Deniz Ürünleri Hamsi Pilavı / safahat (Efsane pirinç sponsorluğu ile)

Aynen katılıyorum sana ,sahafatcığıma yetişmek için kategoriler açıklanmadan her olası kategori için sunum hazırlamalı , pc ye yüklemeli hatta kk da yükleyip elimiz konu aç butonunda tıklamayı beklemeliyiz:52:

Sfahatcım , tekrar tekrar ellerine sağlık ... Müthişsin :16:

Auscum supersin guldurdun beni ya:9: :9::9: paylasimda bulunmak cok zevkli degil mi:16:
Sagol cnm senin de ellerine saglikkk:54::54:

ben buna ölürüm o derece seviyorum
tarif ve fotoğraflar harika
yalnız sunumda güveç kabından ters çevirip çıkartarak servis ediyorum ben
öyle de çok güzel oluyor.:56:
ellerine emeğine sağlık:16:
Sagol cnm benim bir karadenizliden bu iltifatlari almak muthis:16:
Dedigin gibi yapmayi dusundum aslinda ama guvecte servise bayiliyorum sanki guvecten yiyince dogaloluyor gibi:9:

onnn numaraaaaa 1254548 yıldız bayıldımmmm ellerine sağlıkkkk

:56::56::56::56::56:
Ay cnm cok tesekkur ederimm:16::16::16::16: 168893827273653 opucuk de sana:54:

Son düzenleme:
hamsiyle yıldızımızın barışmamasına rağmen görüntü muhteşem, sunum iştah açıcı ellerine sağlık canım :34:
Cok tesekkur ederim cnmm:16::16::16:

tez canlı yarışmacı:42::42:,ellerine sağlık,güzel görünüyor hamsiler.
:9: tesekkur ederim cnm. Bir karegoriye katilmazsam öldüm mu diye merak edeceksiniz bu gidisle:9:

Ellerine sağlık safahat'cım :29:
Çok iştah açıcı görünüyor :39:
Sagol cnmm benim:16::16::16:

Canım ellerine sağlık, görüntü çok güzel, lezzette mutlaka güzeldir, sunumuna lafım yok, çok hoş:)

ellerine sağlık bende 2 hafta önce yapmıştım ilk kez ve güzel olmuştu,
böyle tek tek kaselere yapma fikride iyiymiş,misafir için özellikle güzel bir sunum olur.
Tesekkur ederim cnm:16: tek porsiyon misafire de cok şık oluyor. Ben bazen fazla yapip dondurucuya da koyuyorum:56:
Huuu komşuuuuu :6:

Oturmaya gelmiştim sana ama yoksun.

Bende nefis hamsili pilavından bir güveç kaptım gidiyorumm :10:

Sonra resimlerde neden eksik güvecim deme :34:

Sorma cnm evde durdugum mu var gelir gelmez girdim kklubune.
Hosgelmissin hepsini al bacim afiyetolsun.
Sen de bana yollasan su saat olduyemegim yok dogru mutfaga gidiyorum:54:

Auscum supersin guldurdun beni ya:9: :9::9: paylasimda bulunmak cok zevkli degil mi:16:
Sagol cnm senin de ellerine saglikkk:54::54:

Hemde ne keyif ...Takip ayrı heyecan , gelen yorumlar ayrı keyif....
Tesekkur ederim cnm:16: tek porsiyon misafire de cok şık oluyor. Ben bazen fazla yapip dondurucuya da koyuyorum:56:

Sorma cnm evde durdugum mu var gelir gelmez girdim kklubune.
Hosgelmissin hepsini al bacim afiyetolsun.
Sen de bana yollasan su saat olduyemegim yok dogru mutfaga gidiyorum:54:

Hemen sana bugünkü menümden yollayayım canım .

Hemde ne keyif ...Takip ayrı heyecan , gelen yorumlar ayrı keyif....

Hemen sana bugünkü menümden yollayayım canım .

Ay cnmmsagol :54: tembel menusu yaptim buaksam nugget pataes kizartmasi:52: demin de kabak t.atlisi yaptim of cok yorgunum ama:50:

Ay cnmmsagol :54: tembel menusu yaptim buaksam nugget pataes kizartmasi:52: demin de kabak t.atlisi yaptim of cok yorgunum ama:50:

Aman senin tembel menünde bile vardır bir püf noktası :34:

Bende dünden kalan pilavımın yanına mantar sote yaptım , portakallı kerevizimde vardı . :6:

Şimdi de çay içiyoruz maaile:68:Bir yandan da gözüm buralarda .

Bende dünden kalan pilavımın yanına mantar sote yaptım , portakallı kerevizimde vardı . :6:

Ohh menu guzelmis sizegeleydik keske. Cay fasli da var demek ben ev supurdum gece gece:53: simdide oturdum cok yorgunum:50: ama ben de buradan kopamiyorum:52:

Bana da gönder kabak tatlısı :56:

ne güzel menüü. Benim midem fenaydı bugün çok hiçbirşeyde yapamadım hafif yedik bugün.

Başarılar diliyorum oldukça enfes görünüyor mutlak tadıda öyledir,ellerinize sağlık...

Ne güzel görünüyor bu deniz ürünleri, çıldıracağım. :))
Hangi birine baksam harika. :)))

Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.. :)

Ne güzel görünüyor bu deniz ürünleri, çıldıracağım. :))
Hangi birine baksam harika. :)))

Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.. :)

benimkine hiç yorum yapmamışsın ama darıldım sana negatif yada poztifi yorumlarını alayım canımm :34:

benimkine hiç yorum yapmamışsın ama darıldım sana negatif yada poztifi yorumlarını alayım canımm :34:

Tabikiiiiiii :)))
Negatif yorumum yok ablacım, olamaz da. :)))
Hayatında ağzına balık sürmemiş biri olarak oku yorumlarımı. :))
Bu fırın kabı olayını çok sevdim, bir kişiye özel geliyor ya, tabaktan kendin koymuyorsun o tarafını çok sevdim. :))
Dışında kılçık yok, bişey yok, mis gibi pilav da içinde parıl parıl parlıyor, valla çok hoşş.. :)))

Arkada görünen salataya da şapka çıkartırım beeennn.. :72::72::72:

Annem balık delisi ona göstereceğimmm. :1::1:

Tabikiiiiiii :)))
Negatif yorumum yok ablacım, olamaz da. :)))
Hayatında ağzına balık sürmemiş biri olarak oku yorumlarımı. :))
Bu fırın kabı olayını çok sevdim, bir kişiye özel geliyor ya, tabaktan kendin koymuyorsun o tarafını çok sevdim. :))
Dışında kılçık yok, bişey yok, mis gibi pilav da içinde parıl parıl parlıyor, valla çok hoşş.. :)))

Arkada görünen salataya da şapka çıkartırım beeennn.. :72::72::72:

Annem balık delisi ona göstereceğimmm. :1::1:

sen kime yorum yaptın güzelim benimm benimki hamsi kuşu balığı ve kalamar, fırın kabı ve pşiav falan yok bende başlığımı girip baksana hayatım bir benim başlığa gelmemişsin. Neden benim başlığa gelmedin dedim sen başkasıyla karıştırdın galibaamm :34:

:1::1::1::1:
Ben bu konuda yorumu okuyunca, üye adına bakmadan tekrar bu yemeğe yorum yaptım.. :1::1:
Dur onu da bulayım.. :1::1:

güveçte bunu yapmak çok güzel fikirmiş canım, başarılar:13:

Back
X