Hadi yaAna ben yapmayı düşünüyordum ya bunu
Sen önce davrandinbende başka bişi yaparım nolcek
Ama harika görünüyor ellerine sağlık yarışta başarılar
Heyyy bu akşam kesinlikle yapacağım fırında!! Ellerine sağlık, harika gorunuyorOncelikle herkese merhaba yine bentarifi bir hafta once yapmama ragmen şuan eklemeye karar verdim.be halen daha kararsiz olarak bunları yaziyorim diger tarifler hakikaten iştah acici benimkini bilemiyorum konumuza donelim en iyisi :)
Malzemelerimiz
- 300 gram kadar kılçıksız hamsi
- Bir yumurta
- Yarim demet maydanoz
- Bir tane soğan
- Iki kaşık sivi yag
- Goz karari kıvamına gore misir unu
- Tuz
- Karabiber
- Kizartmak için sivi yağ
Eki Görüntüle 1769641
Hamsileri kilciklarindan ayiklayip küp küp dogruyoruz maydanozlarimizi kiyip soganimizida rendeleyiyoruz (ben cok ufak doğradim)Bütün malzemeyi karistirip yoguruyoruz elimizle şekil veriyoruz normal köfte yapar gibi daha sonea tavamiza sıvı yagimizi alip önlü arkali kizartiyoruz .
Sunum da pek becerikli degilim kusura bakmayin
Eki Görüntüle 1769642 Eki Görüntüle 1769643 Eki Görüntüle 1769644
Not: resim yüklemek te sıkıntı çektiğim icin resimleri en aza indirmeye çalıştım birlestirerek
Teşekkür ederim :)Ellerinize sağlık
Nefis görünüyor.Yarışmada bol şans diliyorum..
Firinda da yapiyorlar evet :) afiyet olsun simdiden. tesekkur ederim :)Heyyy bu akşam kesinlikle yapacağım fırında!! Ellerine sağlık, harika gorunuyor
Sıkıntı tinneHadi yaama ben bi haftadır yuklesemmi yuklemessemmi diye düşünüyorum :) sağlık olsun tesekkur ederim :)
Gayet guzel evet :))tesekkur ederimmBen bunu daha önce denemiştim nefisti.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Teşekkür ediyorum :)Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim.
Tesekkur ederim canim :)Ellerine saglik canimBasarilar
Hiç bilmediğim denemediğim bir tarif ama çok güzel görünüyor,bunu mutlaka deneyeceğim,burası yeni tarifler öğrenmek için çok güzel bir yarışmayarışmada başarılar dilerim.
Hiç bilmediğim denemediğim bir tarif ama çok güzel görünüyor,bunu mutlaka deneyeceğim,burası yeni tarifler öğrenmek için çok güzel bir yarışmayarışmada başarılar dilerim.
Cook tesekkurlerr :)Ellerinize sağlık cnm çok güzel olmuş Yarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?