Deniz Ürünleri Hamsi köftesi -Biryağ Ayçiçek yağı Sponsorluğunda

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
Oncelikle herkese merhaba yine ben :-) tarifi bir hafta once yapmama ragmen şuan eklemeye karar verdim.be halen daha kararsiz olarak bunları yaziyorim diger tarifler hakikaten iştah acici benimkini bilemiyorum :-) konumuza donelim en iyisi :)

Malzemelerimiz

• 300 gram kadar kılçıksız hamsi
  • Bir yumurta
  • Yarim demet maydanoz
  • Bir tane soğan
  • Iki kaşık sivi yag
  • Goz karari kıvamına gore misir unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kizartmak için sivi yağ

img1454629770135.webp

Hamsileri kilciklarindan ayiklayip küp küp dogruyoruz maydanozlarimizi kiyip soganimizida rendeleyiyoruz (ben cok ufak doğradim :-) )Bütün malzemeyi karistirip yoguruyoruz elimizle şekil veriyoruz normal köfte yapar gibi daha sonea tavamiza sıvı yagimizi alip önlü arkali kizartiyoruz .

Sunum da pek becerikli degilim kusura bakmayin :-)

img1454629978581.webp
img1454630038533.webp
20160204_204130.webp

Not: resim yüklemek te sıkıntı çektiğim icin resimleri en aza indirmeye çalıştım birlestirerek :-)

Oncelikle herkese merhaba yine ben :-) tarifi bir hafta once yapmama ragmen şuan eklemeye karar verdim.be halen daha kararsiz olarak bunları yaziyorim diger tarifler hakikaten iştah acici benimkini bilemiyorum :-) konumuza donelim en iyisi :)

Malzemelerimiz

• 300 gram kadar kılçıksız hamsi
  • Bir yumurta
  • Yarim demet maydanoz
  • Bir tane soğan
  • Iki kaşık sivi yag
  • Goz karari kıvamına gore misir unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kizartmak için sivi yağ

Eki Görüntüle 1769641

Hamsileri kilciklarindan ayiklayip küp küp dogruyoruz maydanozlarimizi kiyip soganimizida rendeleyiyoruz (ben cok ufak doğradim :-) )Bütün malzemeyi karistirip yoguruyoruz elimizle şekil veriyoruz normal köfte yapar gibi daha sonea tavamiza sıvı yagimizi alip önlü arkali kizartiyoruz .

Sunum da pek becerikli degilim kusura bakmayin :-)

Eki Görüntüle 1769642 Eki Görüntüle 1769643 Eki Görüntüle 1769644

Not: resim yüklemek te sıkıntı çektiğim icin resimleri en aza indirmeye çalıştım birlestirerek :-)
Heyyy bu akşam kesinlikle yapacağım fırında!! Ellerine sağlık, harika gorunuyor :KK36:

Hiç bilmediğim denemediğim bir tarif ama çok güzel görünüyor,bunu mutlaka deneyeceğim,burası yeni tarifler öğrenmek için çok güzel bir yarışma:kk77:yarışmada başarılar dilerim.

Ellerinize sağlık cnm çok güzel olmuş Yarışmada başarılar

Tüm malzemeyi robottan geçirerek daha iyi sonuç alınmaz mıydı ki?
Ben zaman bulursam o şekilde denyeceğim.

Başarılar güzel bir tarif.

Back
X