Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

beyazcım valla bende yeni farkettim bir kaç gün oldu ama iyik i farkettim buraya girince bebk işinide unutuyorum farklı şeylerden bahsediyoruz kafamızdan komple atamayacagımıza göre bunu en aza indirmeye çalışıyoruz

şunlra bak bak,kız nereye kaçtınız bakem siz,yakaldım işte :)) en iyisi başka işlerle uğraşmak doğru sdüşünmüşssünüz valla,o zaman stres falan da kalmıyor,benimde gebeliğim böyle bir zaman denk gelmişti,inş sizinde böyle olur,burdan da öpüyorum sizleri

:eek: kaçmadık kız uraş arıoz kendimize işte

mavi deniz cim
Kadınlar Kulübü > Ortaya Karışık > Mizah + Görsel Paylaşım > İtiraflarımız
burda hamile kalmak adına neler yaptınız itiraf edin var

arkadaşlar ben çogu kişide şahit oldum kafalarına taktıkça olmuyordu adet günü saydıkça psikolojikman adet olmuyorlardı ne amanki bi hava değişimi yani bulundukları yerden başka bir yere tatile gittikleri zaman yani kafaları dagıldıgı zaman bi bakıyolardıki hamile kalmışlar allah hepinize nasip etsin

neşe sabahdan beri kitap bölümündeyim dediğin gibi kurcalayayım deidm çıkamıyorum :)))) süper işte ben kitap oalyına takıldımmı kendimi unutuyorum

Çok güzel ve ilginç bölümler var canım. Kendimizi boğmamalıyız diye düşünüyorum artık ben.

oo maşallah neler yapılacagı düşünülmüş kızlar ben de sitede bazı yerlere giriyorum uzun süre çıkamıyorum yarım kalan kitabıma başladım geri ben dün akşam..örgüye henüz başlamadım allah bilir ne zaman bu aralar işlerim olabilir..neşe şu diyet yemek tarifleri bulma fikri çok güzel yada ne yedigimizi paylaşalım bazen burada günlük gibide olabilir hem birbirimizi uyarmış oluruz bu sayede...

Evet süper bir fikir. Ben lahana suyu içiyorum 2 gündür ve adetten dolayı şiştim, ödem yaptı. Bu kilolar gidecek inşallah.

Sabah- Çok az yedim, 1 çatal kadar, 1 bardak süt içtim. Aç karınla da 1 bardak lahana suyumu içmiştim. Ben de şeker hapı kullanıyorum artık. Midemi bulandırdığı için fazla bişi yiyemiyorum ama bu kilo nerden geliyor anlamıyorum.
Ara- bol su, 1 bardak şekersiz çay, 3-4 kuru yedim.
Öğle-3-4 susamlı kraker, lahana suyu
Akşam-????

Ben adımsayar aldım hergün kaç adım attığıma bakıyorum. Dün 6.000 adımı geçtim ama daha fazla olmalıydı. Bugün de azsonra yürüyüşe çıkıcam inşallah. Hem klomeni almalıyım. Hem de kendime şiş ve yün almak istiyorum ama hala ne yapacağıma karar vermedim. Bana akıl verin kızlar ne yapayım ve nasıl???

burcusal kitaba henüz bakmıyorum evdede okunacak 2 3 kitabım var o yüzden hiç bakmayayım sonra kendimi tutamıyorum birde evde bu ayın seninle dergisi var geçen ayınkide henüz yarım o kadar yanii.

seninle dergisi nasıl? Hiç almadım ben. Ben genelde sofra alıyorum, bilimteknik bide, arada da Cosmopolitan. Merak ettim işe yarar şeyler var mı içinde?

şunlra bak bak,kız nereye kaçtınız bakem siz,yakaldım işte :)) en iyisi başka işlerle uğraşmak doğru sdüşünmüşssünüz valla,o zaman stres falan da kalmıyor,benimde gebeliğim böyle bir zaman denk gelmişti,inş sizinde böyle olur,burdan da öpüyorum sizleri

Teşekkürler canım. Ben kaçmak istiyorum gerçekten artık herşeyden ve herkesten. Bunalıma mı girdim ne? Eşimden, işimden, bebiş konularından, herkesten kaçmak istiyorum. Burada sanki nefes alabiliyorum gibi geliyor bana. Arkadaşalrımı çok seviyorum am asanırım ben epey bunaldım:KK43:(

:eek: kaçmadık kız uraş arıoz kendimize işte

:roflol: :roflol: başımızda birsürü uğraş olsa da biz biraz daha çorap örmeye çalışıyoz başımıza dimi??? laelaelaelaelae

mavi deniz cim
Kadınlar Kulübü > Ortaya Karışık > Mizah + Görsel Paylaşım > İtiraflarımız
burda hamile kalmak adına neler yaptınız itiraf edin var

Bir ara oraya ben de bakmıştım, ilk zamanlarımdı. Şöyle düşündüğümü hatırlıyorum "benim zaten bunlara ihtiyacım kalamyacak çünkü ben hemen hamiş kalırım" :dilcikar: oldu güzelim, kolaydı o kadar...bak nerdeyse 2 sene oldu hala hiç siftahım bile yok. Bazen de bugünkü gibi "ben bu adamı baba yapmaya mı çalışıyorum" diyorum. Analaycağınız çok karışığım bugünlerde. O yüzden de önceliği kendime vermeye karar verdim.
E hadi bana bir örnek bulun, ne yapayım ben??Sabahtan beri netten örnek arıyom hala kafama göre bişiler bulamadım, offfCADIARZU

arkadaşlar ben çogu kişide şahit oldum kafalarına taktıkça olmuyordu adet günü saydıkça psikolojikman adet olmuyorlardı ne amanki bi hava değişimi yani bulundukları yerden başka bir yere tatile gittikleri zaman yani kafaları dagıldıgı zaman bi bakıyolardıki hamile kalmışlar allah hepinize nasip etsin

Aminnnnnnnnnnn canımcım...Teşekkür ediyoruz, bize desteğin için. Gerçekten çok ihtiyacım var şahsen.

burcu bakacam şimdi dedigin yere...neşecim evet yediklerimizi yazalım..seninle dergisi fena dgl çok aman aman faydalı birşey yok ma haa bak öyle dedim ama bundan 2 ay önce örgü örnekleri kitabı vermişti bu ayda var istersen bi tane al saninle dergisi bu ay hem dergisiyi tanımış olursun hemde örgü örneklerine bakarsın bu örgün örnekleri kitap gibi hediyesi bu ay..valla digere dergilerin çogunda dayfalarca mado var bazen boguluyorum ben onlara bakınca bakacagım dergide hepsi bundan ibaret olmamalı hem fiyatıda diger dergilere göre uygun 3 buçuk ytl fena dgl yani bu ay al bence..yediklerimde söyle
,sabah poaça bi bardak çay
arada bi tane mavi yeşil diyet büsküvi çay
ögle az soslu makarna ıspanak yogurtlu
şimdide çay içiyorum

burcu bakacam şimdi dedigin yere...neşecim evet yediklerimizi yazalım..seninle dergisi fena dgl çok aman aman faydalı birşey yok ma haa bak öyle dedim ama bundan 2 ay önce örgü örnekleri kitabı vermişti bu ayda var istersen bi tane al saninle dergisi bu ay hem dergisiyi tanımış olursun hemde örgü örneklerine bakarsın bu örgün örnekleri kitap gibi hediyesi bu ay..valla digere dergilerin çogunda dayfalarca mado var bazen boguluyorum ben onlara bakınca bakacagım dergide hepsi bundan ibaret olmamalı hem fiyatıda diger dergilere göre uygun 3 buçuk ytl fena dgl yani bu ay al bence..yediklerimde söyle
,sabah poaça bi bardak çay
arada bi tane mavi yeşil diyet büsküvi çay
ögle az soslu makarna ıspanak yogurtlu
şimdide çay içiyorum

Canım bu poğaça sayesinde dünyanın kilosunu aldım ve artık yemiyorum. İçindeki yağ oranının fazla olması nedeniyle poğaça yerine simidi öneririm daha az kalorili. Akaşama ne yemek yapıcan ben bilmiyorum, şöyle hafif bişi bulsaydık.

aslında hamişligi kafama takmıyorum ama insanlar varmı bebek haberin deyince acayip sinirleniyorum o zaman kafaya takmaya başlıyorum allahım nolur yarabbim hayırlı saglıklı sıhatli bir evlat ver nolursuuuuun.

aslında hamişligi kafama takmıyorum ama insanlar varmı bebek haberin deyince acayip sinirleniyorum o zaman kafaya takmaya başlıyorum allahım nolur yarabbim hayırlı saglıklı sıhatli bir evlat ver nolursuuuuun.

Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn hepimiz için canım :1hug:. İnsanlar hep sinir edecek bişiler buluyorlar zaten hiç takmamalıyız. Diyene bak :eek: -tatlicadiarzu-

Canım bu poğaça sayesinde dünyanın kilosunu aldım ve artık yemiyorum. İçindeki yağ oranının fazla olması nedeniyle poğaça yerine simidi öneririm daha az kalorili. Akaşama ne yemek yapıcan ben bilmiyorum, şöyle hafif bişi bulsaydık.

valla haklısın cnm sabah kahvaltı yapacak zaman olmuyor zaten evden işe yatişmek için erken kalkmak zorunda kalıyorum uyanamıyorum sabahları..mecbur poaça alıyoruz giderken eşim sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyor aman zaten daha yakın yere taşınıyoruz ya o zman kahvaltı yapmaya çalışacagım..dur bi tariflere bakalım.akşama ne yapacagımı bilmiyorum ama bu akşam yemekten sonra diger günler için yayla çorbası yapacam birazda kabak vardı onu kavururum..başka birşey bilmem onuda eşime sorarım hep birbirimize atıyoruz topu aklımıza gelmiyor çünkü bugün de ya kahvaltı yaparız akşam yemegi niyetine yada menemen benim aklıma bişe gelmiyor eşimin bi fikri varmı bilmiyorum sormadım henüz..

kızlar yediklermizi sayarsak bana sinir olsursunuz valla 43 kiloyum sabahdan yediklerimi sayayım hemen size sabah iki tost yedim evde işe geldim poça ve iki kurabiye yedim öğle yemeği yedim dabikide çorpa salata yemek ekmeksiz yedim bunu ama bi kaçda biskrem:eek:
ama işte benimde kilo alma problemim var zayıf oldum için herkes sen az yiyyosun diyo oysaki öyle değil bu yediklerim azmı sizce fisfisfis

benim eşim arnavut akşam yemeklerinde mutlaka yemek yenir benimde alışkanlığım zaten kahvaltıyla geçiştirdiğimiz hiç olmadı zor geliyor bazen yemek yapmak ama allahdan eşim çok yardımcı o konuda kendide yemek yapıyor ben yapamadığım zaman yemekleride hep internete bakyorum değişik biş i görüdümmü hemen yaıyorum

Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn hepimiz için canım :1hug:. İnsanlar hep sinir edecek bişiler buluyorlar zaten hiç takmamalıyız. Diyene bak :eek: -tatlicadiarzu-

ewet arkadaşım hepimiz için tabi herkez için kendim için dua ediyorum allahım bir gün kabul edecek.insanlara söyledigime bin pişman oldum benden çok merak edenler o kadar çokki şaşırılorum birde millet kusur aramaya bayılıyor kusurum varmı yokmu bilmiyorum ama yinede bazen acaba bendenmi olmuyo diye içimden geçirmiyor degilim.allah korusunnnn.keşke anlatmasaydım bebek istedigimizi.neyse saglık olsun ne diyeyim.

kızlar yediklermizi sayarsak bana sinir olsursunuz valla 43 kiloyum sabahdan yediklerimi sayayım hemen size sabah iki tost yedim evde işe geldim poça ve iki kurabiye yedim öğle yemeği yedim dabikide çorpa salata yemek ekmeksiz yedim bunu ama bi kaçda biskrem:eek:
ama işte benimde kilo alma problemim var zayıf oldum için herkes sen az yiyyosun diyo oysaki öyle değil bu yediklerim azmı sizce fisfisfis

Canım daha yaşın gençtir, kıpır kıpırsındır ve metabolizman hızlıdır kilo almazsın. Ben tüm gün masa başında hareket yok, yaş ilerledi, kilo alıyorum hemen veremiyorum da. 20li yaşlarda ben de öyleydim, 30a doğru değişiyor aman kendine dikkat et gene de alma. Sonra ister istemez kilolar başlıyor.Bir de kullanılan ilaçlar etkili olabiliyor. Benim kilo almalarım ilaç kullanmalarımdan sonraya gelir hep. Sakın en ufak birşeyde ilaç kullanma canım.

valla haklısın cnm sabah kahvaltı yapacak zaman olmuyor zaten evden işe yatişmek için erken kalkmak zorunda kalıyorum uyanamıyorum sabahları..mecbur poaça alıyoruz giderken eşim sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyor aman zaten daha yakın yere taşınıyoruz ya o zman kahvaltı yapmaya çalışacagım..dur bi tariflere bakalım.akşama ne yapacagımı bilmiyorum ama bu akşam yemekten sonra diger günler için yayla çorbası yapacam birazda kabak vardı onu kavururum..başka birşey bilmem onuda eşime sorarım hep birbirimize atıyoruz topu aklımıza gelmiyor çünkü bugün de ya kahvaltı yaparız akşam yemegi niyetine yada menemen benim aklıma bişe gelmiyor eşimin bi fikri varmı bilmiyorum sormadım henüz..

Beni de şim zorla kaldırıyor sabah kahvaltısız çıkmıyor. Aslında iyi de oluyor. Sorma canım ya bugünlerde acayip yoğunum yemek yapmak zor geliyor. Yazın böyle olacağını tahmin ettiğim için ne yaptım biliyor musun? Yazdan eşit çeşit sebze hazırlayıp buzluğa attım. Bunu da burada bir başlıktan bulmuştum, çeşit çeşit hazırladım kızların önerileri gibi. Dün akşam gibi ne yapacağımı bilemeyince açıp ne varsa çıkarıyorum, 10dk da yemek hazır. Bu işe eşim de çok seviniyor. Ama bazen kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor o zaman kahvaltı yada menemen, makarna falan ben de yapıyorum. Bunu bulduğumuza şükür diyoruz. Canım ya benim akşamları özellikle canım yemek istemiyor, daha çok meyve yemek istiyorum, sende de oluyr mu? Bu şeker ilacı yedirmiyor galiba ağır yemekleri.

Akşam ne yedim?
Yazdan koyduğum börülceyi az haşlayıp salatasını yaptım. Yanına havuçlu, patatesli ve yazdan koyduğum domates rendeli, bol soğanlı sulu bir sebze yemeği yaptım. Meyve yedim bolca.
Bu sabah-kahvaltı ettim 1 dilim ekmek, az peynir, 1 bardak süt (eşim zorla içiriyor, iyi de oluyor)
Ara-şimdide şekersiz çay içiyorum.

Sahi mavidenizcim seni de zayıflama yarışmasında 1. takıma alsak ya. Düşünmüyor musun?

benim eşim arnavut akşam yemeklerinde mutlaka yemek yenir benimde alışkanlığım zaten kahvaltıyla geçiştirdiğimiz hiç olmadı zor geliyor bazen yemek yapmak ama allahdan eşim çok yardımcı o konuda kendide yemek yapıyor ben yapamadığım zaman yemekleride hep internete bakyorum değişik biş i görüdümmü hemen yaıyorum

Eşinin yardımcı olması çok güzel, benimki de çok yardımcı olur Allah razı olsun. Yoksa herşeye yetişmem imkansız zaten.

ewet arkadaşım hepimiz için tabi herkez için kendim için dua ediyorum allahım bir gün kabul edecek.insanlara söyledigime bin pişman oldum benden çok merak edenler o kadar çokki şaşırılorum birde millet kusur aramaya bayılıyor kusurum varmı yokmu bilmiyorum ama yinede bazen acaba bendenmi olmuyo diye içimden geçirmiyor degilim.allah korusunnnn.keşke anlatmasaydım bebek istedigimizi.neyse saglık olsun ne diyeyim.

Canım biz eşimle en başında karar aldık ailelerimiz de dahil olmak üzere hiçkimseye söylemedik. Bunu sadece buradaki siz arkadaşlarım biliyorsunuz. İyi de oldu. Sana tavsiyem ağzından kaçırdıysan, dağıtacağını düşündüğün birkaç kişinin yanında "biz....sebepten çocuk olayından vazgeçtik, bunu bir atlatalım sonra düşünüyoruz" deyiver. Çok işe yarar emin ol. Bana daha yok mu diyenlere ben "daha derslerim var, doktoram bitince" diyorum. Bu sefer de doktora ne zaman bitecek diyorlar "var 4-5 sene daha" diyorum :jeyyar: nasıl ama? Sende kendince bişi uydur, ev almadan, araba almadan, daha iyi bir iş bulmadan falan de. Bir müddet başın rahatlar.

Burcusal canım sana haddim olmayarak bir tavsiyede bulunabilir miyim? Şu mesajlarının altındaki resim var ya onu bebişle ilgili bişey yapma. Onu gördükçe moralin bozulur, hele ki hamiş olmadan hiç koyma. Baksana seninki bide gün saydırıyor. Doğumgününü, senin için önemli bir günü, başka bir tarihi falan bişeyleri koy. Emin ol bu seni rahatlatacak. Burnumu soktuğum için üzgünüm ama ne zamandır uyarmak istedim canım, lütfen beni yanlış anlama olur mu? Seni ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorum, üzülmenizi istemem.

Burcusal canım sana haddim olmayarak bir tavsiyede bulunabilir miyim? Şu mesajlarının altındaki resim var ya onu bebişle ilgili bişey yapma. Onu gördükçe moralin bozulur, hele ki hamiş olmadan hiç koyma. Baksana seninki bide gün saydırıyor. Doğumgününü, senin için önemli bir günü, başka bir tarihi falan bişeyleri koy. Emin ol bu seni rahatlatacak. Burnumu soktuğum için üzgünüm ama ne zamandır uyarmak istedim canım, lütfen beni yanlış anlama olur mu? Seni ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorum, üzülmenizi istemem.

günaydın neşecim o resimi koydum günü falan ben saydırmıyorum koydum değiştiremiyorum zor becerdim koymasını zaten anlamıyorum yani o günüde haybeye sayyo neye göre saydını bile bilmiyorum kaydirigubbakcemile3boş durmasın diye koydum şimidede değiştirmek zor geliyor tavsiyen için sağol:1hug: bu arada 27 yaşındayım sürekli oturarak işim muhasebe sabahdan akşama kadar popom sandalyeye yapışık duruyo ama sanırım bünyem bu zayıflık konusunda kilo almak için hiç bir ilaç kullanmıyorum alıştım artık bu durumuma :1rolleyes:

günaydın neşecim o resimi koydum günü falan ben saydırmıyorum koydum değiştiremiyorum zor becerdim koymasını zaten anlamıyorum yani o günüde haybeye sayyo neye göre saydını bile bilmiyorum kaydirigubbakcemile3boş durmasın diye koydum şimidede değiştirmek zor geliyor tavsiyen için sağol:1hug: bu arada 27 yaşındayım sürekli oturarak işim muhasebe sabahdan akşama kadar popom sandalyeye yapışık duruyo ama sanırım bünyem bu zayıflık konusunda kilo almak için hiç bir ilaç kullanmıyorum alıştım artık bu durumuma :1rolleyes:

Bence böyle davam et. Canım o gün senin bu resmi ilk kaydettiğin günden itibaren sayıyor. Otomatik. Senin için önemli bir tarih söyle ben yapıvereyim bakalım beğeneck misin? Bak psikolojini bu olumsuz etkiliyor, hamiş falan olmasın burda.

valla neşecim zaten resmi sildim komple ben orda papatya rsmi beğendim onu koycam ama bi türlü beceremedim önemli gün söyleyem sana ımm ileri bi tarihmi olmalı bu evlilik tarihimi sölesem olurmu

X