arkadaslar bende takmıoorum desem yalan olur dr gidiorum dr geri gonderıo daha erken deyip yalnız adacayı içmeyin faydası yok daha zararı varmıs benden sölemesi
Kızlar bugün sınavlar vardı, öyle yorgunum ki. Bazı insanlara çok sinir oluyorum. Bebiş ne zaman diye soruyorlar. "Aaa haberiniz yok mu çoktan yaptım ama gizli tutuyorum" diye dalga geçmekten başka bişi yapamıyorum. Aslında içimden koca bir "Sana ne?" geçiyor. Bigün birinin tepesine kocaman bir yumruk indircem.:mymeka:
Kızlar ya bu adaçayı meselesi açığa kavuşsun artık, içelim mi içmeyelim mi? Tepem atıyor ama. Ya bilim dediğin şey bir öyle bir böyle olmaz ki, ya doğrudur ya aynlış. Of ya. Gene takmaya mı başladım ben bu işi?CADIARZU
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... canım benim.... bende delirmek üzere olanlardanım...
ama bu ay kesinlikle karar aldım hamişlik ile ilgili bir düşünce aklıma gelince hemen düşüncelerimi farklı yöne kaydırmaya çalışacağım bakalım ne kadar başarılı olcağım... bu arada ada çayı hamile kalmaya çalışan hanımlara faydalı değimiş... rahimde kasılmaları onlüyormuş buda bebeğin yolunu bulmasını engelliyormuş.... ama adet düzenleyici olduğunu biliyorum....bu konuda sarı böcüğe danış derim onun bu konuda bilgisi epeyce var...
Kızlar bugün sınavlar vardı, öyle yorgunum ki. Bazı insanlara çok sinir oluyorum. Bebiş ne zaman diye soruyorlar. "Aaa haberiniz yok mu çoktan yaptım ama gizli tutuyorum" diye dalga geçmekten başka bişi yapamıyorum. Aslında içimden koca bir "Sana ne?" geçiyor. Bigün birinin tepesine kocaman bir yumruk indircem.:mymeka:
Kızlar ya bu adaçayı meselesi açığa kavuşsun artık, içelim mi içmeyelim mi? Tepem atıyor ama. Ya bilim dediğin şey bir öyle bir böyle olmaz ki, ya doğrudur ya aynlış. Of ya. Gene takmaya mı başladım ben bu işi?CADIARZU
slm arkadaşlar ben yazılarınızı takip ediyorum ama yzacak birşey bulamıyorum yazarak da düşünüyorum çünkü.yazarken diyorumki acaba bende bir gün hamileyim yazabilecekmiyimbilmiyorum ama sanırım ben takanlardanım
Alincim....ben geçen ay o 12 gün dayanamayıp son 4 gün kala gidip kan esti yaptırdım...sonrada adet oldum zaten...geriye kalan kolumdaki kan alınırken bırakılan kocaman mor bi leke oldu...acele etmemek lazım..ve inanın bakıyorum etrafımada böyle genişşş karınlı diye tabir ettiğimiz rahaaat umursamaz insanların hepsi çocuk sahibi...sanırım bu işin psikolojik tarafıda çok önemli...yazılara bakarken en çok şunu okuyorum...HİÇ BEKLEMEDİĞİM ANDA HAMİLE KALDIM..düşünmemeye çalışalım...kendiizi başka şeylerle oyalayalım...