Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya bende stresilyim bu aralar ama bebek sitresi değil başka birşey bu hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor bir sürü kitap almıştım kendime hepsi okunmak için beni bekliyorlar ama okumak içimden gelmiyor okumayı çok seven ben ilk birkaç sayfada sıkılıyorum işyerinde yetişmeyen işleri eve getiriyorum oyalasın beni diye ama yok olmuyor isteksizim gerginim bahar yorgunluğu diye bunamı diyorlar acaba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya bende stresilyim bu aralar ama bebek sitresi değil başka birşey bu hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor bir sürü kitap almıştım kendime hepsi okunmak için beni bekliyorlar ama okumak içimden gelmiyor okumayı çok seven ben ilk birkaç sayfada sıkılıyorum işyerinde yetişmeyen işleri eve getiriyorum oyalasın beni diye ama yok olmuyor isteksizim gerginim bahar yorgunluğu diye bunamı diyorlar acaba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım valla bende senin gibiyim içimden hiçbişey yapmak gelmiyo sanırım bunların sebebi hamişliği çok isteyip yumurtlama takibi yok adet olcakmıyım v.b. şeylerden sonra her seferinde olumsuz sonuç almaktan kaynaklanıyo kendimi iyi hissedebilmek için ben bu aralar havalarıda fırsat bilerek bol bol geziyorum yürüyüş yapıyorum içim biraz rahatlıyo ama bu bunalımdan biran önce kurtulmak hayatın tadını çıkarmak lazım dünyaya birdahamı gelcez dimi

Arkadaşlar, bebişler bunalımlı anne istemedikleri için gelmiyormuşşşş, kuşlar söledi, hehhehehhhh....

Kızlar bu arada kitabı bitirdim. Şimdi ne yapıyoruz? BeyazBulutcum benim de bazen öle oluyor, bir sürü kitap alıyorum ama hiçbirini okuyamıyorum, bu da sana uygun bir kitap olmadığını gösteriyor. Hadi şimdi hep birlikte bişi yapalım. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada kaçamak kitap okumaya devam. Mesela ben göz makyajını beceremiyorum. İçinizden bana öğretebilecek kimse var mı? Özellikle kalem çekmeyi beceremiyorum. Hep kalın gidiyor, o zaman da mosmor gözlü oluyorum. Bana yardım edin kızlarrrrrrr...

ben geldım ama ben cok takıyorum hele hele bugunlerde nedense umutsuzum tam tamına alttada yazdıgı gıbı :roflol: 2 yıl 8 ay ve 27 gundur bebek ıstıyorum

Derram canım niye çok takıyorsun ki, bak daha çok gençsin, 23 yaşımda ben laylaylom geziyordum. Yoksa bebişe çok fazla anlam yükleyenlerden misin? Yani bebiş olmadan mutlu olamayız, eşimin sevgisini kazanmamın yolu bu,...vb gibi. Niye bebiş istediğini biliyor musun?

ah canımya aslında bukadar cok takmıyordum takı 1 ay öncesıne kadar eşimin ılerı hareket 0 sperm yapısal bozuklugu oldugunu %20 sinin normal oldugunu prolaktının yuksek testesteronun düşük oldugunu ögrenen kadar benım korkum hiç bebek sahıbı olamamak yoksa beklemeye razıyım ama nedense bu ay cok umutsuzum bebişim yaa a.s.

ah canımya aslında bukadar cok takmıyordum takı 1 ay öncesıne kadar eşimin ılerı hareket 0 sperm yapısal bozuklugu oldugunu %20 sinin normal oldugunu prolaktının yuksek testesteronun düşük oldugunu ögrenen kadar benım korkum hiç bebek sahıbı olamamak yoksa beklemeye razıyım ama nedense bu ay cok umutsuzum bebişim yaa a.s.

Canım Allah'ın dediği olur. Hiç canını sıkma. Hayırlısı olsun hepimiz için. Bazen olmaz derler, olur, olur derler olmaz. Kim bilebilir ki.

yaa kızlar bişey sorcam ısı takibi falan demişsiniz ya nasıl olacak ooo.ben 9 aylık evliyim kilovereyim biraz dedim tam hedefime ulaşmadım ama önceki halime döndüm en azından..hedefimi beklersem zaman geçecek hemen hamile kalacağım ne malum çalışmalara başlayınca verebilirim dedim...bana tüyolar verseniz.yeni başlayacağz bizde:eek: mesela siz ne kadar zamandır çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz

camila83 canım ya şu resmi çek lütfen, hastasıyım. Eşim duymasın. Isı takibi yaz aramaya bir sürü konu göreceksin. Bir incele istersen. Ama hepsini boşver, rahatına bak, daha çabuk olur inşallah, kafaya takma yani, biz sonunda döndük dolaştık bu noktaya geldik. İlk ayda hamiş olan da var, yıllarca bekleyen de. Herkesin durumu kendine özel. Sana tavsiyem rahat ol.

nesemese dikkati başka noktalara çekmek istesekte kadınlar kulübünde ancak hamilelik, bebek v.s. üzerinede ister istemez yoğunlaşıyoruz. bu arada sen de tez yazıyomuşsun makale çevirme sürecinin ne kadar sancılı geçtiğini biliyorum!!! sen nasıl geçiriyosun bu süreci???

Çok güzel bir konu açmışsın canım benim. cidden bazı arkadaslarımız baya fazla stresli bu konuda. böyle sakin sakin,kafaya takmadan daha fazla yoluna girer inş herşey. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda,en beklemedikleri bi anda güzel süprizler yaşatsın inş.. a.s.

nesemese dikkati başka noktalara çekmek istesekte kadınlar kulübünde ancak hamilelik, bebek v.s. üzerinede ister istemez yoğunlaşıyoruz. bu arada sen de tez yazıyomuşsun makale çevirme sürecinin ne kadar sancılı geçtiğini biliyorum!!! sen nasıl geçiriyosun bu süreci???

Canım aslında ben tez-makale-bebiş-dersler-evişleri derken hepsini birden boşveriyorum. Örneğin yarın sabah dersim için makale çevirmem, bilgisayara geçmem gerkiyordu, hiçbirini yapmadığım gibi ben şimdi netten nevresim takımları bakıyorum. Psikolojim iyice sapıttı. Aman sağlığımız yerinde olsun, önemli olan bu sadece.

ben kitap konusundaa çocuk yetiştirmee konulu kitapları tavsiye ederimm biliyorumm bbiz neyin derdindeyizz stres yokk sen bizee ne tür kitap tavsiye ediyorun diyeceksiniz ama
ben bu tür kitapları okurkenn hem bilgileniyorum hemdee allahımm ya bunlarıı bilmeden bebeğim olsaydı gibiii tesellilerde bulunuyorum anlatabildimmi bilmiyorum amaa insana bir nevi destekk gibi geldiii
daha çok şey öğrendikçee daha çok olumlu düşünmeye başladımmm bilmemm anlatabilddiimmii

Kızlar akşam sabahlara kadar ders çalıştım, bugün ruh gibi gezdim. Şimdi de acayip uykum var. Yarın da annemler bize misafirliğe gelecek. Ben günlerimi öyle doldurdum ki nerdeyse buraya bile girmeyi unutucam yakında. Hepinizi kocaman öpüyorum...:1closedeyes:

Kızlar akşam sabahlara kadar ders çalıştım, bugün ruh gibi gezdim. Şimdi de acayip uykum var. Yarın da annemler bize misafirliğe gelecek. Ben günlerimi öyle doldurdum ki nerdeyse buraya bile girmeyi unutucam yakında. Hepinizi kocaman öpüyorum...:1closedeyes:

helal olsun sana...ben de iki yerde birden çalıştığım için artık çok düşünemiyorum, ayrıca tez olunca bişey kalmıyo geriye...ama ben eğlenmek istiyorum:sm_cool:

helal olsun sana...ben de iki yerde birden çalıştığım için artık çok düşünemiyorum, ayrıca tez olunca bişey kalmıyo geriye...ama ben eğlenmek istiyorum:sm_cool:

Ben de eğlenmek istiyorum kızlarrrrrrr, napıyoruz peki, nereye gidiyoruz???:teytey:

bu sorumluluklar o kadar baskı yapıyor ki nasıl eğleneceğimi bile bilmiyorum...hiçbir şeyi düşünmeden gezip tozduğum günleri özledim!!!

X