- 27 Mart 2008
- 26
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya bende stresilyim bu aralar ama bebek sitresi değil başka birşey bu hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor bir sürü kitap almıştım kendime hepsi okunmak için beni bekliyorlar ama okumak içimden gelmiyor okumayı çok seven ben ilk birkaç sayfada sıkılıyorum işyerinde yetişmeyen işleri eve getiriyorum oyalasın beni diye ama yok olmuyor isteksizim gerginim bahar yorgunluğu diye bunamı diyorlar acaba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ah canımya aslında bukadar cok takmıyordum takı 1 ay öncesıne kadar eşimin ılerı hareket 0 sperm yapısal bozuklugu oldugunu %20 sinin normal oldugunu prolaktının yuksek testesteronun düşük oldugunu ögrenen kadar benım korkum hiç bebek sahıbı olamamak yoksa beklemeye razıyım ama nedense bu ay cok umutsuzum bebişim yaa a.s.
nesemese dikkati başka noktalara çekmek istesekte kadınlar kulübünde ancak hamilelik, bebek v.s. üzerinede ister istemez yoğunlaşıyoruz. bu arada sen de tez yazıyomuşsun makale çevirme sürecinin ne kadar sancılı geçtiğini biliyorum!!! sen nasıl geçiriyosun bu süreci???
Kızlar akşam sabahlara kadar ders çalıştım, bugün ruh gibi gezdim. Şimdi de acayip uykum var. Yarın da annemler bize misafirliğe gelecek. Ben günlerimi öyle doldurdum ki nerdeyse buraya bile girmeyi unutucam yakında. Hepinizi kocaman öpüyorum...:1closedeyes:
helal olsun sana...ben de iki yerde birden çalıştığım için artık çok düşünemiyorum, ayrıca tez olunca bişey kalmıyo geriye...ama ben eğlenmek istiyorum:sm_cool: