- 3 Mart 2008
- 8.060
- 4
Tamam canım bilgilerin çok değerli bizim için. Elimizden geleni yapıcaz ve çok takmadan bekleyeceğiz. Bu bize uyar dimi kızlar? Keşke bu mesajlarını yıldızla işaretleyebilseydim. 10-15 gün sonra lazım oalcak ve bakması kolay olurdu:)) adeti biten varsa uygulasın bakarsınız güzel haberler alırız.
kızlar tam olarak uyugulamadım ama bende eşime yarım kür şeklinde ancak keçi boynuzunu uyguladım bir sonraki ay hamile kaldım varmı bi alakası bilemiyorum çünkü tam uygulamadım 1 hafta falan ancak
günaydın herkese
iyi bol mutlu umutlu haftalar diliyorum
Günaydın diyeceğim ama öğlen olmuş bile, gelen giden yooooook...
Nerede bakayım benim öğrencilerim? Yoklamayı aldım bile, yok yazdım hepinizi, topluca dersi kırmaktan da disipline veriyorum siziklava: Burcu hariç o gelmiş çünkü :1hug:
slm kızlar kimse yok ama ben yazayım gelince görürsünüz..neşe sen çok ama çok boşladın anacım ne buuu..??? her yer durgun nedense...bende her an patlayacak gibiyim karnım çok geriliyor regl olmak üzere gibi şişlikten ama nerden baksan bir hafta falan var daha...ayyy oturamıyorum ya...
selam kızlarrrrrrrrrr
bende bir girip bakayım dedim yazmamış demesinlre diye ama kimseler yok
neyse bende gidiyorum zaten gelirim yine anacım byeee
Kızlar var mısınız 1 gün ve saat belirleyelim, hepimiz o dakikalarda hepimiz için dua edelim. Kimler var? Mümkünse akşam olsun bu saat yada sabah namazdan sonra. Ama namaz kılamayan arkadaşlarımı da düşünerek akşam olsun diyorum mesela cuma akşamı, ne dersiniz? Birlikten kuvvet doğar. Ben sizlerle hatim indirmek de isterim bilenler kaç kişiyiz bir tespit yapalım. Bize başka topiklerden de destek gelebilir. Oylamaya açılan 2 konumuz var. herkesin fikrini bekliyorum. Elimizden geldiğince içten dualar edersek rabbim bize bebişlerimizi hayırlısıyla gönderecek, bu olmasa bile rızası bize yeter, dimi? Evet kimler benimle? Hamişler, anneler, anne olmak isteyenler?????
ben cuma akşamı elimden geldiğince duaya varım zaten her perşembe kuranımı okuyorum ve inanın hepiniz için ayrı duamı ediyorum :Saruboceq:
neşecim kilo almaya çalışmıyorum keşke alabilsem kilo alamamak gibi probelmim var yıllarıdır ama uzun yıllardır 44 kiloyum ünv dönemimde sadece 49 a çıktım sonra yine 44e indim kaldım hep böyle ne aşşası ne yukarsı naparsam yapayım alıştım artık bi çabam yok sanırım yemek alışkanlığımdan kaynaklı çok çabuk acıkıyorum acıkıncada bayılcak gibi oluyorum o anda mutlaka yemem lazım sık ama az yiyyorum bünyem alıştı belli bi düzen var yediğimm sabah öğle akşam hep belirli sattee bünyem alıştı artık dedğim gibi bende alıştım :sm_confused:
slm kızlar kimse yok ama ben yazayım gelince görürsünüz..neşe sen çok ama çok boşladın anacım ne buuu..??? her yer durgun nedense...bende her an patlayacak gibiyim karnım çok geriliyor regl olmak üzere gibi şişlikten ama nerden baksan bir hafta falan var daha...ayyy oturamıyorum ya...
Canım o zaman şimdilik 2 kişi cuma akşamı dua edecek. Saat kaç gibi olsun? Yemeği yiyip bulaşık işi falan bitince olsun mümkünse. Başka kimse yok mu kızlar ya, sadece dua edicez hep bir ağızdan bir yürekten.....Maviş? Ceren? Filiz? ve tüm arkadaşlarım...
Canım ne güzel kilo almaman, hiç alma. Almak istiyorsan da hamurişi ye bolca.
Ama sen bana kızıyorsun sen de boşladın bizi(
Kızlar sınavlara koşuştururken felaket yoruldum belim ağrıyor çok fena. Kızla bu sabah beim gene az bir leke geldi, sanırım adete kadar bu devam edecek. Eşime söyledim dr sorayım mı diye, boşver adetini bekle dedi. Acaba arayıp sorsam mı? Kötü bişi değildir inşallah dimi canlarım?
selam kızlarrrr iki gündür pek bir keyifsizim bu topiğe giremedim bile nasılsınız bakalım
neşecim dua konusunu daha önce okumuştum ama hadi bende katılayım diyemiyorum çok istiyorum bende evet haklısın hepimiz aynı anda dua etsek allaha yalvarsak çok güzel bir düşünce seninki. fakat kendime güvenemiyorum ben hadi bu cuma gecesi (perşembe akşamı yani) saat 9/10 gibi yapalım dicem ama benim saatim saatime tutmuyorki bir bakıveriyorsun fenalaşmışım yatıyorum hareket yok birde bu boynumda kalır korkarım böyle şeylerden ama emin ol elimden geldiğince dualarımdasınız balım bunu unutmayın sakın....
bu arada fazla yoruyorsun kendini bedenin senden hesap soracak bunu unutmaa!!!
Canım neyin var? Hasta mısın? Hamilelikten mi grip falan mı oldun? Büyük geçmiş olsun canım. Ne kadar düşüncelisin arkadaşım zaten bu dediğimiz borç falan değil, elbette hepimizin böyle katılamayacağı vakitler olabilir maksat bunun niyetine girmek. Perşembe akşamı mı cuma akşamı mı? Kafam karıştı biraz :uhm:. Canım benim sen iyi ol ne zaman istersen dua et.
Kendimi yormak konusunda yerden göğe kadar haklısın bakalım bunların hesabını nasıl vericem. Bugün yine yetişmesi gereken ödevlerim var. Çok sık uğrayamazsam kızmayın nolur. Şu dersler hayırlısıyla bir bitsin hep başınızdayım, bıktırıcam sizi:))
Sen de kendine dikkat et balım, nazar değmiş bile olabilir okut güvendiklerine. Maşallah deyin kızlar bakalım arkadaşımıza.
Canım neyin var? Hasta mısın? Hamilelikten mi grip falan mı oldun? Büyük geçmiş olsun canım. Ne kadar düşüncelisin arkadaşım zaten bu dediğimiz borç falan değil, elbette hepimizin böyle katılamayacağı vakitler olabilir maksat bunun niyetine girmek. Perşembe akşamı mı cuma akşamı mı? Kafam karıştı biraz :uhm:. Canım benim sen iyi ol ne zaman istersen dua et.
Kendimi yormak konusunda yerden göğe kadar haklısın bakalım bunların hesabını nasıl vericem. Bugün yine yetişmesi gereken ödevlerim var. Çok sık uğrayamazsam kızmayın nolur. Şu dersler hayırlısıyla bir bitsin hep başınızdayım, bıktırıcam sizi:))
Sen de kendine dikkat et balım, nazar değmiş bile olabilir okut güvendiklerine. Maşallah deyin kızlar bakalım arkadaşımıza.
neşecim cuma akşamı deyince aslında perşembe akşamı oluyor yani yarın akşam
perşembeyi cumaya bağlayan gece genelde ben o geceler okurdum kuranımı hep. bu yüzden cuma akşamı deriz. aslında perşembe akşamıdır cumaya bağlanan gece olduğu için böyle denir kuzum...