Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

aaaaaaa sabahtan beri nöbet tutuyorum burda biri gelir diye, kiiiiimse gelmedi yaw, offffffffff

niyeee kızzz filiz abla yöneticilerden ayrıca paramı alıyon nöbet için mesaiyemi kalıyon kııı???

Darısı başına diyelim o halde güzelim. sen ne kadarlık evlisin? birde ne zamandır bebek istiyorsun? herşey yolundamı gidiyor varmı bir terslik?
bu arada ben evet konuşkan biriyimdir burdaki arkadaşlarımın değimi ile muzur vede cadı.
canım benim bu sitede müdavimi olduğum bir topik var ordaki arkadaşlarımda bana yetiyor sakaryadan kimse yok orda ama olsun
olsa ne olurrrrrrrr olmasa ne olurrrrrrrrrrr
o yüzden başka topikte aktif olmayı pek düşünmüyorum cicim....
bu topiğede gün içinde ara sıra bakıyoruz arkadaşlarla ne var ne yok diye o kadar....

anladım snm bende 1 yıl oldu ocak 12de evleneli ya benim için çok sorun değil ama eşim 30 yaşında geç olmadan olsun istiyor çocuğu bi terslik yok gibi ama bakalım eşim sperm testi felan oldu ultrasona girdi dr çok buyuk bir sorun yok dedi bende rahim filmi çekilcem işte bakalım sonucu yazarım yine

ben sitenin heryerine bakıyorum genelde hamilelik ve cinsellik bölümüne takılıyorum maluım yeni şeyler öğrenmek iyidir :dance:
ama genelde hamilelik belirtileri topiğine takılıyordum 26. gün adet olmadım işte en son oldum 26 .gün ondan sonra oraya pek vakit ayıramıyorum:enbuyukkk:

kızlar topiğimizz ikinci sayfaya düşmüş kimseciklerde uğramamış yaaa :KK43::KK43::KK43:

günaydın cancağızlarımmm
muhteşem bir hafta diliyorum hepinizeeee

Burdaki ikinci günaydında benden olsun anacımmmm
kızzz neşe nerdesinnn hala ustalarmı var yoksa evde :):):)
hadi gelde azıcık konuşak yaaawwww

kızlar günaydın hepinize hayırlı haftalar
nesemesecim canım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz uğramıyosun hiç bizim oralara gözlerimiz arıyor valla özledik seni arada bi uğra şekerim kocaman öpüyorum

oooo aman efendim aman arife hanımlarda katılmışlar buraya amanda aman ne güzeelll
arada gel kız burda da kaynatırız
bir o topik bir bu topik :):):)

maşşallah kızlar burayada ugramışlar filizcim valal sende yoksun anacım diger topiktede yoksun uyusundur sen şimdi dimii?neşe nerdesin bacım ya ustalar gitse bile onun işi vardır şimdi...

mavicim yakaladım seni ceeeee naber nasılsın günün güzel olsun inşallah

kız burasımıydı neyse tahmşn ettim geldim yazmışsın buraya ben yazdım kimse yok diye hemen çıktım valla..

Kızlarrr günaydııııııııııınnnnnnnn, dün bir ara yazmaya başladım ama bilgisayarım bozuldu kalakaldım. Hepiniz nasılsınız? Az sonra derse gidicem yorgunluktan ölüyom kızlar ya:KK43:( bir de grip gibi ne olduğu belirsiz bir boğaz ağrısı var sormayın. Ama evim çok güzel oldu şükür toparladık da eşimle. Sizler napıyonuz? Yeni hamiş var mı ben şimdi geçmişi okuyamam herhalde, Adeti yaklaşan var mı? Kızlar ben buay ne gıdaklama ne adet hiçbişi saymayacağım. Bu ay ekstaradan hiçbişi yok. Belki arada keçiboynuzu kürü ve belki tarçın çörekotu bal. Onlara da üşenmezssem çünkü ödevlerim cayip sıkıştı. Delirmek üzereyimmmmm.....

Kızlarrr günaydııııııııııınnnnnnnn, dün bir ara yazmaya başladım ama bilgisayarım bozuldu kalakaldım. Hepiniz nasılsınız? Az sonra derse gidicem yorgunluktan ölüyom kızlar ya:KK43:( bir de grip gibi ne olduğu belirsiz bir boğaz ağrısı var sormayın. Ama evim çok güzel oldu şükür toparladık da eşimle. Sizler napıyonuz? Yeni hamiş var mı ben şimdi geçmişi okuyamam herhalde, Adeti yaklaşan var mı? Kızlar ben buay ne gıdaklama ne adet hiçbişi saymayacağım. Bu ay ekstaradan hiçbişi yok. Belki arada keçiboynuzu kürü ve belki tarçın çörekotu bal. Onlara da üşenmezssem çünkü ödevlerim cayip sıkıştı. Delirmek üzereyimmmmm.....

merak ettik valla seni neşecim ya neyseki iyiymişsin evinde yerleşmiş mis gibi
dikkat et kendine çok yoruluyorsun sen koşturmakdan hasta falan olma
adet faaln sallamamakla en güselini yaparsın bende ymurtlama takibi falan yapmıyorum bu ay ne zaman istersek o zaman hiç gün hesaplamadım henüz hamile yok aramızda

günaydınlarrr şekerlerrrrr
neşe nihayet geldin yani cicim dilimizde tüy bitti burda neşeeee neşeeee demekten :):):)
neyse ev işlerin halolmuş anlaşılan gözün aydın güle güle otur ciciş ciciş
bu arada evet kızlar yaa hiç hesap yapmayın yok adetti yok yumurtlama idi salın gitsin :):):)
ben ne ne zaman adet olduğumu biliyorum nede ne zaman yumurtlaığımı adet hadi neysede yumurtladığınızı vs. nasıl anlıyorsunuz yaa bir türlü kafam almıyor benmi çok salağım acaba :):):)

X