- 3 Mart 2008
- 8.060
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niyeee kızzz filiz abla yöneticilerden ayrıca paramı alıyon nöbet için mesaiyemi kalıyon kııı???
Darısı başına diyelim o halde güzelim. sen ne kadarlık evlisin? birde ne zamandır bebek istiyorsun? herşey yolundamı gidiyor varmı bir terslik?
bu arada ben evet konuşkan biriyimdir burdaki arkadaşlarımın değimi ile muzur vede cadı.
canım benim bu sitede müdavimi olduğum bir topik var ordaki arkadaşlarımda bana yetiyor sakaryadan kimse yok orda ama olsun
olsa ne olurrrrrrrr olmasa ne olurrrrrrrrrrr
o yüzden başka topikte aktif olmayı pek düşünmüyorum cicim....
bu topiğede gün içinde ara sıra bakıyoruz arkadaşlarla ne var ne yok diye o kadar....
güzell dimii hoplayann fil gibii:roflol:bu avatar ne böylee :roflol::roflol:
Kız sen şu arada hortlayan gözek misin?:))
Kızlarrr günaydııııııııııınnnnnnnn, dün bir ara yazmaya başladım ama bilgisayarım bozuldu kalakaldım. Hepiniz nasılsınız? Az sonra derse gidicem yorgunluktan ölüyom kızlar ya( bir de grip gibi ne olduğu belirsiz bir boğaz ağrısı var sormayın. Ama evim çok güzel oldu şükür toparladık da eşimle. Sizler napıyonuz? Yeni hamiş var mı ben şimdi geçmişi okuyamam herhalde, Adeti yaklaşan var mı? Kızlar ben buay ne gıdaklama ne adet hiçbişi saymayacağım. Bu ay ekstaradan hiçbişi yok. Belki arada keçiboynuzu kürü ve belki tarçın çörekotu bal. Onlara da üşenmezssem çünkü ödevlerim cayip sıkıştı. Delirmek üzereyimmmmm.....