• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler lütfen bakın

maybenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
13
3
1
26
Adet belirtileri yaşıyorum , göğüslerim acıyor kaşıklarımda ağrı var evet bunlar adet belirtisi de olabilir ama akıntım pek olmaz benim akıntım oldu bolca ve ağız kuruluğu var bu ne ki diye araştırırken onun da hamilelik belirtisi olabileceğini gördüm . Reglime 3 gün var idrar testi negatif ama :( tamam reglim daha gecikmedi ama silikte olsa hayalette olsa olması gerekmez miydi 3 gün var sadece ve belirtileri yaşıyorum hamileysem silikte olsa çıkardı dimi ?

Canım adeti bir hafta geçtiği halde negatif görüp sonra pozitife dönen bile var olumlu ya da olumsuz düşünmek için henüz erken inşallah vardır 👶🏻

Hamiş mi :olamaz: İnşallah pozitifi görebilirsiniz.

Adet belirtileri yaşıyorum , göğüslerim acıyor kaşıklarımda ağrı var evet bunlar adet belirtisi de olabilir ama akıntım pek olmaz benim akıntım oldu bolca ve ağız kuruluğu var bu ne ki diye araştırırken onun da hamilelik belirtisi olabileceğini gördüm . Reglime 3 gün var idrar testi negatif ama :KK43: tamam reglim daha gecikmedi ama silikte olsa hayalette olsa olması gerekmez miydi 3 gün var sadece ve belirtileri yaşıyorum hamileysem silikte olsa çıkardı dimi ?
Merhaba, durumunuzda gelişme var mı

Back
X