canım ya ben daha önce kilo veremiyordum polikistik over vardı ve sürekli kilo alıyordum...hamile kaldıktan sonra sürekli kilo vermeye başladım ama bu yemek yememekten değil aksine deli gibi yiyorum ama meyve çooook tüketiyorum....sanırım hormanlar düzene girince kilo vermeye başladım...bunun için tam 3 doktora gözüktüm onlarda bunun normal olduğunu korkmamam gerektiğini bebeğimin sağlıklı geliştiğini söylediler...7. ayıma girdim ve 6 kilo verdim....eğer bundan sonra alırsamda verdiğim kilolarım geri döner....ne güzel dğeil mi....şişşşşşşşşt sakın nazar değdirme sırnaşık şey
maşallah maşallah maşallah 41 kere! kız ben senşn yerinde olsam üst üste üç çocuk doğurur manken olurum ! sen şimdi doğum da da vereceksin ! farkındasın değil mi? suyu bebek plasenta vs 7-8 de doğumda gitse. ohooo! ik tane doğursan podyumluk olursun ne güzell!
yani kilo alacagim diye demir ve vitamin hapi kullanmayan anne hakikaten var mi??cok enteresan..tatlicadiarzu
kızlar hepiniz çok az kilo alan gruptasınız ben 36.haftadayım 60 ile başladım şimdi 76 yım ama dert etmyorum bu kadar kilo alacağımı tahmin etmemiştim umut ediyorum ki kolay verebilirim