canım işallah hamilesindir, benimde adet olacakmışım gibi sürekli kasıklarımda ağrı vardı, ama akıntım diğer zamanlara göre çok daha fazlaydı ve süt gibiydi, göğüslerim hiç olmadığı kadar hassaslaştı,öyleki bluz giyerken bile canım acıyordu, adetim 1 gün geciktikten sonra doktora gittim, bebek için değil ama düzensiz adet oluyorum diye, belki hamilesin dedi doktor,yok olamaz dedim bir kaynama olayı ve sancılarım var adet olacağım :), hamilelik belirtileri ile adet belirtilerinin çok benzer olduğunu söyledi, baktı sonra göremedi tabi, adet olduktan sonra gel rahim filmi çekelim dedi... sonra 9 gün geçti hala adet yok,cesaretimi toplayıp test aldım pozitif çıktı ama hala inanamadım ,hemen doktoru aradım ertesi güne randevu aldım,gittim kesenin resimlerini çıkardı :) hayırlı olsun dedi...ben hala inanamıyorum tabi,yani dün kalp atışını duyana kadar da inanamıyordum açıkçası,şimdi çok mutluyum işallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu, bana dua eden her insandan Allah razı olsun işallah kucağımada alabilirim bebeğimi, bende hepinizin duacısıyım...