bozo kuşummmmmmm
benim reglime bi kaç gün kala (3-4) akıntım oldu beyaz zar gibi şeffaf karışık işte
kasıklarımda ağrım vardı hafif hafif, göğüs uçlarım ve her yeri dahil ağrıyordu
yani regli ağrılarım gibiydiii anlamadım yanii
gebeliğimi öğrendikten sonra akıntım açık sarıya döndü
o beyaz şeffaf akıntım önceden olmazdı belki belirtidir yada ben önceden hiç dikkat etmiyorudmm
ayyy inşallahh hamilesindir tatlımmm inşallahhh
Ha bu arada TIFF a katılıyorummm ben bu ay internetteb ovulasyon testi aldım yaptımm
ben faydasını gördüm çiçekcik de hamile o da kullanıyordu
eşini bi kerecik olsun dinleme al yapp ne diyebilir 22 tl nelere veriyoruz o parayı belkiii
meleğinde senin böyle gelecek kimbilir....
ilkinde hamile olsaydım 1 ay sonra doğururdum :)))
:1hug: :1hug: bi tanem biliyorum daha fazla üzülmeyeceksin Allah sana kısa zamanda mucizeni gönderecek. umarım o zaman bu aydır. senin için dua ediyorum bi tanem...
canlarrr inşallah en yakın zamanda hamilelik haberlerinizi alırız...
bozo kuşummmmmmm
benim reglime bi kaç gün kala (3-4) akıntım oldu beyaz zar gibi şeffaf karışık işte
kasıklarımda ağrım vardı hafif hafif, göğüs uçlarım ve her yeri dahil ağrıyordu
yani regli ağrılarım gibiydiii anlamadım yanii
gebeliğimi öğrendikten sonra akıntım açık sarıya döndü
o beyaz şeffaf akıntım önceden olmazdı belki belirtidir yada ben önceden hiç dikkat etmiyorudmm
ayyy inşallahh hamilesindir tatlımmm inşallahhh
Ha bu arada TIFF a katılıyorummm ben bu ay internetteb ovulasyon testi aldım yaptımm
ben faydasını gördüm çiçekcik de hamile o da kullanıyordu
eşini bi kerecik olsun dinleme al yapp ne diyebilir 22 tl nelere veriyoruz o parayı belkiii
meleğinde senin böyle gelecek kimbilir....
chablisss cim sorun şuki adetime 1 hafta var yani ayın 20 sinde olucam herhalde bu saatten sonra yumurtlama olmaz en azından ben öyle biliyorum..inşlh hamileyizdir ne diyim geçen aylarda bir hafta öncesinden başlayan ne akıntım vardı nede kasık ağrım genelde hasta olacağım gün ağrı oluyor ondada akıntı filan olmuyodu hadi hayırlısı dua edelimde isteeyen herkes hamile olsun arkadaşım....
kaç gün gecikti cnm?? ona göre karar ver.