benim günüme 6 gün var ama ben kendimi regli olucak gibi hissediyorum...bu ayda olmadı gibime geliyor....peki siz hamileliğinizi öğrenmeden önce kendinizi regli olucak gibi hissettiniz mi sancılarınız varmıydı?belirtilerniz nelerdi?
evet beyaz böyle nasıl diyim süt gibi beyaz oluyor
hadi inşllh hepimiz hamileyizdir...çok sıkıldım heray kendimi dinleyip belirti aramaktan
hiç bi hamile görmedi sanırım sorduğum soruyu :gitme:
hiç bi hamile görmedi sanırım sorduğum soruyu :gitme:
canım ya kızma bana eşim netten alışveriş yapmayı sevmiyor yaşadığım şehirde küçük şehir geçen eczaneye sordum one dediler bana düşün.....ben gördüm canım benim gördüm deeeeeeeeeeee o beyaz akıntı ben hamile diilken adete yakın gelmişti bikaç defa. ama herkesin farklı oluyor bilemiyorum akıntı da kişisel bişi yani.. benim mesela hep akıntım oluo sarı sarı hamile olduğumu öğrendiğimden beri, ama bazılarında beyaz renk, bazılarında su gibi, bazılarında hiç yok. doktor olcak tabi akıntın bırak olsun dedi bana. ama ben sana kızıom haberin olsun, o kadar dedim sana ovulasyon testi al bide öle dene diye. bak çiçekcik yarın kan testi yapıo bence kesin hamile. aynı testlerden o da kullandı inşallah yarın müjdeli haberini alıyoruz. sen öleee otur orda üzül neden olmuo diee.. kızıom valla çok kızıom..lmaz:
ben regl olucam dıye beklerken hamıle oldugumu ogrendım. vucudumda extra bı degısıklık yoktu sadece regl olucak gıbı hafıf kasık agrılarım vardı...
Allah ısteyen herkese versın ınsallah...
canım ya kızma bana eşim netten alışveriş yapmayı sevmiyor yaşadığım şehirde küçük şehir geçen eczaneye sordum one dediler bana düşün.....
valla bana da o ne demişlerdi, bende netten aldım canımcım. her eczane bilmiyor cidden..
sırnaşık şeybende aynen senin gibiyim canımdelikafaduldengözüm gıpraşsa acaba hamilelik belirtisimi diye düşünmeye başladım:roflol: