- 12 Temmuz 2007
- 2.654
- 2
bekle cnm bekle. b3n 3 gün gecikmeli oldum maalesef tam test yapıcam derken mafoldumben
bende 2gün daha bekliyim . hayırlısı olsun canım :teselli:
sende belirti varmıydı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekle cnm bekle. b3n 3 gün gecikmeli oldum maalesef tam test yapıcam derken mafoldumben
evt cnm bel ağrım vardı bacaklarıma kadar vuruyordu masaj yapıyordum o kadar fazlaydı bi de beyaz akıntı. adet oldum sanıyordum ama akıntıymış diyordum. normalde adetim düzenlidir evliliğimizden beri ilk kez bu ay gecikti. zaten bu ay düşünmeye başladık. yaa psikolojik bence insan kafasına takıyor burda okuduklarıyla kendi vücudunu dinliyor. bakıyorsun ki belirtiler benzer, ümitleniyorsun sonra. bekleyebildiğimiz kadar bekleyip sonra test yapmak daha ii sanki ama sabretmesi çok zorr... dediğin gibi hayırlısı olsun
merhabalar
benimde dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.
bendede belirtiler vardı hatta bende konu açmıştım hamilemiyim diye .
test almayada korkuyorum kendimi çok inandırdım çünkü...
bikaç gün daha mı geçse diyorum.
inş cnm inş. dua ederken Allah'ım en hayırlı zamanda gelsin diyorum sonra da dayanamayıp inş en kısa zaman en hayırlı olandır diyorum :kedi: ben de aynı senin gibi düşünüyorum hatta bi ara bu sayfaları okumak beni umutlandırdı bi daha okumicam bile dedim ama olmadı tabi iş güç olmayınca. evt sendeki belirtiler hamileliğe çok benzior. ya zaten hayal kırıklığına uğramamızın sebebi biraz da hamilelik belirtileriyle adet belirtilerinin nerdeyse aynı olması. ayırt edemiyoruzki. aklımızda hamilelik olmasa belki adetim yaklaştı deriz üstünde düşünmeyiz bile. bizim acilen oyalanacak bişeyler bulmamız lazım fazla düşünmemek için. spor olabilir ya da başka bişey yeterki bizi düşüncelerimizden uzak tutsun :hulya:
sende mi bebiş istyrsun canım inşllh hamilesindir biraz bekle bence test için
off off benim kırmızılarda kesin gelicek cumartesi regli günüm....sancılar var kesin gelicek...hamilelik belirtim hiç yok öyle kasık batması felan....sadece göğüslerim şiş okadar öyle ucu felan acımıyor...yani bu ayda olmadı eminim mafoldumben
evet canım istiyorum bebiş. 2 gün daha bekliyim adet olmazsam test yapıcam . a.s.
sende mi istiyorsun bebişş
İnşallah sende hamilesindir. hayırlısı olsun tatlımm
evet canım benimde yaklaşık 1 hafta var dediğim bir zamanda oldu. eğer yumurtlamam gecikip o gün olduysa 2 gün sonra niye göğüslerim acımaya başladı. yok zamanında yumurtladıysam ve şimdi adetim gelceği için göğüslerim böyleyse o zaman o aradaki akıntı ve sancı neydi ??? aman yaaa düşünmiyim diyorum ama vücudum buna karşı geliyor. bu sabah da inanılamz bir bulantıyla uyandım kahvaltı yapınca geçti akannehir
ay canım inşlh hamilesindir senin anlattıklarını birebir ben yaşıyorum ama bulantım yok ve göğüslerimde şuan ağrıda yok bakalım görürüz inşlh ayın 20nde adet olmam gerekiyor o günüde sabırsızlıkla bekliyrum inşlh olmamopuyorumnanaktanAllah hepimize hayırlı evlatlar versin
inşallah bizi daha fazla yormadan hayırlısıyla gelir bebişlerimiz. senin gene iyi adet tarihini biliyorsun ben geçen ay ovulasyon testi kullanmıştım o zaman daha farkındaydım ne ne zaman oldu diye. şimdi nolcak hiç bilmiyorum adetlerim düzensizleşti çünkü bikaç aydır.
benim göğüsler aynı hala ama bulantı olmadı tekrar sadece arada sancı griyor adet olcak gibi nedense gelcek gibi hissediyorum adetim akannehir