- 26 Ekim 2020
- 144
- 57
- 13
- 26
- Konu Sahibi Yaseminceel
-
Ben de 2019da evlendim ve hic korunmadim. Doktor hamile kalmaman lazim korun dese nasil korunulur bilmiyorum düşün. Olmadi ama 20 aydir bebek icin uğraşıyoruz olmadi.Evet kızçelerim. 2019 da evlendim. 1 sene korunduk ve bebiş düşünmedik. 2020 Hazirandan beri deniyoruz. Prolaktin yüksekliğim olduğunu öğrendim ama üç seviyelerde değil 42 ydi. Dostinex verdi doktorum bunu kullanırken gebe kalabilirsin dedi. Ancak olmadı. Bu ay gittiğimde KLOMEN (yumurta catlamasi) icin ilac verdi. Ayrica eşimde gerekli muayeneleri oldu bi problem yok ikimizde de çok şükür. Klomenden sonra tekrar gittim. Bir yumurtalığın fazla gelişmiş büyümüş döllenme olmaz dedi yumurtaliklarin kendiliğinden çatlıyormuş zaten dedi. Sağ yumurtalığın çok iyi dedi. Ve iki gün aynı saatte ilişki önerdi. Cuma günü kontrole çağırdı. Sorum şu bebeklerim. Bi problem yoksa niye hamile kalamıyorum. Var mı benim gibi aynı süreçte olan yada benim gibi olup hamile kalan. InsAllah bu ay adet olmam ve hamiş haberimi sizlerle paylaşırım. Rabbim bütün isteyenlere içinde de bana nasip etsin inşallah. Aydinlatirsaniz sevinirim. Çok kötüyüm psikolojikmen bitik durumdayım. Hayırlı kandiller ballarım
Canim ayni deneme suremiz var seninle. 17 ay doldu ben de. Korunmadim. Doğru bazi aylarda antibiotik, dkh, adet olamama, grio derken arada baya ayim gitti ama yinede kalan aylarda korunmadim ama olmuyor. Benim annemin 5 sene sonra, buyuk ablamin 2 sene sonra olsu çocugu. Hatta ablama tup bebek de işe yaramaz rahmin çok ince bebek tutunmaz demislerdi. Ama MasaAllah şu an 3 evladi var. Ve korunmadigi aylarda hemen hamile kaliyor. Doktora gidince yumurtaligin, rahmin berbad durumda diyolar yine ama Allah Ol diyor ve oluyor. Ne kullandiklarini hatirlamiyotlar. Ablamin hamile kalmasindan 8 sene geçti. Ama annem de ablam da bitkisel kurlerden sonra hamile kaldilar. Azerbaycanda pambiq otu isminde bir bitki var 3cu cocuguna onu içdiyi siralarda hamilr kalmisdi. Ondan once doktor' artik 3cu cocugun olmasi her halde mucize olur. Oncekiler nasil oldu bilmiyorum ' demişdi. Ablam hep adet duzensizliyi yaşadi. Adrti de çamur gibi olurdu. Bu otla duzene girdi. Daha denemedim sua an brokoli suyu ve aslanpencesi kuru uyguluyorum. Tuplerde zayif darlik var o yuzden. Hem de lh degerim yuksekdi femarayla duştu ama yinede aslanpencesi içmek istedim. Cunki yinede lh degerim fsh degerimden yuksek. Yani pcos. Sonucu bildiririm sana. Tabi doktorla daniş. Ben sordum onerdi o da. Birbirimize destek olalim. Üzulme hepimiz Allahin izniyle hamilr kalicaz canim. Allahdan umidi uzmek Allahin kudretine şüpe etmekdir. O istedikden sonra karşisinda ne dura bilirki?Ben de 2019da evlendim ve hic korunmadim. Doktor hamile kalmaman lazim korun dese nasil korunulur bilmiyorum düşün. Olmadi ama 20 aydir bebek icin uğraşıyoruz olmadi.
Rahin filmi cekildi testler yapildi esime bakildi yok. Sadece amh düşük bende ama olmuyor. Klomen de denedim çatlatma ignesi de denedim asilama da yaptirdim olmadi. Olmayinca olmuyor bazen. Allah bana nasip etmeyecek demek ki anneligi. Saldım yani artik kendimi de yıpratmıyorum. Önceden hamileleri gördüğüm zaman kıskanırdım simdi hibir sey hissetmiyorum. Insallah sen bu hale gelmezsin canım rabbim sana umudunu kaybettirmesin.
Doktorum follikül takibi için verdi klomeni gerek yokmuş çatlama iğnesi vurmucam kendiliğinden catliyormus yumurtaların dedi. Adetim gayet düzenli günü şaşmaz kuzum.Merhaba canım daha yolun başında sayılırsın burda senelerce bu yolları çiğneyen onlarca arkadaşımız var. İnsallah hepimiz anne oluruz bir an önce. Sorunum yok demissin ama klomen genelde yumurtlama bozukluğu olan kişilere veriliyor yani yumurtan kendiliğinden gelisip döllenebilecek kıvama/kaliteye gelemiyorsa onu desteklemek amaçlı verilen bir ilac. Yumurtlama bozukluğu da günümüzde en yaygın gebe kalamama sebebi. Sen hic kendiliğinden ovulasyon testleriyle hamile kalmayı denedin mi? Adet gecikmeleri yaşar mısın? Dostinex e devam ediyo musun?
Sen harikasın öyle ıyi geldi ki söylediklerin. Öyle rahatlattın ki içimi. InsAllah çiçeğim rabbim tez zamanda hayırlısıyla bebiş nasip etsin bize de. Aslan pençesini bnde kullanıyorum.Canim ayni deneme suremiz var seninle. 17 ay doldu ben de. Korunmadim. Doğru bazi aylarda antibiotik, dkh, adet olamama, grio derken arada baya ayim gitti ama yinede kalan aylarda korunmadim ama olmuyor. Benim annemin 5 sene sonra, buyuk ablamin 2 sene sonra olsu çocugu. Hatta ablama tup bebek de işe yaramaz rahmin çok ince bebek tutunmaz demislerdi. Ama MasaAllah şu an 3 evladi var. Ve korunmadigi aylarda hemen hamile kaliyor. Doktora gidince yumurtaligin, rahmin berbad durumda diyolar yine ama Allah Ol diyor ve oluyor. Ne kullandiklarini hatirlamiyotlar. Ablamin hamile kalmasindan 8 sene geçti. Ama annem de ablam da bitkisel kurlerden sonra hamile kaldilar. Azerbaycanda pambiq otu isminde bir bitki var 3cu cocuguna onu içdiyi siralarda hamilr kalmisdi. Ondan once doktor' artik 3cu cocugun olmasi her halde mucize olur. Oncekiler nasil oldu bilmiyorum ' demişdi. Ablam hep adet duzensizliyi yaşadi. Adrti de çamur gibi olurdu. Bu otla duzene girdi. Daha denemedim sua an brokoli suyu ve aslanpencesi kuru uyguluyorum. Tuplerde zayif darlik var o yuzden. Hem de lh degerim yuksekdi femarayla duştu ama yinede aslanpencesi içmek istedim. Cunki yinede lh degerim fsh degerimden yuksek. Yani pcos. Sonucu bildiririm sana. Tabi doktorla daniş. Ben sordum onerdi o da. Birbirimize destek olalim. Üzulme hepimiz Allahin izniyle hamilr kalicaz canim. Allahdan umidi uzmek Allahin kudretine şüpe etmekdir. O istedikden sonra karşisinda ne dura bilirki?
Hepsi yapıldıAmh , hsg , spermiogram testleri de yapıldı mı ?
Ben tup bebek tedavisine basladim canim artik son umufum bu. 4 tane dondurulmus embriyom var sırayla hepsini koydurcam tutarsa.Canim ayni deneme suremiz var seninle. 17 ay doldu ben de. Korunmadim. Doğru bazi aylarda antibiotik, dkh, adet olamama, grio derken arada baya ayim gitti ama yinede kalan aylarda korunmadim ama olmuyor. Benim annemin 5 sene sonra, buyuk ablamin 2 sene sonra olsu çocugu. Hatta ablama tup bebek de işe yaramaz rahmin çok ince bebek tutunmaz demislerdi. Ama MasaAllah şu an 3 evladi var. Ve korunmadigi aylarda hemen hamile kaliyor. Doktora gidince yumurtaligin, rahmin berbad durumda diyolar yine ama Allah Ol diyor ve oluyor. Ne kullandiklarini hatirlamiyotlar. Ablamin hamile kalmasindan 8 sene geçti. Ama annem de ablam da bitkisel kurlerden sonra hamile kaldilar. Azerbaycanda pambiq otu isminde bir bitki var 3cu cocuguna onu içdiyi siralarda hamilr kalmisdi. Ondan once doktor' artik 3cu cocugun olmasi her halde mucize olur. Oncekiler nasil oldu bilmiyorum ' demişdi. Ablam hep adet duzensizliyi yaşadi. Adrti de çamur gibi olurdu. Bu otla duzene girdi. Daha denemedim sua an brokoli suyu ve aslanpencesi kuru uyguluyorum. Tuplerde zayif darlik var o yuzden. Hem de lh degerim yuksekdi femarayla duştu ama yinede aslanpencesi içmek istedim. Cunki yinede lh degerim fsh degerimden yuksek. Yani pcos. Sonucu bildiririm sana. Tabi doktorla daniş. Ben sordum onerdi o da. Birbirimize destek olalim. Üzulme hepimiz Allahin izniyle hamilr kalicaz canim. Allahdan umidi uzmek Allahin kudretine şüpe etmekdir. O istedikden sonra karşisinda ne dura bilirki?
Eşine keciboynuzu suyu ver. Kendin yap evde. Bazen spermlee yumurtahucresiyle bulusur ama spermin kafa hissesindeki acrosom ismindeki enzim eksikliğinden ya da azliğindan yumurta hucresini delip dolleyemez. Ama sperm testinde herşey normal olmuş ola bilir. Sayi hacmi falan. Kecibiynuzu işte boyle durumlarda çok çok yardimci. Ben de aldim kullanicam. Kullanip eşinin faizi artan arkadaşlarim varDoktorum follikül takibi için verdi klomeni gerek yokmuş çatlama iğnesi vurmucam kendiliğinden catliyormus yumurtaların dedi. Adetim gayet düzenli günü şaşmaz kuzum.
InsaAllah tatlim. Umidimizi sabrimizi eksik etmiycezSen harikasın öyle ıyi geldi ki söylediklerin. Öyle rahatlattın ki içimi. InsAllah çiçeğim rabbim tez zamanda hayırlısıyla bebiş nasip etsin bize de. Aslan pençesini bnde kullanıyorum.
InsaAllah tutar canim hayirlisi olsunBen tup bebek tedavisine basladim canim artik son umufum bu. 4 tane dondurulmus embriyom var sırayla hepsini koydurcam tutarsa.
Sende sakin kaybetme hiçbirimiz kaybetmicez. Bak öyle güzel bir gün ki bugün hepimiz dua edicez bol bol dua. Rabbimin verdiğinde de vermediginde de vardır bir hayır. Bu da bizim imtihanınızdır belki .Ben de 2019da evlendim ve hic korunmadim. Doktor hamile kalmaman lazim korun dese nasil korunulur bilmiyorum düşün. Olmadi ama 20 aydir bebek icin uğraşıyoruz olmadi.
Rahin filmi cekildi testler yapildi esime bakildi yok. Sadece amh düşük bende ama olmuyor. Klomen de denedim çatlatma ignesi de denedim asilama da yaptirdim olmadi. Olmayinca olmuyor bazen. Allah bana nasip etmeyecek demek ki anneligi. Saldım yani artik kendimi de yıpratmıyorum. Önceden hamileleri gördüğüm zaman kıskanırdım simdi hibir sey hissetmiyorum. Insallah sen bu hale gelmezsin canım rabbim sana umudunu kaybettirmesin.
En kısa zamanda denicem çiçeğim Allah razı olsun.Eşine keciboynuzu suyu ver. Kendin yap evde. Bazen spermlee yumurtahucresiyle bulusur ama spermin kafa hissesindeki acrosom ismindeki enzim eksikliğinden ya da azliğindan yumurta hucresini delip dolleyemez. Ama sperm testinde herşey normal olmuş ola bilir. Sayi hacmi falan. Kecibiynuzu işte boyle durumlarda çok çok yardimci. Ben de aldim kullanicam. Kullanip eşinin faizi artan arkadaşlarim var
Inşallah hayırlı haberini bekliyorum kuzum hamiş haberlerimizide burdan paylasirız:)Ben tup bebek tedavisine basladim canim artik son umufum bu. 4 tane dondurulmus embriyom var sırayla hepsini koydurcam tutarsa.
Sayfada yenisin. Daha cooooooooookkkkk hamile kalamayan göreceksin. Eskisi gibi yat kalk hamile kal durumlari mazide kaldi hic bir sorun yokken bile olmuyor evet. Tup bebek tutmayan asilama tutmayan klomeni 6 ay bile kullanan var olmuyor. Ben dahilim bunlara. Tez vakitte rabbim nasip etsin sunu bil yani yalniz degilsin.Evet kızçelerim. 2019 da evlendim. 1 sene korunduk ve bebiş düşünmedik. 2020 Hazirandan beri deniyoruz. Prolaktin yüksekliğim olduğunu öğrendim ama üç seviyelerde değil 42 ydi. Dostinex verdi doktorum bunu kullanırken gebe kalabilirsin dedi. Ancak olmadı. Bu ay gittiğimde KLOMEN (yumurta catlamasi) icin ilac verdi. Ayrica eşimde gerekli muayeneleri oldu bi problem yok ikimizde de çok şükür. Klomenden sonra tekrar gittim. Bir yumurtalığın fazla gelişmiş büyümüş döllenme olmaz dedi yumurtaliklarin kendiliğinden çatlıyormuş zaten dedi. Sağ yumurtalığın çok iyi dedi. Ve iki gün aynı saatte ilişki önerdi. Cuma günü kontrole çağırdı. Sorum şu bebeklerim. Bi problem yoksa niye hamile kalamıyorum. Var mı benim gibi aynı süreçte olan yada benim gibi olup hamile kalan. InsAllah bu ay adet olmam ve hamiş haberimi sizlerle paylaşırım. Rabbim bütün isteyenlere içinde de bana nasip etsin inşallah. Aydinlatirsaniz sevinirim. Çok kötüyüm psikolojikmen bitik durumdayım. Hayırlı kandiller ballarım
Aynen nasip..Sebep sadece şimdi zamanı değil. Nasip...
Ah cicegim ahhh tez vakitte rabbim bebiş kokusu nasip etsin hepimizeSayfada yenisin. Daha cooooooooookkkkk hamile kalamayan göreceksin. Eskisi gibi yat kalk hamile kal durumlari mazide kaldi hic bir sorun yokken bile olmuyor evet. Tup bebek tutmayan asilama tutmayan klomeni 6 ay bile kullanan var olmuyor. Ben dahilim bunlara. Tez vakitte rabbim nasip etsin sunu bil yani yalniz degilsin.
Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. Bu taktığımız, üzüldüğümüz günleri bebişimize sarılarak unuturuz inşallahAh cicegim ahhh tez vakitte rabbim bebiş kokusu nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?