Süpersin canim tebrik ederim saglikla sihatle gelsin bebişin ayol elini çarpsan gebiş bizede bulastirin birascikkKizlarrrrr ben bidaki aya umutluyum dedim ama aa ben az önce evde test yaptım silik suan hastaneden geliyorum sonuç 42.82 Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm allahimmm bu nasıl mutlulukkk
canim kasik agrin varsa yumurtlucaksin demektir kacirma bu gunleri degerlendir mutlaka
Süpersin canim tebrik ederim saglikla sihatle gelsin bebişin ayol elini çarpsan gebiş bizede bulastirin birascikk
bebegimmmKizlarrrrr ben bidaki aya umutluyum dedim ama aa ben az önce evde test yaptım silik suan hastaneden geliyorum sonuç 42.82 Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm allahimmm bu nasıl mutlulukkk
Canimmmmmm tebrik ederim. Cok sevindim. Allahım sag saglim kucagina almayi nasip etsinKizlarrrrr ben bidaki aya umutluyum dedim ama aa ben az önce evde test yaptım silik suan hastaneden geliyorum sonuç 42.82 Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm allahimmm bu nasıl mutlulukkk
C9k saol merve ben daha yeni ameliyat oldum ve bikere ilişki öldüğü cnm dualarim hepimizemerve_mm Can'ım benim tebrik ederim seni allah hayırlı uğurlu kucağına almayı nasip etsin
Saol cnm çok ssaollCanimmmmmm tebrik ederim. Cok sevindim. Allahım sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Canım masallah tebrik ederim kucağına alman nasıp olsun InsallahSaol cnm çok ssaoll
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. |
| 18 yaş | 8 lık evli | ilk çocuk | simdi hamis | |
2. | @sssedahmettt | 27 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | simdi hamis | |
3. |
| 26 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk cocuk | şimdi hamiş | |
4. |
| 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | şimdi hamiş | |
5. |
| 25 yaş | 8 aylık evli | ilk cocuk | şimdi hamiş | |
6. |
| yaş | aylık evli | ilk cocuk | şimdi hamiş | |
7. |
| 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 14 ŞUBAT | beklemede |
8. | Z Zeyert1204 | 24 yaş | 1,5 YILlık evli | ilk çocuk | BAT 15 OCAK | beklemede |
9. |
| 26 yaş | 6 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 OCAK | beklemede |
10. |
| 33 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 16 OCAK | beklemede |
11. | @Tugbanusta | 26 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
12. | H happycouple | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | beklemede |
13. | S Seida | 26 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
14. |
| 23 yaş | 1,5 yıllık | ilk çocuk | BAT 28 OCAK | beklemede |
15. | @Anatolya | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 20 OCAK | beklemede |
16. |
| 29 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 ŞUBAT | beklemede |
17. | @ebrar09 | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
18. | @tbynpnr | 29 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 7 ŞUBAT | beklemede |
19. |
| 32 yaş | 4 yıl evli | ikinci cocuk | BAT 5 ŞUBAT | beklemede |
20. | S sofiayse | 37 yaş | 5,5 aylık evli | ilk cocuk | BAT 15 OCAK | beklemede |
21. | @Sekerimmm | yaş | 6 aylık evli | ilk cocuk | BAT 6 ŞUBAT | beklemede |
22. |
| 24 yaş | 8 aylık evli | ikinci cocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
23. | M melek1212 | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ikinci cocuk | BAT 26 OCAK | beklemede |
24. |
| 25 yaş | 5 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 27 OCAK | beklemede |
25. |
| yaş | 7 aylık evli | ilk cocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
26. |
| 29 yaş | 4 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 19 OCAK | beklemede |
27. |
| 25 yaş | 9 aylık evli | ilk cocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
28. |
| 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 28 OCAK | beklemede |
29. |
| 30 yaş | 3 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
30. |
| 26 yaş | 6 yıllık evli | ikinci cocuk | BAT 25 OCAK | beklemede |
31. | A ayzanur Australia | yaş | 7 aylık evli | ilk cocuk | BAT | beklemede |
32. |
| 24 yaş | 6 aylık evli | ilk cocuk | BAT 1 ŞUBAT | beklemede |
Kız ben testi yaptım çıktı :) normal test hemdemerve_mm canım çok tebrik ederim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah MissMervee sende bir test yap artık yarın çıkar inşallah varsa patlat haberi. ...
Yok onu biliyorum kan testi diyorumKız ben testi yaptım çıktı :) normal test hemde