hamiş kalmadan folik asit kullanan varmı

lahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
15
0
36
a.s.folik asit kullanmanın hamileligi hızlandırdıgını duydum bunu kullanan we faydasını goren warmı

canım bi türlü inanamıyom ben buna her başladıımda bırakıom tekrar bakalım kullanan varsa paylaşsın bizimle işe yaradıysa

Öyle birşey yok canım..

Folik asite hamile kalmadan önce başlanmak gerekiyor çünkü bebeğin ilk gelişiminde önemli bir rol oynuyor folik asit. Omurga sinir sistemi için.

Hamile kalmakla hiçbir ilgisi yok anlıycağın )

valla faydası varmı buna hiç duymadım kıslar. nerdeyse 1,5 yıldır içiyorum.hamiş kalmıştım ama kaybettim.
ben hamilelikten çok bebişe faydası var diye biliyorum.
varmıki senin dediğin gibi bi etkisi acep?
fisfisfis

bende hamile kaldıktan hemen sonra kullandım.Ama 7 haftalıkken düşük yaptım.İlk çocuğumda ise kullanmamıştım.Gayette sağlıklı.4,30 kilo doğmuştu.Kullanmayın bence,düşüğe sebeb olabilir.

ben de kullanıyorum arkadaşlar,hemilelikten en az 1 ay önce başlanmalı diyor doktorlar,ben de yeni başladım gün de 3 tane alıyorum,hamile adayıyım hayırlısı bakalım...

hayırlısı olsun tabi bakalım inşallah tezzamanda gelir kuzucun annesi bekletmez seni çok ben başlamalımıyım kara weremedim

Kızlar bende kullanıyorum 2.ay bu ay bende bebeğe faydası olduğunu biliyorum yani hamileliği hızlandırmıyomuş ama benim arkadaşım kullanmaya başladı o ay hemen hamile kaldı ama bence tesadüf artık herşeyi hamileliğe bağlar olduk herşeyden medet umuyoruz allah en kısaa zamanda bebişlerimize kavuştursun

Şuda varki; folik asit yumurta kalitesini çok etkiliyormuş hatta erkeklerde sperm kalitesinede faydası varmış sorunu olan erkeklere tavsiye edildiğini okumuştum.

hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlansa ii olur diye biliyorum..hamileliğe değil bebeğe faydası var..ben hiç duymadım hamile kalmayı hızlandırdığını..

bildiğim kadarıyla bebeğe faydası varmış hamile kalmadan önce içilip vucudun depo yapması gerekiyormuş onun için doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce başlatıyor bende şuan içiyorum iki ay oldu yanında coraspin içiyorum geçensene preklemsi yaşadığım için

hanimlar folik asiti disaridan besinlerle alamayiz ya da cok az aliriz, eger bebek olursa omurgasi ilk haftalarda olusacagi icin depolar da bos olacagi icin bebekte omurga ve sinir problemi ortaya cikabilir. Bu 2+2=4 degil ama yani dusuge sebep olabilir diyen arkadaslar olmus, yapmayin arkadaslar yani...

hamile kalmadan kullanmak daha çok faydalı arkadaşlar doktorlar bile öyle öneriyor düşünmeye başladıktan sonra kullanınki bebegin omurilik oluşumu ve su-ırtının düzgün olmasına saglıyormuş hamileligide kolaylaştırıyor diye duymuştum...

Ben kullandım ama şuanda ara verdim folicasite beyazmeleğim okuduğun yeri gördüm hemen geldim bende seni çok özledim nasılsın meleğim giremiyormusun artık nerelerdesin ??Hep aklımdasın daima dua ediyorum.....

evet pek giremiyorum rahatsızım biraz hamilelik işte eskisi gibi olmuyor bir günün bir güne tutumuyor arkdaşım napalım bekledik katlanıcaz...bende seni özledim sende iyiysin dimi canım...

arkadaşlar bana daq doktorum hamilelik hangi ayda düşünüyosan 3 ay öncesinden içmeye başlıycaksın dedi..ben de adetim bitsin başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…