- 23 Ocak 2024
- 542
- 517
Hiçbir şeyi buraya sormadan kullanmayacağız demekkiTövbe estafurullah okudum canım gördüm çok şaşkınım çünkü bana doçent doğum uzmanı vermişti hayret ederek okuyorum yorumları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir şeyi buraya sormadan kullanmayacağız demekkiTövbe estafurullah okudum canım gördüm çok şaşkınım çünkü bana doçent doğum uzmanı vermişti hayret ederek okuyorum yorumları
Bana bir şey demeden verdi. Hiç kullanmasam daha iyi olacak.ben kullandim ama doktorum bi gun kullan bi gun yok demişti
Benim farklı zamanlarda gittiğim iki doktor (özel) değerini aşırı yükseltmiş sakın kullanma falan demişti. Başka başka folik asitler önermişlerdi ama ikiside bunu asla kullanma demişti bende şaşırmıştım devletin verdiği hap sonuçta.Ay çok şaşırdım yorumlara kimse olumlu bişey demiyor bende çok kullandım hamile değilim kansızlık için verilmişti tedavi görüyordum gebe kalmak için hayret ettim bide doçent doktor vermişti bana
bana doktorum demedi sadece vardi bende soyledim dedi fark etmez kullana bilirsin ama iki gunde biBana bir şey demeden verdi. Hiç kullanmasam daha iyi olacak.
Anladım canım ama yorumları kötü bayağıbana doktorum demedi sadece vardi bende soyledim dedi fark etmez kullana bilirsin ama iki gunde bi
demekki kotu ilac bende kullanmisim ama bebegime zararmi verdim acabaAnladım canım ama yorumları kötü bayağı
Gebelik oluşmadan önce regenesis vermişti doktor onu bugün bitirdim sağlık ocağındaki doktorda devletin karşıladığı ilacı verdi ama iyi ki kullanmadan önce sormuşum..Ocean methyl balance kullanıyorum ben. Doktorum bunu önerdi. Folbiol gebelikte kullanım için çok yüksek doz oluyor.
Doktorunuza sorun ya da içeriğinde 400 mikrogram folik asit olan herhangi bir ürünü kullanabilirsiniz.
Bir ara elenatal kullanmıştım, o da iyiydi. İlk gebeliğimde de doktorum folidoce önermişti.
Kötü dusunme ara vererek kullanmışsin sonuçta. Ama ben olsam degisirdim hemen kullanmayı bırak bencedemekki kotu ilac bende kullanmisim ama bebegime zararmi verdim acaba
kiz dogurmusum bebek geziyo evdeKötü dusunme ara vererek kullanmışsin sonuçta. Ama ben olsam degisirdim hemen kullanmayı bırak bence
Teşekkür ederimaldığınız eczaneye danışıp başka markayla değiştirtin zaten ödeyerek almışsınız olur bence.
Hahahahaha ayyy iyi o zaman bişey olmamış çok şükür. Umarım benimki de gezer böyle evdekiz dogurmusum bebek geziyo evde
gezer tabi annesi Allah sag salim kucagina almayi nasib etsinHahahahaha ayyy iyi o zaman bişey olmamış çok şükür. Umarım benimki de gezer böyle evde
Bana da ilk gebeliğimde sağlik ocağı folbiol vermişti, doktora gittiğimde folik asit kullanıyor musun diye sormuştu. Folbiol diyince sağlık ocağı yazdı değil mi? onu kullanma dozu çok yüksek diyip 400 mikro gramlık önermişti.Gebelik oluşmadan önce regenesis vermişti doktor onu bugün bitirdim sağlık ocağındaki doktorda devletin karşıladığı ilacı verdi ama iyi ki kullanmadan önce sormuşum..
Çok teşekkür ederimgezer tabi annesi Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin
Değiştireyim bari kullanmadım iyi kiBana da ilk gebeliğimde sağlik ocağı folbiol vermişti, doktora gittiğimde folik asit kullanıyor musun diye sormuştu. Folbiol diyince sağlık ocağı yazdı değil mi? onu kullanma dozu çok yüksek diyip 400 mikro gramlık önermişti.
Alla allaaa wallahi şaşırdım ben yurtdışında yaşıyorum Türkiye ye gelmiştim orda kadın doktoru bana dedi folbiol kullan bende kullandım hemde 2 paket kız ayy korktum bide aynısından şuan yurtdışında buldum ismi Folsan diye geçiyor içindeki aynı muadil kullanmıcam ama daha tövbe ya aslında yasaklanması lazımBenim farklı zamanlarda gittiğim iki doktor (özel) değerini aşırı yükseltmiş sakın kullanma falan demişti. Başka başka folik asitler önermişlerdi ama ikiside bunu asla kullanma demişti bende şaşırmıştım devletin verdiği hap sonuçta.