- 17 Temmuz 2022
- 774
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Takıntı değil geçen seferki gibi olmasını istemiyorum birde yarım karpuz hafif belimi ağırttıBu kadar takıntıyla 9 ay zor geçer size. Ayrıca daha önceki düşük değil kimyasal gebelikmiş. Kese falan görmeden beta hcg düşmüş ben de yaşadım. Ordan biliyorum. Şimdiki gebeliğiniz hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ne zaman öğrendiniz. Daha çok yeni olmalı
İnşallah keseyi kalp atışını bir duyayım başka bir şey istemem leklenme de olmasınıdan korkuyorum istemiyorum geçen sefer oldu sonra düşük oldu doktorda sıkıntı dedi lekelenmeHamileliğimin ikinci haftası olması lazım kp şe gittik markete elime tutulturdular üç tane büyük paket pirinci bu bimin prinçleir varya ondan başka bişeyler daha almıştık. O kadar yol yürüdümki karnımd abir agrılar deidm bu top gibi şey kesin bebek olmalı. Bilmiyodum çünkü o zaman. Şimdi bebişimi gör zor uyuttum sıpayı maf etti beni korkma o yüzden heleki doktor bi tehlike görmediyse kendini çok fazla kısıtlama derim
Bir buçuk İki kilo vardı
tekrar düşük yaşamak istemiyorum
İaynı şey yaşmak istemiyorum
geçen seferki gibi olmasını istemiyorum
konu sahibi o kadar negatif negatif cumleler kurmussun ki biraz dikkat et lutfen agzindan cikana laflara. konustugumuz seyleri hayatimiza cekeriz. sen boyle diye diye hayatina olumsuz seyler çekiyorsun.leklenme de olmasınıdan korkuyorum istemiyorum geçen sefer oldu sonra düşük oldu
Takıntı tam da bu şekilde oluyor. Biz ne söylersek söyleyelim aynı şeyleri söylüyorsunuz. Allah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bu gebeliğiniz kaç haftalık. Daha ağustos ayında kimyasal gebelik geçirmişsiniz.Takıntı değil geçen seferki gibi olmasını istemiyorum birde yarım karpuz hafif belimi ağırttı
Sen baya nazlısın galibaTakıntı değil geçen seferki gibi olmasını istemiyorum birde yarım karpuz hafif belimi ağırttı
Bende de lekelenme oldu doktora söylemedim bile yerleşme kanamasıydıİnşallah keseyi kalp atışını bir duyayım başka bir şey istemem leklenme de olmasınıdan korkuyorum istemiyorum geçen sefer oldu sonra düşük oldu doktorda sıkıntı dedi lekelenme
Nazlı filan değilim canım hiç nazlanmadımSen baya nazlısın galiba
Bravo valla maşallahÖnceki gebeliğiniz sağlıksızmış. Ben hiç dikkat etmedim gebelikte, en başından beri ağır da kaldırdım uzandım da eğildim de. Şuan 31 haftalık hamileyim cam sildim bugün canım çıktı :). Normalde yapmadığınız şeyleri tabi ki yapmayın. Ben normal hayatımda da ağır kaldırdığım için falan bişey olmadı şükür. Artık karnım çıktığı için kaldırmıyorum onun yerine sürüklüyorum sürükleyebilirsem. Bugün 19lt damacana sürükledim. :). Evde su yoksa ve pazarsa 5litre su alıp eve taşıdığım oluyor marketten.