- 17 Temmuz 2022
- 774
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Ya öyle bir şey olsa doktor yatış verir kalkma der. Sanmıyorum böyle bu seviye risk olduğunu sizdeDaha ilk üç ayın içindeyim inşallah bir şey olmaz geçen sefer düşük oldu
Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen farketemiyorum eşimde abarttımı filan düşünüyor kendiside söylüyor ağır kaldırma karpuza dersem onu da ben mi diyecek
İnşallah bir şey olmaz tekrar düşük yaşamak istemiyorumYa öyle bir şey olsa doktor yatış verir kalkma der. Sanmıyorum böyle bu seviye risk olduğunu sizde
İnşallahYarım karpuzun ağırlığı ne olabilir ki? Bi tencere ile aynı ağırlıkta
İnşallahBir önceki sağlıksızmış. Sağlıklı gebelikte ister damacana kaldır bir şey olmaz.
İnşallah olmaz yaBenim düşük riskim vardı ben kalktım odaların yerini değiştirdim oo damacana bile kaldiriyodum
İçini ferah tut bı şey olmaz Allah'ın izniyleİnşallah olmaz ya
İnşallah ya aynı şey yaşmak istemiyorumHiçbir şey olmaz korkma tatlim. Benim de hamile oldugumu bi anlığına unutup ağır seyler kaldirdigim oldu zaman zamanama hicbir sey olmadı. Bundan sonra daha dikkatli olursun
İnşallahİçini ferah tut bı şey olmaz Allah'ın izniyle
İşte bende sağlık l hissediyorum bu sefer çok ağırım olmuyor geçen sefer bel ağrım oluyordu şimdi hafif oluyor çok şükür ama tedirgin oluyorm keseyi göreceğim hafta bir gelsin kalp atışında duyayım sağlıklı olduğunu göreyim daha çok rahat edeceğimBir önceki sağlıksızmış. Sağlıklı gebelikte ister damacana kaldır bir şey olmaz.
Bir buçuk İki kilo vardıYarım karpuzun ağırlığı ne olabilir ki? Bi tencere ile aynı ağırlıkta
Hamileliğimin ikinci haftası olması lazım kp şe gittik markete elime tutulturdular üç tane büyük paket pirinci bu bimin prinçleir varya ondan başka bişeyler daha almıştık. O kadar yol yürüdümki karnımd abir agrılar deidm bu top gibi şey kesin bebek olmalı. Bilmiyodum çünkü o zaman. Şimdi bebişimi gör zor uyuttum sıpayı maf etti beni korkma o yüzden heleki doktor bi tehlike görmediyse kendini çok fazla kısıtlama derimDaha ilk üç ayın içindeyim inşallah bir şey olmaz geçen sefer düşük oldu
Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen farketemiyorum eşimde abarttımı filan düşünüyor kendiside söylüyor ağır kaldırma karpuza dersem onu da ben mi diyecek
Gülünecek ama benim yaşadığımı kimse bilemez arkadaşlar
Olabilir evet ama bir tedirginlik var olmamaya çalışıyorum sadece ama bir ayndan o yarım karpuz bile belimi hafif ağrıttıAllah sağlıklı bir şekilde kucağında almayı nasip etsin de Yani sanki biraz fazlaaa abartıyorsunuz Karpuz ki birde yarısını yani çok üzerine titremeyin tekrar hayırlı olsun