Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim bilgilendirdigin için...Bana bu sekilde bir liste vermediler..Ama senin yazdiklarini yiyebilecegimi soylediler...Sadece gunde iki tane meyve verdiler..Seker oldugundan iclerinde...Oda uzum muz ve cilek haric....Cok cok tesekkur ederim..Allah sifalar versin saglikla sihhatle hayirla kucagina alirsin insallah...
kızlar benimde kan şekerim 89 çıktı.dr yüksek olduğunu söyledi sınırda dedi ve tekrar test istedi daha öncede bir kaybım olduğu için önemli olduğunu söyledi bende ister istemez etkilendim sizce çok mu yüksek bu değer?
evet canım.. Diyabet için verildi. 100 lük yükleme yapılmıştı ve 3 değer yüksek çıkmıştı. Yükleme sonucuma göre 1800 kalorilik diyet verildi. Domates, salatalık, çiğ sebze yağsız olmak şartıyla serbest. Sabahları 2 k.k. light peynir.5 zeytin, domates, salatalık, haftada 3 kez yumurta... Öğleleri: 1 kepçe çorba,4 yemek kaşığı sebze, 1 köfte kadar et,1 kase yoğurt Akşamları da öğle gibi.Günde almam gereken yağ 4 tatlı kaşığıkadar. Günde 4 porsiyon meyve ve meyveler mutlaka 1 bardak ayran, süt yada yoğurtla tüketilmesi gerekiyor. Beyaz ekmek, kolalı-şekerli yiyecekler, her türlü kızartma, bulyon, hazır çorbalar, tatlılar, çerez, kek, pastalar yasak...
Rica ederim şekerim ...
Ben ayda1 hba1c testi yaptırıyorum şekerimi gerçekten kontrol edebilmişim mi diye... Dün yaptırdığım test sonucu normal değerin biraz altındaydı, bugün kadın doğum doktoruma anlattım. Bebeğin kilosu ve suyu normal olduğu sürece korkmamamı söyledi. 1745 gr. şu ana bebeğim ve haftasıyla uyumlu ne kilolu ne zayıf, tam formunda yani.
Sana da acil şifalar
kızlar benimde kan şekerim 89 çıktı.dr yüksek olduğunu söyledi sınırda dedi ve tekrar test istedi daha öncede bir kaybım olduğu için önemli olduğunu söyledi bende ister istemez etkilendim sizce çok mu yüksek bu değer?
Canım açlık mı tokluk lu yükleme sonucumu? 89 değer bunlardan hangisine ait?
Ac mi tokmu bu degerler bilmiyorum ama bana acken 95 in altinda tokkende 120 nin altinda olmali demisti doktor..Buna bakarsak pek yuksek degil gibi her iki durumdada ama yine sen doktora bir danis...Gecmis olsun bu arada..
mrb arkadaslar size bir sorum olacak.öğle ve aksam aclık sekerinizi ara öğünden iki saat sonramı ölçüyorsunuz.ben ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yiyorum.ara öğünü yemeden önce ana öğünden 2 saat sonra tokluk sekerimi ölçüyorum.sonra ara öğünü yiyip iki saat sonrada aclık sekerini ölçüyorum sizde aynı sekildemi ölçüyorsunuz.
kızlar tokluk sekerimiz 140ın üzerinde cıkarsa sorun yaratıyor dimi.yani 140 altı ii
mrb kızlar sayfa baya gerilerrde kalmış.hepiniz iisinizdir umarım.şeker durumunuz nasıl.ben dün doktordaydım.doktora gitmeden 2 gün boyunca aclık ve tokluk sekerlerimi ölçtüm tüm öğünlerde.doktor değerlerin ii olduğunu ve diyete devam etmemi istedi.hiç kilo almamışım doktor biraz kilo al diyor ama bu diyetle zaten alamamki.ne yapayım yani sizler kilo alıyor musunuz.bebeğimde haftasıyla uyumlu suyumuzda normalmiş.umarım hepimiz için hersey yolunda gider kızllar.:CüvCüv: