- 12 Temmuz 2006
- 1.320
- 3
Merhaba..
Ben doktorumdan 50 lik değil direk 100 lük test istedim. Sonuçlarımın hepsi yüksek çıktı. 1800 kalorilik diyet listesi verildi. Diyetle kontrol altına alınamazsa inüsülüne başlatacaklar. Günde 3 kez ölçüm yapıyorum. Bir gün sabah aç, 1 saat ve 2. saat tokluk olmak üzere,2. gün öğlen 1 saat ve 2. saat tokluk olmak üzere, 3 .gün ise 1 saat ve 2. saat tokluk olmak üzere ölçüyorum. Açlıklarım hep normal ama ilk 5 gün 1 ve 2. saat tokluklarım normal değerler arasında değildi. Son 5 gündür hepsi normal seviyede. Ben de 6 . ayı bitirip 7. ayıma girdim bugün. 11 kilo aldım şu ana kadar. Pzartesi günü yeniden endokrine gidip 15 günlük şeker değer raporlarımı göstereceğim. İnüsülün mü derler diyete devam mı derler bilmiyorum. Bebeğim şu ana kadar şekerden etkilenmemiş ama zaten bu aydan sonra etkilenmeye başlarmış. Karnımdaki amniyo sıvısını da 15 günde bir kadın doğum doktorum ölçüyor. Çünkü şeker amniyo sıvısını artırırmış ve kocaman olurmuş karın.
Gecmis olsun..Karindaki siviyi nasil olcuyorlar bana hiç yapilmadi da henuz?
Bende simdi geldim degerlerimi verdim hepsi iyiymis..Ac gezince iyi olacak sanirim..Hiç agzima sekerli bisi surmuyorum ama..Hatta arada elma sut biskui yiyebilirsin dedi..Haftada iki gun olcum yapicam hergun yapmiycakmisim...Sevinerek geldim...Allah bebeklerimize saglik versin saglikla kucagimiza alalimda insallah bunlarda gecer...:Saruboceq: :Saruboceq: