Test yaptinizmiKızlar 28 Şubat son adet tarihim.Adetimden 13 gün sonra böbrek ağrısı çektiğim için röntgen çekildim.22 Martta adet olacaktım .Daha olamadım.Çok korkuyorum.Bir de grip ilacı kullanmıştım.Kasık ve karın ağrım var hafif.Allahım kaldıramayacağı mız yük vermesin
Amin.
Sizin de röntgenle mi ilgiliydi?Canim hamileligi ogrenene kadar kisimdan sorumlu tutmuyor doga yazmisti bi doktor ne yaparsan yap dusecekse duser ne yaparsan yap yasayacaksa yasar diyordu benimde korkularim wardi bunu okuyunca iyi gelmisti..
Yapmadım.Yarın yapsam mı acaba? 3 gün geçmiş olacak.Test yaptinizmi
Ben özürlü olur diye korkuyorum.Çünkü çok zor.Allah kimseye göstermesin.bu dönemde ya hep ya hiç kuralı olurmuş.yani bebek ya bu durumdan etkilenir düşermiş,yada etkilenmez gebeliğe devam edermiş.sıkma canını canım.
Canim eger hamilelik supheniz varsa hemen yapinYapmadım.Yarın yapsam mı acaba? 3 gün geçmiş olacak.
amin canım Allah'ım sağlıklı evlat nasip etsin herkese.korkma şimdiden.yarında adet olmazsan al bi test yap canım hemenBen özürlü olur diye korkuyorum.Çünkü çok zor.Allah kimseye göstermesin.
Oglumun yaninda girmistim bide cok ateslenmistim ates dusurucu kullandimSizin de röntgenle mi ilgiliydi?
Bende bir sürü ilaç kullandım meğersem hamileymişim bişey olmadı.Kızlar 28 Şubat son adet tarihim.Adetimden 13 gün sonra böbrek ağrısı çektiğim için röntgen çekildim.22 Martta adet olacaktım .Daha olamadım.Çok korkuyorum.Bir de grip ilacı kullanmıştım.Kasık ve karın ağrım var hafif.Allahım kaldıramayacağı mız yük vermesin
Amin.
"engelli" o.Ben özürlü olur diye korkuyorum.Çünkü çok zor.Allah kimseye göstermesin.
Kimsenin başına gelmesin.Engelli ya da özürlü"engelli" o.
Evet, sizin başınıza gelmese iyi olur ciddeözürlü değil, engelli.
Telefon uygulamasi 22 Mart diyor adet için.O yüzden de şüpheleniyorum canım.Anlamadım ben tam ama benım de basıma aynı sey geldı söyle ki, ben Şubat'ın 28 cektıgını unutmusum 15ınde adet olacaktım dort gun falan gecıktı panık oldum. eger normal dört haftada bir oluyorsanız gecen ay da 28 Şubat'ta olduysanız bu ay da bence 25-28 Mart olursunuz o yüzden paniğe gerek yok. Telefona adet döngüsünü gösteren uygulamalar indiriliyor onlar yüzde doksan dokuz dogru cıkıyor ekstrem bır durum yoksa, o uygulamadan kontrol edın.
Hmmm sımdı anladım. Şubat'ta 28ınde olduysanız bence yıne de bır 28ını beklemekte fayda var bana öyle geldı nedense. Ama Bır hafta gecıktıkten sonra tehlıkeTelefon uygulamasi 22 Mart diyor adet için.O yüzden de şüpheleniyorum canım.