Hamileysem ne yapacağım?

um yapacaksınız ben öyle düşünüyorum çevremdeki hamileliklerin sonucunda bununla karşılaştım genelde
İnşallah canım.1 kız 1 erkek sağlikli ve hayirli ikizlerim olsa ne güzel olur! Kızım da abla olur böylece.Yarın test sonucumu yazacağım hemen belli olunca.:KK50:

Yapmadım.Yarın yapsam mı acaba? 3 gün geçmiş olacak.
hamilelikde röntgen gbi seyler icin kirk tane izn var heralde oyle duymustm kirktan snra yapilan röntgenler risk grubundaydi . yinede tam bilmiyorum. Allah hayrlsini versin.

hamilelikde röntgen gbi seyler icin kirk tane izn var heralde oyle duymustm kirktan snra yapilan röntgenler risk grubundaydi . yinede tam bilmiyorum. Allah hayrlsini versin.
40 derken ölçüsünü mü demek istedin canım? 40 rad falan...Amin canım.

Sat dan 13 gun sonra rontgen cekildi degil mi? Henuz fetus bile olusmamistir o tarihte, kadinlarin cogunda ovulasyon tarihi reglin ilk gununddn sonraki 15. Gundur. hicbir sey olmaz.

Sat dan 13 gun sonra rontgen cekilditarihin mi? Henuz fetus bile olusmamistir o tarihte, kadinlarin cogunda ovulasyon tarihi reglin ilk gununddn sonraki 15. Gundur. hicbir sey olmaz.
Reglimin ilk gününden sayarak 16. gün röntgen çektirmiştim.12 martta yani.Yumurtlama tarihim de 7-8 mart diyor telefondaki program? Allahım güzel eyler her şeyi inşallah...

Kızlar, selam herkese.Hamile değilmişim.Çok korkmuştum bebegime zarar vermişimdir diye rönntgenle.Artık röntgen çekilirken 100 kere düşünecegim.Neyse bu korkuda da var bir hayır.İnşallah gönlümüze göre sağlıklı ve hayırlı evlatlarımiz olur.
Ben çoook ikiz istiyorum.Bir kerede olsun diyorum.Kızım var.Kardeşsiz yavrucak .İnşallah isteğim olur.Dua eder misiniz?

X