Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek bir röntgen çektirdiyseniz bu doz bebeğe zarar vermez kabul ediliyor tıbben.
kardeşim sık idrara çıktı meğer hamileymiş :)Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.İdrara çıkma isteği ve uykuya eğilim olur mu adet gecikince?
Yok yapmadım canım.Birkaç gün daha bekleyeyim.Kasık ağrılarım var.Belim de ağriyor.Regl geliyor galiba.Eee yaptinmi test merak ettirdn bizi :)
Allah koruyor minikleriEverdemimikleri. 40125633 .!.:Kusacaksın kusacaksın kusacaksın:)))) canım şaka bir yana ben hamile oldgumu bilmeden beyn tomografisine girdim(ki hamikeyken kapının önünden geçmek bile riskli) kuvvetli ilaçlar içtim.camları sildim koktukları kaldırdım.yani tehlikenin dibine vurmusum anlayacağın o dönem şiddetli baş agrısı yüzünden sürekli majezik içtim. Bide baktım hamileymişim ödüm koptu doktor güldü hiç birşey olmaz düşseydi çokdan düşerdi dedi hayret ettim.ki bende minicik bir kadınım güçsüz kuvvetsizim yani.şimdi 3aylık:)) allahım onları öyle bir koruyorki
Allah sağlık versin çocuklarınıza...Hiç korkma cnm cidden hamileliği öğrenmeden öncesinde Rabbim öyle bir koruyorki bende 2 bebeğimdede maruz kaldım aynı duruma ilaçlı film çekilen bşri ike dipdibe yattım kalktım ama çok şükğr saoasağlam yavrularım
Evet çok tatlı değil mi civcivim.Hayırlısı inşallah.Mavi Terlik .!.:Ben civcivinize bittim söylemeden edemeyeceğim
Bu arada daha 2 gün gecikmiş bence boşuna evham yapıyorsunuz
inşallah güzel bi sonuç alırsınız
direk kan testi yaptr evdekilrrde cikmama olasılığı yuksekKızlar 28 Şubat son adet tarihim.Adetimden 13 gün sonra böbrek ağrısı çektiğim için röntgen çekildim.22 Martta adet olacaktım .Daha olamadım.Çok korkuyorum.Bir de grip ilacı kullanmıştım.Kasık ve karın ağrım var hafif.Allahım kaldıramayacağı mız yük vermesin
Amin.
26 günde bir döngüm.4 gün gecikti.Kan testi yaptıracagım.Allah sağlikli ve hayirlisini versin.Allah korusun evlatlarimizi.[/QUOTE][QUOTE="tatlilavinya, post: 40149186, memberyaptıracağım günde bir mi regl oluyorsunuz ki? bence hamile değilsiniz
Ama olsanız da birşey olmaz.adetten 13 gün sonra hem döllenme olacağını da sanmam. down sendromu dna ile ilgili olduğundan röntgen çekilince ortaya çıkmaz zaten.
26 günde bir döngüm.4 gün gecikti.Kan testi yaptıracagım.Allah sağlikli ve hayirlisini versin.Allah korusun evlatlarimizi.