Hamileysem ne yapacağım?

Hiç korkma cnm cidden hamileliği öğrenmeden öncesinde Rabbim öyle bir koruyorki bende 2 bebeğimdede maruz kaldım aynı duruma ilaçlı film çekilen bşri ike dipdibe yattım kalktım ama çok şükğr saoasağlam yavrularım

Ben civcivinize bittim söylemeden edemeyeceğim

Bu arada daha 2 gün gecikmiş bence boşuna evham yapıyorsunuz
inşallah güzel bi sonuç alırsınız

Tek bir röntgen çektirdiyseniz bu doz bebeğe zarar vermez kabul ediliyor tıbben.

Eğer röntgen ise BT falan değil ben de aynı fikirdeyim.Verilen doza göre değişiyor çünkü.Ancak sorun böbrekte diye belirtmiş arkadaş o nedenle kalça bölgesine kadar radyasyon veriliyor ne yazık ki.Umarım röntgendir denilen gibi en az doz onda.

Canım hiç üzülme diğrr arkadaşların dediği gibi hamile olduğunu bilmeden hareket ettiğn dönemde bebeğe hiç bir şey olmazmış .. Hatta benim dr umun dediğine göre bebeğin kalbi atmadan önce yani ilk 5 -6 hafta ( bebeğe göre ilk kalp atış haftası değişkendir) her hangi bir hatalı davranış bebeğe zarar vermezmiş.. Umarım müjdeli haberini alırız :21:

Kusacaksın kusacaksın kusacaksın:)))) canım şaka bir yana ben hamile oldgumu bilmeden beyn tomografisine girdim(ki hamikeyken kapının önünden geçmek bile riskli) kuvvetli ilaçlar içtim.camları sildim koktukları kaldırdım.yani tehlikenin dibine vurmusum anlayacağın o dönem şiddetli baş agrısı yüzünden sürekli majezik içtim. Bide baktım hamileymişim ödüm koptu doktor güldü hiç birşey olmaz düşseydi çokdan düşerdi dedi hayret ettim.ki bende minicik bir kadınım güçsüz kuvvetsizim yani.şimdi 3aylık:)) allahım onları öyle bir koruyorki

Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.İdrara çıkma isteği ve uykuya eğilim olur mu adet gecikince?
kardeşim sık idrara çıktı meğer hamileymiş :)
bende bol bol uyudum bende hamileymişim :)
kader kısmet..
bu arada arkadaşların dediği doğrudur eğer gebelik varsa ya hep ya hiç oluyor
ya devam ediyor hayata inşallah sağlıkla, ya da kendini belli etmeden regl oluyorsun

Kısımd"soslu_makarna, post: 40126070, member: 380048"]kardeşim sık idrara çıktı meğer hamileymiş :)
bende bol bol uyudum bende hamileymişim :)
kader kısmet..
bu arada arkadaşların dediği doğrudur eğer gebelik varsa ya hep ya hiç oluyor
ya devam ediyor hayata inşallah sağlıkla, ya da kendini belli etmeden regl oluyorsun[/QUOTE]
Kızımda bende de çok uyku ve idrara čikma isteği vardi.Bakalim ne olacak sonuç?

Everdemimikleri. 40125633 .!.:
Kusacaksın kusacaksın kusacaksın:)))) canım şaka bir yana ben hamile oldgumu bilmeden beyn tomografisine girdim(ki hamikeyken kapının önünden geçmek bile riskli) kuvvetli ilaçlar içtim.camları sildim koktukları kaldırdım.yani tehlikenin dibine vurmusum anlayacağın o dönem şiddetli baş agrısı yüzünden sürekli majezik içtim. Bide baktım hamileymişim ödüm koptu doktor güldü hiç birşey olmaz düşseydi çokdan düşerdi dedi hayret ettim.ki bende minicik bir kadınım güçsüz kuvvetsizim yani.şimdi 3aylık:)) allahım onları öyle bir koruyorki
Allah koruyor minikleri

Hiç korkma cnm cidden hamileliği öğrenmeden öncesinde Rabbim öyle bir koruyorki bende 2 bebeğimdede maruz kaldım aynı duruma ilaçlı film çekilen bşri ike dipdibe yattım kalktım ama çok şükğr saoasağlam yavrularım
Allah sağlık versin çocuklarınıza...

Mavi Terlik .!.:
Ben civcivinize bittim söylemeden edemeyeceğim

Bu arada daha 2 gün gecikmiş bence boşuna evham yapıyorsunuz
inşallah güzel bi sonuç alırsınız
Evet çok tatlı değil mi civcivim.Hayırlısı inşallah.

Bende şiddetli bir sancıdan dolayı özel bir hastaneye gitmiştim karın eöntgeni çekip kum döküyorsun diye birde birsürü ilaç verip gönderdiler birde ultrasonla bakıp yumurtalığında kist var deyip kadındoğjmcuya görünmemi önerdiler gerizekalılar adet olmayınca eczaneden test aldım meğer hamileymişim..
Kadındoğumcum bir kere röntgene girmekte birşey olmayacağını söyledi aldığım ilaçlarada bakıp bir etkilerinin olmayacağını söylemişti, kızım sapasağlam doğdu çok şükür şuan 3 yaşında :)

Canım öyle korkular yaşama allah hayırlısını nasip etsin inşallah, bu dönemde neler içiyo nerelere girip çıkabiliyo insanlar farkında olmadan. Ablam grip olup antibiyotik içmişti, hamile olduğunu öğrenince bi dr da bu durumda bebeği düşürmemiz lazım çünkü kesinlikle özürlü olur başka yolu yok dedi. Sonuçta başka bir doktor bişey olmaz sağlıklı bebek düşmez düşünme bile dedi. Maşallah gayet sağlıklı bir doğum yaptı. Hayatım rabbim iyisini bilir, yaşatacaksa doğduktan sonra engelli olan bi çocuk nasip eder ve yaşatır o imtihanı bilemezsin. Düşünme. Yine de hamileysen sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim

Kızlar 28 Şubat son adet tarihim.Adetimden 13 gün sonra böbrek ağrısı çektiğim için röntgen çekildim.22 Martta adet olacaktım .Daha olamadım.Çok korkuyorum.Bir de grip ilacı kullanmıştım.Kasık ve karın ağrım var hafif.Allahım kaldıramayacağı mız yük vermesin
Amin.
direk kan testi yaptr evdekilrrde cikmama olasılığı yuksek

22 günde bir mi regl oluyorsunuz ki? bence hamile değilsiniz
Ama olsanız da birşey olmaz.adetten 13 gün sonra hem döllenme olacağını da sanmam. down sendromu dna ile ilgili olduğundan röntgen çekilince ortaya çıkmaz zaten.

[QUOTE="tatlilavinya, post: 40149186, memberyaptıracağım günde bir mi regl oluyorsunuz ki? bence hamile değilsiniz
Ama olsanız da birşey olmaz.adetten 13 gün sonra hem döllenme olacağını da sanmam. down sendromu dna ile ilgili olduğundan röntgen çekilince ortaya çıkmaz zaten.[/QUOTE]
26 günde bir döngüm.4 gün gecikti.Kan testi yaptıracagım.Allah sağlikli ve hayirlisini versin.Allah korusun evlatlarimizi.

[QUOTE="tatlilavinya, post: 40149186, memberyaptıracağım günde bir mi regl oluyorsunuz ki? bence hamile değilsiniz
Ama olsanız da birşey olmaz.adetten 13 gün sonra hem döllenme olacağını da sanmam. down sendromu dna ile ilgili olduğundan röntgen çekilince ortaya çıkmaz zaten.
26 günde bir döngüm.4 gün gecikti.Kan testi yaptıracagım.Allah sağlikli ve hayirlisini versin.Allah korusun evlatlarimizi.[/QUOTE]

ben yanlış mı anlıyorum yoksa siz mi yanlış hesaplıyorsunuz...28 şubatta regl olduysanız zaten 26 martta 26 günlük süre doluyor, 4 gün gecikmemişsiniz ki nasıl hesapladınız

26 günde bir döngüm.4 gün gecikti.Kan testi yaptıracagım.Allah sağlikli ve hayirlisini versin.Allah korusun evlatlarimizi.

ben yanlış mı anlıyorum yoksa siz mi yanlış hesaplıyorsunuz...28 şubatta regl olduysanız zaten 26 martta 26 günlük süre doluyor, 4 gün gecikmemişsiniz ki nasıl hesapladınız[/QUOTE]
25 şubat s.a.t ....Sonradan düzelttim canım.

X