Yarın sabah yaptıracağım canım.Biraz geçsin de iyice belli olsun dedim.Miss 40152494 .!.:Canım yaptırmadın mı hala 3. günde bile çıkıyor kan testinde
Kan testi için beklemene gerek yok ki, meraktayız hadi amaYarın sabah yaptıracağım canım.Biraz geçsin de iyice belli olsun dedim.
Evet canım haklısın.Biraz da merak olsun değil mi?KilicBaligi .!.:Kan testi için beklemene gerek yok ki, meraktayız hadi ama
İnşallah canım.1 kız 1 erkek sağlikli ve hayirli ikizlerim olsa ne güzel olur! Kızım da abla olur böylece.Yarın test sonucumu yazacağım hemen belli olunca.um yapacaksınız ben öyle düşünüyorum çevremdeki hamileliklerin sonucunda bununla karşılaştım genelde
hamilelikde röntgen gbi seyler icin kirk tane izn var heralde oyle duymustm kirktan snra yapilan röntgenler risk grubundaydi . yinede tam bilmiyorum. Allah hayrlsini versin.Yapmadım.Yarın yapsam mı acaba? 3 gün geçmiş olacak.
40 derken ölçüsünü mü demek istedin canım? 40 rad falan...Amin canım.hamilelikde röntgen gbi seyler icin kirk tane izn var heralde oyle duymustm kirktan snra yapilan röntgenler risk grubundaydi . yinede tam bilmiyorum. Allah hayrlsini versin.
Reglimin ilk gününden sayarak 16. gün röntgen çektirmiştim.12 martta yani.Yumurtlama tarihim de 7-8 mart diyor telefondaki program? Allahım güzel eyler her şeyi inşallah...Sat dan 13 gun sonra rontgen cekilditarihin mi? Henuz fetus bile olusmamistir o tarihte, kadinlarin cogunda ovulasyon tarihi reglin ilk gununddn sonraki 15. Gundur. hicbir sey olmaz.
eee alarax hadi yaz yazReglimin ilk gününden sayarak 16. gün röntgen çektirmiştim.12 martta yani.Yumurtlama tarihim de 7-8 mart diyor telefondaki program? Allahım güzel eyler her şeyi inşallah...