Hamileyken yatma pozisyonu

Bnde yüzüstü uyuyabiliyodum sadece ama bebek altta eziliyo gibi geliyosidu kendimi sola alıştırdm snde öyle yap bnce yoksa ileri aylarda çok zorlanırsın uyumakta

Merhaba kızlar;henüz hamileliğin başında sayılırım.yüzüstü yatmaya çok alışığım,bazen gece unutup dönüyorum;doktora da sormadım.bi sakıncası var mı yüzüstü yatmanın?
Merhaba, bebeginiz hayırlı olsun öncelikle, sanırım hamilelikte en özlediğim şey yüzüstü yatmak oldu :) doktorum 6. Aydan itibaren sırt üstü yatmayı yasakladı, sol tarafa yatmam gerektiğini söyledi. Ilk zamanlar çok zorlandım ama şimdi öyle alıştım ki yalnızca sol tarafa yatinca rahat uyuyabiliyorum. Son dönemlerde sırt üstü yatinca nefes alamiyorum

Benim arkadasimin 6. Aya hadar hamile oldugu belli olmuyodu ancak çok dar giydiginde hafif yükselti oluyodu dr u iç karnin geniş demişti ve 6. Aydan sonra belirginleşmeye başladi arkadaşlar herkesin farkli zamanlarda belli olur bazilarida 6. Ayinda masallah 8 9 aylik gibi oluyo kiloya ic karnin genişligine bağli sanirim bu.

bence çok yanlış yapıyorsun şuan senn çok büyük olmasada bi karnın olmalı nasıl dayanıyon acımıyormu benmki bi dakka tutmaz beni tekmeriyle csnımı alır valla
Tabiki hafiften karnim var. Yüz üstü yattigimda ise rahatsız olmuyorum acima falanda olmuyo. Demekki bebegimde rahatsız olmuyo ki tekme falan atmiyo. Ilk hamileligimde hic yüz üstü yatmamıstım. Karnim birden çıkmıştı. Gercekten her hamilelik bir olmuyo.

tabi canım mutluka farklılık oluşuyor valla ne güzel yüzüstü yatbiliyorsan ben bu gece uyuyamadım desem yeridir yan yatarken bile istemiyor oğluşum kendini kasıyor o zamnda canım acıyor uykum gidiyor

En cok yüz üstü yatmayı özledim:) eşim yanımda yatıyor sinir oluyorum özeniyorum. Bir de geceleri bacağımda sızı başlıyo nasıl yatcamı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…