- Konu Sahibi bahar_cicekleri
Benim karnim daha yeni yeni belirginlesiyo hamile oldugum anlasilmiyo bile o yüzden pek sıkıntı olmuyo25 haftaloksın nasıl yatıyorsun öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim karnim daha yeni yeni belirginlesiyo hamile oldugum anlasilmiyo bile o yüzden pek sıkıntı olmuyo25 haftaloksın nasıl yatıyorsun öyle
Ben üçüncü aydan sonra yatamadım canım agrı oluşuyordu az degil hamileliğinBenim karnim daha yeni yeni belirginlesiyo hamile oldugum anlasilmiyo bile o yüzden pek sıkıntı olmuyo
Doktorum bile şaşırıyor bu duruma 6 aylik hamilesin ama hic karnın yok diyor. Cok şükür bebegimde cok iyi. Sanırım benim ic Karnım geniş.Ben üçüncü aydan sonra yatamadım canım agrı oluşuyordu az degil hamileliğin
O iç narin genişliği nasıl oluyor. Yani ben nasıl anlıcam geniş olduğunuDoktorum bile şaşırıyor bu duruma 6 aylik hamilesin ama hic karnın yok diyor. Cok şükür bebegimde cok iyi. Sanırım benim ic Karnım geniş.
Orasını bende anlamış değilim. Sanırım dışardan bakıldığında hamile oldugun halde belli olmuyosa ic karin genis diyolar.O iç narin genişliği nasıl oluyor. Yani ben nasıl anlıcam geniş olduğunu
Hmmm çok ilginç yaOrasını bende anlamış değilim. Sanırım dışardan bakıldığında hamile oldugun halde belli olmuyosa ic karin genis diyolar.
Anladım hayırlısıyla doyurmayı nasip etsin AllahDoktorum bile şaşırıyor bu duruma 6 aylik hamilesin ama hic karnın yok diyor. Cok şükür bebegimde cok iyi. Sanırım benim ic Karnım geniş.
bence çok yanlış yapıyorsun şuan senn çok büyük olmasada bi karnın olmalı nasıl dayanıyon acımıyormu benmki bi dakka tutmaz beni tekmeriyle csnımı alır vallaBen hala yüz üstü yatanlardanim![]()
karnın çok büyümezse anla canım çatlağın falanda az olurO iç narin genişliği nasıl oluyor. Yani ben nasıl anlıcam geniş olduğunu
Ama ben zaten kiloluyum göbeğmde şuan varkarnın çok büyümezse anla canım çatlağın falanda az olur
Merhaba, bebeginiz hayırlı olsun öncelikle, sanırım hamilelikte en özlediğim şey yüzüstü yatmak oldu :) doktorum 6. Aydan itibaren sırt üstü yatmayı yasakladı, sol tarafa yatmam gerektiğini söyledi. Ilk zamanlar çok zorlandım ama şimdi öyle alıştım ki yalnızca sol tarafa yatinca rahat uyuyabiliyorum. Son dönemlerde sırt üstü yatinca nefes alamiyorumMerhaba kızlar;henüz hamileliğin başında sayılırım.yüzüstü yatmaya çok alışığım,bazen gece unutup dönüyorum;doktora da sormadım.bi sakıncası var mı yüzüstü yatmanın?
Amin insallah cok tesekkur ederimAnladım hayırlısıyla doyurmayı nasip etsin Allah
Tabiki hafiften karnim var. Yüz üstü yattigimda ise rahatsız olmuyorum acima falanda olmuyo. Demekki bebegimde rahatsız olmuyo ki tekme falan atmiyo. Ilk hamileligimde hic yüz üstü yatmamıstım. Karnim birden çıkmıştı. Gercekten her hamilelik bir olmuyo.bence çok yanlış yapıyorsun şuan senn çok büyük olmasada bi karnın olmalı nasıl dayanıyon acımıyormu benmki bi dakka tutmaz beni tekmeriyle csnımı alır valla
tabi canım mutluka farklılık oluşuyor valla ne güzel yüzüstü yatbiliyorsan ben bu gece uyuyamadım desem yeridir yan yatarken bile istemiyor oğluşum kendini kasıyor o zamnda canım acıyor uykum gidiyorTabiki hafiften karnim var. Yüz üstü yattigimda ise rahatsız olmuyorum acima falanda olmuyo. Demekki bebegimde rahatsız olmuyo ki tekme falan atmiyo. Ilk hamileligimde hic yüz üstü yatmamıstım. Karnim birden çıkmıştı. Gercekten her hamilelik bir olmuyo.
sen zaten yenisin canım yat yatabldiğin kadar sonra hasret kalırsın valla belkideAy bende hala yüzüstü yatıyorum![]()
sen zaten yenisin canım yat yatabldiğin kadar sonra hasret kalırsın valla belkide![]()