• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken yatma pozisyonu

Göbişim çıkana kadar yatarım gibi, ben yüzüstü harici hiç uyuyamıyorum. Illa yüzüstü yatıp yatağa yayılıcam:KK59:
ahh kuzum bende öleydim valla şimdi yatakta sağa sola dönmekten heryerim tutuluyo eşim bile uyanıyor artık yeter yerinde dur diye ama uyunmuyor yüzsüstü yatmayı o kadar özledmki:işsiz::KK1::KK1:

ahh kuzum bende öleydim valla şimdi yatakta sağa sola dönmekten heryerim tutuluyo eşim bile uyanıyor artık yeter yerinde dur diye ama uyunmuyor yüzsüstü yatmayı o kadar özledmki:işsiz::KK1::KK1:

Kendimi alıştırayım diyorum ama yok yana dönemiyorum

Bende küçüklüğümden beri yüz üstü yatmadan uyuyamayanlardanım malesef :( ama hamile kalınca sol tarafa yatmak gerektiğini okumuştum en başından beri sola sağa alıştırmaya çalıştım kendimi ama olmuyo yaaaa :( :( soluma yatıyorum şimdiden başladı tekmelemeye rahatsız oluyo paşam. 30-35. haftalar heralde hiç uyuyamıcam gibi geliyo. Rabbim sağlıklı bi şekilde doğurmayı kucağımıza almayı nasip etsinde katlancaz artık, Allah sabır versin hepimize

Benim iç Karnım çok darmis, oyüzden 2.5 aylıkken belli olmaya başladı Karnım. en çok yüz üstü yatarken rahat ediyordum. ama 2.5 aydan sonra üstüne yattigimda ağrı hissettiğim için ozaman dan beri sadece sağ sol ve sırtüstü yatıyorum. Sırt üstü nde problem olmadı ama dra sorayım. Karnım baya çıktı çünkü

Back
X