- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- Konu Sahibi mariposita
mrb,sizlere sorum olacak arkadaşım var yeni doğum yaptı.evde iki kedisi var biri dişi biri erkek.erkek olan bebek geldiğinden beri saga sola işiyomuş,protesto ediyormuş yani bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.bu meseleyi nasıl çözebilir?zamanla alışacaktır diye düşünüyorum ama arkadaşım da yeni doğum yaptıgından ve etraftaki insanların malum laflarından dolayı iyice gerilmiş durumdakedilerinden vazgecmeyi asla düşünmüyor.
cnm aslında iki kedi besledikleri için öyle yapmaması lazım .benim pisim tek ve bütün ilgi ondaydı bebek olunca birden o ilgi gitti diye bana küsmüştü 1 hafta yanıma gelmedi hiç , sonra yavaş yavaş alıştı 1 ayı buluyor alışması gerçek anlamda ama şu var oğlum uyurken pisimle ilgileniyorum oda biliyor alıştı o yanımdayken emzirirken falan hiç gelmiyor yanımıza .alışır yani işediği yere hafiften burnunu değirin kedinin ve yüksek sesle bağırıp yapmaması gerektiğini söyleyin her yaptığında bunu yaparsanız yanlış olduğunu anlar ve yapmaz .oğlum şu an 4,5 aylık ve geçen gün kedime elini uzattı oda kokladı falan artık benimsemeye başladılar birbirlerini inşallah en kısa zamanda kedisi.