hamileyken vajinal mantar hastalığı olan var mı?

giovinetta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
46
Yer
Diğer
13 haftalık hamileyim ve 5 gündür bu hastalıktan acayip kaşınıyorum. hayatımda ilk kez oldum ve çok fena bişeymiş. progesteron hormonu yüksek olunca çıkabiliyormuş. dr. fitil falan da vermiş, bebeğime bi zarar gelir diye de kullanmaya çekiniyorum (gerçi dr. zararı olmaz dedi ) ama öğrendiğim kadarıyla da ilerlerse tehlikeliymiş. aynı durumda olan var mı? nasıl tedavi oldunuz?

benim son haftalarda suyum gelir gibi hissi verioyrdu akıntım geliyodu apar topar hastaneye gitmiştim mantar varmış bi aletle temizlemişti doktor sonrada krem fitil felan kullanmıştım ....

ya bendeyeni duydum yoğurt sürünce iyi geliyormuş.denemedim ama deneycm.gebelikten önce vajinit olmuştum ilaç kullandım düzeldi derken tekrar başladı.11 haftalık hamileyim ve feci kaşıntım var:(

13 haftalık hamileyim ve 5 gündür bu hastalıktan acayip kaşınıyorum. hayatımda ilk kez oldum ve çok fena bişeymiş. progesteron hormonu yüksek olunca çıkabiliyormuş. dr. fitil falan da vermiş, bebeğime bi zarar gelir diye de kullanmaya çekiniyorum (gerçi dr. zararı olmaz dedi ) ama öğrendiğim kadarıyla da ilerlerse tehlikeliymiş. aynı durumda olan var mı? nasıl tedavi oldunuz?

canim hamileyken benimde olmustu fitil ve krem vermisti kullandim ve gecmisti herhangi bi zarari olmuyor bebege aksine önlem almassan mantar zarar veriyor bebisine.

Back