• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken tokat attı eşim

Burcumerve37

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
146
84
28
Çok sevdiği birinden bunu görmek insanın canını çok yakıyor. Eşim gercekten cok iyi birisi. Her şeyde yardımcı olur sevdiğini belli eder ilgilenir. Ama o gün...
Facesinde mesaj gördüm yakın erkek arkadaşına " bekar olsam evlenir miydim bilmiyorum. Çok iyi düşün evlilik için demiş. Üstelik o günden bi gün önce tanışma yıl dönümümüzdü gece 1e kadar bekledim pasta yaptım çok mutlu olmuştu. Ama ertesi gün hersey iyiyken bunu yazmış. Yaklaşk bir ay önceki mesajı görmüştüm.Çok kırıldım.
Ona sordum pişman mısın diye. Hayır nye sordun dedim anlattm herseyi okudum diye. Niye öyle düşünüyon yazdıysam noldu falan dedi. Darıldım. Benle konuşma bna dokunma dedim. 1.5 aylık hamileydim. Kanamam vardı. Bebeğimi kaybetme psikolojiside vardı tabi. Hem düşük hem erken doğum olabilir demişti doktor. Eşim üstme oturmadan üstüme geldi. Bende bana yaklaşma hiç bişeyini istemiyorum. Ben senin için neler yapıyorum dedim ve o sırada kolumu tutup tokat attı. Birden çok ağladım bağıra bağıra. Öyle zoruma gitti ki. Oda bana bağırdı bıktım senden sorunlarından dedi. Bi dakika sonra yanıma geldi çok pişmanım nasıl oldu bilmiyorum affet dedi. Kaynanam duymuş gelmiş. Bişey anlatmadık. O da bağırdı gitti. Rahat mı batıyor dedi. Sonra annemi arayacakken telefonumu aldı. Hiç vermedi. Saatlerce durmadan ağladım. Akşama kadar affet dedi. Bende kesinlikle boşancam dedim. Snra telefonu vermesi için aramycm affettim ama bi daha olursa asla durmam dedim.
Telefonu aldım ama arayamadm annemleri. Utandım anlatmaya. Onların üzülmesini düşündüm. Vazgeçtim ama şuan nerdeyse bir ay oldu yaptığını unutamıyorum. 7-8 aylık ewlilkte çok ağır oldu bu...

Çok sevdiği birinden bunu görmek insanın canını çok yakıyor. Eşim gercekten cok iyi birisi. Her şeyde yardımcı olur sevdiğini belli eder ilgilenir. Ama o gün...
Facesinde mesaj gördüm yakın erkek arkadaşına " bekar olsam evlenir miydim bilmiyorum. Çok iyi düşün evlilik için demiş. Üstelik o günden bi gün önce tanışma yıl dönümümüzdü gece 1e kadar bekledim pasta yaptım çok mutlu olmuştu. Ama ertesi gün hersey iyiyken bunu yazmış. Yaklaşk bir ay önceki mesajı görmüştüm.Çok kırıldım.
Ona sordum pişman mısın diye. Hayır nye sordun dedim anlattm herseyi okudum diye. Niye öyle düşünüyon yazdıysam noldu falan dedi. Darıldım. Benle konuşma bna dokunma dedim. 1.5 aylık hamileydim. Kanamam vardı. Bebeğimi kaybetme psikolojiside vardı tabi. Hem düşük hem erken doğum olabilir demişti doktor. Eşim üstme oturmadan üstüme geldi. Bende bana yaklaşma hiç bişeyini istemiyorum. Ben senin için neler yapıyorum dedim ve o sırada kolumu tutup tokat attı. Birden çok ağladım bağıra bağıra. Öyle zoruma gitti ki. Oda bana bağırdı bıktım senden sorunlarından dedi. Bi dakika sonra yanıma geldi çok pişmanım nasıl oldu bilmiyorum affet dedi. Kaynanam duymuş gelmiş. Bişey anlatmadık. O da bağırdı gitti. Rahat mı batıyor dedi. Sonra annemi arayacakken telefonumu aldı. Hiç vermedi. Saatlerce durmadan ağladım. Akşama kadar affet dedi. Bende kesinlikle boşancam dedim. Snra telefonu vermesi için aramycm affettim ama bi daha olursa asla durmam dedim.
Telefonu aldım ama arayamadm annemleri. Utandım anlatmaya. Onların üzülmesini düşündüm. Vazgeçtim ama şuan nerdeyse bir ay oldu yaptığını unutamıyorum. 7-8 aylık ewlilkte çok ağır oldu bu...
Affetmişsin bir kere, bir kere yapan yine yapabilir

bir daha yapmaya kalkarsa sakın hazmetme affetme

Ne denir ki? Erkekler bekar arkadaslarina nedense evliligi tavsiye edici konusmazlar. Sende belki fazla ustune gittin yok dokunma etme filan diye ama bu hamilelik hormonlarinida yakindan taniyorum cok degisik bi insan yapiyor. Allah yardimcin olsun ne deyim. Bosanacaksan ailene anlat yoksa susup oturmaktan baska caren yok gibi

Canım ya çok üzüldüm keske hiç yaşanmasaydı bunlar.. bebeğini düşün kendini çok üzme:cry: o adamadaaa ne kadr kırıldığını yaptığı hatayı hatrlatt sürekli :KK62:

abartmışsınız ama eşiniz daha da abartmış.. sürekli sorguluyormusunuz da eşiniz öyle dedi?

Ne denir ki? Erkekler bekar arkadaslarina nedense evliligi tavsiye edici konusmazlar. Sende belki fazla ustune gittin yok dokunma etme filan diye ama bu hamilelik hormonlarinida yakindan taniyorum cok degisik bi insan yapiyor. Allah yardimcin olsun ne deyim. Bosanacaksan ailene anlat yoksa susup oturmaktan baska caren yok gibi

O kadar kararsızım ki. Anlatırsam onlar bunu çok düşüncek ve çok üzülcek. Hiç kıyamıyorum aileme. Anlatmazsam ya yine olursa diyorum. Bi yandan bebeğimi düşünüyorum o ne olacak diye.

abartmışsınız ama eşiniz daha da abartmış.. sürekli sorguluyormusunuz da eşiniz öyle dedi?

Kıskanç biriyim ama küssem de hemen barışırım hiç uzatamam. Ondan böyle bişey hiç beklemiyordum. Nasıl pişmanım dedi inanamazken bi de tokat atması beni kahretti.

eşini doğru tanıdığından emin misin canım

hersey anlattiginiz gibi olduysa ve sirf siz kustunuz diye tokat attiysa neresi iyi bu adamin bana bi izah edin?
ondan oncede evlenme filan diye tembihliyor elin adamini..
atese korukle gitmek istemiyorum ama kusura bakma cok insafsiz esin cok..
ac bu konuyu eger seni uzmeyecekse ve doksun taslarini.

Keşke bu kadar erken hamile kalmasaydın.
İnsanlar birbirlerini en iyi evliliğin ilk 2 senesinde tanırlar.
Bana sorarsan seni hamile halinle üzmek istemem ama sana hamileyken bile bunu yapan adam daha da hiçbişeyde gözünün yaşına bakmaz.
Keşke boşanabilsen.

Hiç istemiyordum erkenden hamile kalmayı. Kocamın ailesi akrabaları çok baskı yaptı. Hamile kalamıyorum diye imalar başladı. Ben düşünmüyorum dedikçe şöyle yap böyle yap kalırsın dedi durdular. Yaşımda 25 ikinci çocuk da olur falan derken yaşım ilermeden olsun dedim en son.
Eşim çok sakin birisidir. Ondan bunu beklemiyordum. Rüyamda görsem inanmazdım

işin şiddet boyutundan başlayayım, asla ama asla kabul edemem.. o yüzden sana bir kerelik olmuş affet falan demem..

diğer taraftan eşinin üzerine bu kadar gidecek bir durum yok.. her insan bir dönem bunalabilir.. sorumluluklar üst üste gelir ve "keşke bu kadar çabuk evlenmeseydim" diyebilir.. hepimizin dönem dönem bazı şeyleri biraz daha geç yapsaydım dediğimiz olmuştur.. bu seni sevmediğine ya da pişman olduğu anlamına gelmez.. anladığım kadarıyla küçük sorunları büyüten bir yapınız var, yapmayın.. ve hiçbir koşulda şiddeti affetmeyin..

Back