• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Terk Edilmek

Okey, başlığa yazmayı bırakın da ben de siz de rahat edelim o halde.
Siz ben gidince değil siz o adamdan kurtulunca rahat edeceksiniz.

Sorun değil doğruyu söyle dokuz köyden kovul alıştık be gülüm burda buna da 😅😅

Cok uzuldum yasadiklariniza, korunarak hamile kalabiliyor insan. Tecrube ile sabit. Bu adamdan hicbirsey olmaz size ne sevgili ne es ne de cocugunuza baba.
Ancak neden kizgin degilsiniz? Neden size ve bebeginize arkasini donup giden bu adamdan nefret etmiyorsunuz? Ben olsam ederdim.
Anne olmak dunyanin en guzel Duygusu bunu boyle yasadiginiz ve bebeginizden vazgecmek zorunda oldugunuz icin cok uzgunum. Gecmisi geride birakin. Bebek icin en dogru karari siz verebilirsiniz. Sakin bir tatile cikin ve sizi hak eden seven sahip cikan birileriyle olun.

inanın böyle bir çevrem yok, kendileri gelip o kişiden hesap sorar diye çekindim.
Madem bu kadar güzel bir çevreniz var yükü tek taşımayın,paylaşın onlarla. Eminim gidip adamın yakasına yapışmanın rezillikten başka bir şey kazandırmayacağının bilincindedir onlar.

Cok uzuldum yasadiklariniza, korunarak hamile kalabiliyor insan. Tecrube ile sabit. Bu adamdan hicbirsey olmaz size ne sevgili ne es ne de cocugunuza baba.
Ancak neden kizgin degilsiniz? Neden size ve bebeginize arkasini donup giden bu adamdan nefret etmiyorsunuz? Ben olsam ederdim.
Anne olmak dunyanin en guzel Duygusu bunu boyle yasadiginiz ve bebeginizden vazgecmek zorunda oldugunuz icin cok uzgunum. Gecmisi geride birakin. Bebek icin en dogru karari siz verebilirsiniz. Sakin bir tatile cikin ve sizi hak eden seven sahip cikan birileriyle olun.
Sanırım yapı meselesi. Nefret duygusu bende vazgeçmekle eşdeğer bir şey, nefret etmek yerine vazgeçiyorum.

Madem bu kadar güzel bir çevreniz var yükü tek taşımayın,paylaşın onlarla. Eminim gidip adamın yakasına yapışmanın rezillikten başka bir şey kazandırmayacağının bilincindedir onlar.
Şu anda Hamile olan, ortak bir arkadaşımın evindeyim. Çok iyi geldi, birkaç gün burada kalacağım. İki kız arkadaşım da duyunca gelmek istediler, ya da davet ettiler. Birkaç kez ölümden döndüm, yoğun bakımda yattım haftalarca, covid dahil. Tüm bunlar olurken hep içime kapanıyorum, hep öyleyim. Karakter olarak da sakinim. O yüzden arkadaşlarım baskın gelir, aşırı sahiplenir diye endişeleniyorum.

Şu anda Hamile olan, ortak bir arkadaşımın evindeyim. Çok iyi geldi, birkaç gün burada kalacağım. İki kız arkadaşım da duyunca gelmek istediler, ya da davet ettiler. Birkaç kez ölümden döndüm, yoğun bakımda yattım haftalarca, covid dahil. Tüm bunlar olurken hep içime kapanıyorum, hep öyleyim. Karakter olarak da sakinim. O yüzden arkadaşlarım baskın gelir, aşırı sahiplenir diye endişeleniyorum.
Gidip adamın yakasına yapışmazlar merak etmeyin . Ortalama zekaya sahip herkes bunun sizin için çok kötü sonuçlar doğuracağını kestirir. Daha sakin çözümler ararlar. Zaten evinde kaldığınız arkadaşınız da hamile, ona da lazım olan en son şey kaos .

Gidip adamın yakasına yapışmazlar merak etmeyin . Ortalama zekaya sahip herkes bunun sizin için çok kötü sonuçlar doğuracağını kestirir. Daha sakin çözümler ararlar. Zaten evinde kaldığınız arkadaşınız da hamile, ona da lazım olan en son şey kaos .
Çünkü ilişkiye başlarken çok ikna edici, çok çabalayan bir tutumu vardı. Gidip sen kendini ne zannediyorsun derler diye endişeleniyorum. Ben netleşince anlatacağım. Şimdi bu ayrıca bir durum olacak.

Konu sahibi o böbürlenerek anlattığınız çevreniz başınıza bir halt geldiğinde ilk toz olanlar olacak gibi bir his var içimde. Sizin aman anlatırsam gider parçalarlar adamı düşüncenizde ki kahraman olduklarını düşünmüyorum.

Gidip adamla konuşmazlar bile en fazla yanınızda iki küfür eder teselli verir toz olurlar. Şu zaman da körlemesine bağlanmanız ilerde sizi yanlız kalma durumunuz olursa çok zorlar.

Ve evet yine ben napiyimmm dayanamadım 🤷😅😅

Konu sahibi o böbürlenerek anlattığınız çevreniz başınıza bir halt geldiğinde ilk toz olanlar olacak gibi bir his var içimde. Sizin aman anlatırsam gider parçalarlar adamı düşüncenizde ki kahraman olduklarını düşünmüyorum.

Gidip adamla konuşmazlar bile en fazla yanınızda iki küfür eder teselli verir toz olurlar. Şu zaman da körlemesine bağlanmanız ilerde sizi yanlız kalma durumunuz olursa çok zorlar.

Gidip adamın yakasına yapışmasınlar zaten, koca kadınlar bunlar, ne o öyle ergenler gibi .

33 yaşında bir adamın ailesinden bu kadar korkup çekinmesi size hiç anormal gelmedi mi? yani mantiken düşünüyorum eşim daha 30 yaşında bile değil, sadece açığım diye ailesinden bu kadar korksa, gerekirse yurt dışında yaşarız filan dese bir garipserim yani. ahlaksızlık mı yapıyorum neden kaçayım ailenden derim.

bebek konusuna da üzüldüm. aldırın ve ya aldırmayın diye bir şey diyemem sizin bileceğiniz iş. ama bu adamdan baba değil sevgili bile olmaz zaten.

25 yaşında biri nasıl kendini, yaşım küçük diye tanımlar. Sizin yaşınızda 2 senelik memurdum. Sizde her türlü sorumluluk alabilecek bi yastasiniz. Önünü ardını düşünmeden bi işe kalkisiyosunuz, çünkü küçüğüm, çabaladım o yüzden arkadaşlarim hesap sorar diyorsunuz bide. Kim kime zorla bişey yapti?
İki zıt ailenin bireyleri olarak bi iliski baslatmissiniz, sonu da gelmeyecegini iyi biliyordunuz, ve bebek olursa bırakamaz diye mi düşünüp bu riski göze aldınız?

Merhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.

Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.

Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.

Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.

Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.

Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.

Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.

İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.

Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Kimse yokken etrafta size vazgeçemiyorum gel,iş çevreye gelince gizle.Öncelikle şunu bir düşünün sizin saklı kalacak aileye sunulmayacak utanılacak neyiniz var, madem böyle düşünüyor yatağını neden paylaşıyor, nedir yani kendini kraliyet mensubu sizi layık göremiyor.Aşık dahi olsanız çok ortaklı evlilik yapmayın, annesiydi babasıydı kızkardesiydi amcasiydi dayısıydi bitmez,asıl sorun kendi yanına sizi layık görmüyor.Çocuk konusunda karar tabiki sizin iki tarafta istemiyordur nedenleri vardır vs,asıl konu birlikte olduğunuz insan neticede o gebelik tek başına olmuyor bir parçasıda o adama ait beklemek bile istemiyor,kese küçük bekleyiniz denmiş emin misiniz diye doktora soruyor, adamın tahammülü yok.Bir an önce geri dönülmez bir şekilde yollarınızı ayırın,ruh sağlığınız için en doğru adım bu olur ve değersiz değilsiniz,size değersizlik hissi veren bu adamdan kurtulun.Hicbir şekilde iletişiminiz olmasın.Kendinize olan saygınızı böyle insanlar için zedelemeyin.Olan olmuş yaşanması gerekiyormuş yaşanmış bitmiş bu gözle bakıp geriye dönüp pişmanlık bile duymayın,bu durumdan da öğreneceğiniz deneyimlemeniz gereken bir ders vardır.Umarım bu dersi almışsınızdır.Cok uzun yazdım galiba Allah yardımcınız olsun, inşallah kolaylıkla üstesinden gelirsiniz

Sizin ilişkinizin temeli seksmiş zaten. Adamla birlikte yaşamanızın amacıda adam açısından oymuş. Zira 33 yaşında evlenip boşanmış bir adamın birlikte yaşadığı bir kadını kendi ailesinden bu kadar gizlemesinin tek bir mantıklı açıklaması var zaten. İlişkinizi ciddi ve sürdürülebilir görmemesi. Yoksa ailesi duysa ne yapacaklar adamı namusumuzu kirtettin diyip öldürecek halleri yok. Rn fazla bie iki konuşur sonra aslan oğlumun elinin kiri diye bakar o zihniyette aile.Ayrıca arkadaşlarınız adamdan neyin hesabını soracak 25 yaşında kocaman kadınsınız kendi hür iradenizle evlenmeden cinsellik yaşamışsınız, adam sizle evlilik yolunda bir adım atmayı, sizi ailesinden bile gizlemiş. Buna rağmen devam etmişsiniz, hamile kalmışsınız adam doğal olarak istemediği bu bebeği aldırmanızı tercih edeceğine yönelik görüş bildirmiş. Burada bebeği taşıyan siz olduğunuza göre karar sizin ama bu bebek yüzünden o adamdan tek beklentiniz onu nüfusuna alması ve en azından maddi yükünü paylaşması olabilir bunuda adamın rızasına bakmadan mahkeme yolu ile halledebilirsiniz ancak bundan fazlası tamamen adamın tercihi ile ilgili. Siz evlenmeden cinsellik yaşarken korunsanız bile hamile kalabileceğinizi biliyorken arkadaşlarınız adamdan neyin hesabını soracaklar ben onu merak ettim?

sizi tanimam etmem, ama bu sözde muhafakazar herife ayri, bazi yorumlara apayri sinirlendim. yok cinayet yok bilmem ne. cehaletin bu kadari da bambaska gercekten.
lütfen kimsenin ne dedigini cok da takmayin, hayat sizin hayatiniz. yerinizde olsam pasa pasa kürtajimi olur yoluma devam ederim, o yaratigi da müthis ahlakli cevresiyle bas basa birakirim. ne baba, ne koca, ne sevgili olur ondan.
ne güzel isiniz gücünüz, anlayisli bir aileniz de var. yasiniz cok genc. karsiniza kim bilir nasil güzel insanlar cikacak, heba etmeyin kendinizi.

sizi tanimam etmem, ama bu sözde muhafakazar herife ayri, bazi yorumlara apayri sinirlendim. yok cinayet yok bilmem ne. cehaletin bu kadari da bambaska gercekten.
lütfen kimsenin ne dedigini cok da takmayin, hayat sizin hayatiniz. yerinizde olsam pasa pasa kürtajimi olur yoluma devam ederim, o yaratigi da müthis ahlakli cevresiyle bas basa birakirim. ne baba, ne koca, ne sevgili olur ondan.
ne güzel isiniz gücünüz, anlayisli bir aileniz de var. yasiniz cok genc. karsiniza kim bilir nasil güzel insanlar cikacak, heba etmeyin kendinizi.
İlişkinin temelini sorgulayan da var, beni suçlayan da. Bazı kırılma anları olur hayatta, onlardan biri bu benim için. Teşekkür ederim.

iki küfür teselli dediğiniz insanlar 1000km yol gelmek istediler. Arkadaş tanımınız sorunlu herhalde, çünkü ben başka bir yorum yapamıyorum. Ortam arkadaşı değil, normal arkadaştan söz ederken nasıl böyle bilmiş konuşuyorsunuz? Üslubunuz da saldırgan. İnanın şu an kimseye klavye başında arkadaşlarımı savunamam, dayanın ve yazmayın lütfen.

Back