Y yagmursonmz Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 293 105 24 Dün 01:10 Konu Sahibi yagmursonmz #1 büyükler saçma sapan şeyler diyorlar moralim bozuluyor ama saçım çok gür ve kıvırcık Kurumuyor kestiricem yarın nasipse kestiren var mı acaba?
büyükler saçma sapan şeyler diyorlar moralim bozuluyor ama saçım çok gür ve kıvırcık Kurumuyor kestiricem yarın nasipse kestiren var mı acaba?
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.274 85.097 Dün 01:12 Konu Sahibi yagmursonmz #2 Bu tarz şeylerde mantığını sorgularsanız aklınıza yatıyor. Çocuğun ömrüyle ya da enerjisiyle saçın ne alakası olabilir mesela?
Bu tarz şeylerde mantığını sorgularsanız aklınıza yatıyor. Çocuğun ömrüyle ya da enerjisiyle saçın ne alakası olabilir mesela?
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.806 2.901 29 Dün 01:12 Konu Sahibi yagmursonmz #3 Valla koca karı inancı bazıları diyor aklı kısa olur bazıları diyor ömrü kısalır saçmalık ama konu evlat olunca inanmasamda ya denk gelirse diye kestirmemiştim sonuç 5 aylık kaybettim kestir bacım
Valla koca karı inancı bazıları diyor aklı kısa olur bazıları diyor ömrü kısalır saçmalık ama konu evlat olunca inanmasamda ya denk gelirse diye kestirmemiştim sonuç 5 aylık kaybettim kestir bacım
F falbaktirann Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2019 130 92 Dün 01:12 Konu Sahibi yagmursonmz #4 Orangegreysky .!.: Bu tarz şeylerde mantığını sorgularsanız aklınıza yatıyor. Çocuğun ömrüyle ya da enerjisiyle saçın ne alakası olabilir mesela? Genişletmek için tıkla... Size mesaj atacağım ama atamıyorumm,bana mesaj atarmısın
Orangegreysky .!.: Bu tarz şeylerde mantığını sorgularsanız aklınıza yatıyor. Çocuğun ömrüyle ya da enerjisiyle saçın ne alakası olabilir mesela? Genişletmek için tıkla... Size mesaj atacağım ama atamıyorumm,bana mesaj atarmısın
M meryem2132 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2024 53 10 23 Dün 01:15 Konu Sahibi yagmursonmz #5 Tabiki kestirebilirsiniz kimseyi aldırış etmeyin
Tmd2020 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2020 1.073 741 34 Dün 12:05 Konu Sahibi yagmursonmz #6 Bende kızıma hamileyken kararsız kalmıştım. Bilimsel açıklama bulamadım o yüzden kestirdim. 2 yaşında şuan çok şükür
Bende kızıma hamileyken kararsız kalmıştım. Bilimsel açıklama bulamadım o yüzden kestirdim. 2 yaşında şuan çok şükür