- 30 Mayıs 2008
- 455
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de. çok mantıklı...Saç sonuçta keratinden oluşan birşey, ozaman ağdada yaptırmayalım, tırnaklarımızıda kestirmeyelim. Batıl inanç bunlar ama ne yalan söyleyim bende nezamandır kestirecem,cesaret edemiyorum.sırnaşık şey
ben kestirdim canım inamıyorum ömrü kısalırmış bebeğin diyolar ben yüce rabbimin verdiği canın ömrünü kılla tüyle ayarlayacağına inanamıyorum çok çok saçma[/QUOTE
sanırım bu sorunun üstüne verilen en güzel cevap bence....tşk arkadaşımmma.s.
bencede rahat olun böyle şeyler düşünmeyinnnn
valla batıl inançları bilemem ama benim teyzem antalyada oturuyo,kendisi çilliydi,antalyanın o yaz sıcağında saçlarını kestirmiyordu bir gün biz sorduk annemle yahu kafayı mı yedin sen hem karnın burnunda hem hava çok sıcak üstüne de saçların çok uzun kestirsene dedik, o da asla normal doğum yapacağım ya ben yaparken onlarla yüzümü silcem çillere cilde iyi geliyor doğum yaparken teri kendi saçlınla sildinmi dedi.biz de aaaaa dedik kaldık.neyse doğum yaptı normal doğum ve yaparken de o teri uzattığı saçıyla sildi ve şu anda bebek gibi çilsiz bir cildi var.ve gerçekten de oldu kendi gözlerimle gördüm.çiller yok olmuştu seneler geçti hala aynı parlaklıkta durulukta ve çilsiz yüz.
Vallahi bende haftaya gidip kestirmeyi düsünüyorum.Takilmayin batil inanclara arkadaslar...