hamileyken motorla seyehat eden var mı??

pavli

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
522
1
621
39
Edirne
günaydınlar..ben 5 haftalık hamileyim eşimde bende motorla seyehat etmeyi çok seviyoruz şimdide büyük bir motor almayı düşünüyoruz daha konforlu olsun diye doktora danıştım düşmediğiniz müddetçe sorun olmaz dedi ama yinede aklımda şüpheler var motor sesi yüksek olduğu için bebeğin kulaklarına zarar verir mi? siz hamileliğinizde hiç kullandınız mı?
 
canım bebeğe direkt bi zararı olacağını sanmam 5.aydan önce sesleri duymuyo zaten.. ama motor olayı tehlikeli direkt allah korusun bi kaza anında bebeğine karşı sorumlu hissedersin kendini.. bence biraz ara ver..
 
bebişe zarar gelmesin yeter ki tam emin olayım o zaman kullanırım çünkü çok yavaş ve yakın mesafelere gidicem 8 ay kullanmadan biter mi bu aylar çok sıkılırız :)
 
ben de eşimin arkasında seyahat ediyordum. Ama mecburen ara verdim. İlk 3 ay düşük olması nedeni ile zaten riskli. Bebek 3 aydan sonra kalça kemiklerinin üstüne çıktığı için risk azalıyor ama bu sefer de karnın şişecek. Ugun motor kıyafeti bulamayabilirsin. Şuan 29 haftalık hamileyim. Binmek istesem bile kıyafetlerim üzerime hiçbir şekilde uymaz. Dikkatli ol derim.
 
Back
X