Hamileyken işsiz kaldım, aklıma bir çözüm geldi! Akıl verin lütfen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ADACYO, doğumdan sonra evde bebek/çocuk baksın mı?

• Bence evet, bu iyi bir fikir, neden olmasın?

OY: 34 45,9%
  • Hayır, bence 2 çocuğa yetişemez...

OY: 29 39,2%
  • Hayır, ben olsam güvenmez ve çocuğumu emanet etmezdim...

OY: 4 5,4%
  • Kararsızım, kimbilir, belki de...

OY: 7 9,5%

• Ankete Katılan
    74
annen yakin oturuyor mu, saglikli mi
diyelim ki calisiyor olsan kim bakacakti cocuga bakici mi ailen mi

Annem farklı bir şehirde oturuyor ve çalışıyor canım... Çalışıyor olsaydım, ya ücretsiz izin alacaktım (eşimin çalışıyor olacağını varsaydığımdan, birkaç aylığına tek maaşla yaşayarak ölmeyiz dyordum..) ya da bakıcı bulacaktım...

Valla canım çıkardılar işte... Tazminatımı aldım ama analık hakkım yandı tabii... Yasal olarak almam mümkün değil... Biraz paçayı doğrultayım bak ben ne davalar açıcam ona... klava:

canım bence iki bebek ağır gelir derim.senin miniğin zaten sana çok ihtiyacı olucak.3 yada 4 aylık olunca belki bakabilirsin.çünkü alacağın çocuğun yaşı küçük olursa kıskanır birşey falan yapar sen görmeden allah korusun canım.ben tavsiye etmem.kendi bebeğin herşeyden önemli bence canım.

canım çok sağol, yatmadan önce vakit ayırıp baktığın için...

sen kendine güveniyorsan yapabilirim diyorsan bence iyi fikir hem eve destek olunca daha iyi hissedersin kendini.

cnm bence biraz büyüdükten sonra neden olmasin iyi fikir hatta senin bebisinede arkadas olup beraber büyürler Allah gönlüne göre versin ins hersey istedigin gibi olur

sen kendine güveniyorsan yapabilirim diyorsan bence iyi fikir hem eve destek olunca daha iyi hissedersin kendini.

Valla anket sonuçları pek olumlu yönde değil Damla'cım. Çıkan sonuca göre denemeyi düşünüyorum. Kendime güvenmenin de ötesinde mecburiyetler neticesinde başarabilirim diye düşünüyorum aslına bakarsan....

cnm bence biraz büyüdükten sonra neden olmasin iyi fikir hatta senin bebisinede arkadas olup beraber büyürler Allah gönlüne göre versin ins hersey istedigin gibi olur

Amin canım, inşallah. Cümlemiz için öyle olmasını dilerim.

canım durum biraz duzelirse, esin sizi idare edecek guzel bir is bulursa onceligin kendi cocugun olsun.

ama o da bulamaz allah korusun iyice sıkısırsaniz o zaman neden olmasin.

ben olsam boyle yapardim. esim calisiyorsa sadece kendi cocuguma bakardim en az 1 yil.

bencede denemelisin yakın cevrene bı sor varmı bebeği çocugu olan tanıdık olursa daha kolay olur iletişiminiz biraz zor olur ama ikiz cocuk bakan nasıl yapıyor yaparsın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…