- 26 Ocak 2011
- 8
- 0
-
- Konu Sahibi meryem1205
benımde 3 kızım var 4 uncuye hamıleyım 25 haftalıgız bır prens beklıyorum allahın ıznıyle ben kızlarımda tatlıya her daım aserdım ve bulantım hıc olmamıstı ılk hamılelıgım harıc bunda ıse herseyden tıksınme uyku ve acıya eksıye asırı derecede ıstek ılk zamanlar tatlıdan cok tıksındım sımdı ıse tatlıyı normalınden fazla yıyorum bılemıyorum bence herkezın o ankı vucudunun verdıgı tepkıyle alaklaı kızda sudur erkekde sudur dıyemıcem rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...hersey gonlunce olsun senınde
benim bir oğlum var 1 yaşına girecek sürekli tatlı isterdi canım .. kız çocuğu olanlarda tam tersi ekşi şeyler istiyorlarmış.
aklıma şu söz geldi Ye ekşiyi doğur Ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyıgaliba bu söz boşa söylenmemiş
öncelikle Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin benimde 3 kızım var 3. gebeliğim çok değişikti oda kız oldu canım hiç kafanı takma inşallah rabbim gönlündekini nasip eder.
Canım ne olacak sizin bebiş benimde idrar rengim de cok açık sarıİlk bebeğim kızdı tek idrar da doğru cok koyuydu cok su ictigime ramen ama bu bebisimde acik sari asiri da su icmiorumacaba erkek mi
Canım ne olacak sizin bebiş benimde idrar rengim de cok açık sa
Erkek canımCanım ne olacak sizin bebiş benimde idrar rengim de cok açık sarı
Vucudunzda şişlik felan var mı ben daha iki aylık hamıleyım kollarım heryerm şimdiden şişmeye başladıErkek canım
Artı bıde gögüs uclarm cok karalaştıErkek canım
Evet bnmde oyle kizimda olmamisti okadar ama bu bebiste olduArtı bıde gögüs uclarm cok karalaştı