hamileyken cinsiyet belirtileri

Vucudunzda şişlik felan var mı ben daha iki aylık hamıleyım kollarım heryerm şimdiden şişmeye başladı
Benim 8. Aylik ama onun cinsiyetle alakali olcagini dusunmuyorum doktorunuza bir sorun. Ama başlarda oluyor öyle bndede olmuştu

merhabalar. 2 kızım var Allah bağışlasın hepimizinkini. çok tatlılar. Allah herkese yaşatsın evlat sevgisini. 1 de oğlumuz olsun istiyoruz inşallah Rabbim nasip ederse. 16 haftalık hamileyim. cinsiyeti henüz belli değil. kızlarıma hamileyken bulantım çok olmuştu. birde mandalina aşermiştim. bunda bulantım hiç olmadı. bir de sürekli et kokuyor burnuma. et aşeriyorum. çok merak ediyorum cinsiyetini. birkaç haftaya belli olacak. Rabbimin izniyle inşallah öncelikle sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah Rabbim. bir de hakkımızda hayırlıysa erkek olur inşallah diye içimden geçiriyorum. sizin hamileliklerinizde belirtiler nasıldı arkadaşlar.
benim kizim olcak insallah ve migde bulantisi,aserme,kötü cilt falan hic olmadi. Hatta oglan cocugumu olcak diye süphe duydum. Ben belirtilere inanmiyorum. Yok tatli isterse canin koz,yok ekşi yersen oglan. Bende hic birsey yokdu tüm hamileligimde birtane canimin istedigi birsey olmadi.
Allah sag salim kucaginiza almayi nasil etsin.

X