Hamileyken boşananlar

sevonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
53
16
kızlar daha önce konu açmıştım eşim hamile halimde hastane odasında terk etti beni diye 15 günü geçti aramak sormak Yok. Boşanma davası açmayı düşünüyorum hamileyken boşanan varmı Doğumda nasıl oluyor eşini geldi mi Doğumda zor oldu mu merak ediyorum

Hamile yada yeni doğum yapmış hanımların,eş veya aile içi sorunları nedeniyle hastanede yatarken kavga,dövüş olaylarına çok rast geldiğim oldu.Gebe yada lohusa olan kadın zaten hassas bir durumda oluyor.Desteğe ve ilgiye ihtiyacı olduğu bu durumda bile anlayışsızlık yapan,kaba davranan insanlara çok kızıyorum doğrusu.Ben boşanma konusunda birşey diyemem.Ama karar vermekte veya harekete geçmekte acele etmeyin.Sağlığınız daha önemli şimdi.Önceki konunuzda anlattığınızdan aklımda kaldığı kadarıyla, eşiniz annesinin kışkırtmasıyla sizi hastanede bırakıp gitmişti.Boşanmak isteyen o ise,bekle bakalım ne yapacak.Sizinle bir şekilde iletişime geçecektir mutlaka.

Hamile yada yeni doğum yapmış hanımların,eş veya aile içi sorunları nedeniyle hastanede yatarken kavga,dövüş olaylarına çok rast geldiğim oldu.Gebe yada lohusa olan kadın zaten hassas bir durumda oluyor.Desteğe ve ilgiye ihtiyacı olduğu bu durumda bile anlayışsızlık yapan,kaba davranan insanlara çok kızıyorum doğrusu.Ben boşanma konusunda birşey diyemem.Ama karar vermekte veya harekete geçmekte acele etmeyin.Sağlığınız daha önemli şimdi.Önceki konunuzda anlattığınızdan aklımda kaldığı kadarıyla, eşiniz annesinin kışkırtmasıyla sizi hastanede bırakıp gitmişti.Boşanmak isteyen o ise,bekle bakalım ne yapacak.Sizinle bir şekilde iletişime geçecektir mutlaka.
Benimle kurduğu iletişim şu şekilde “herşey senin şeytan ailenin suçu köpek onlar iğrenç pislik yaratıklar hepsi şeytan onları asla benim çocupuma yakıştırma uzak tut nefret ediyorum onlardan” kurduğu cümleler bunlar. Ona sorarsanız ben saygısız hadsiz bir insanım ailesine saygısızlık yaptım ki onca olaydan sonda bile ağzımı açıp bu kadar ileri gitmedim. Bana anenn evime geldi çay içti Kardeşin bizde kaldı ona yemek aldın zıkkım yesin o diyen insan. Bu durumda da bekle bekle insan daha çok yıpranıyor gerçekten. Eşimi asla tanıyamıyorum Benimle konuşan o lafları sayan adam bambaşka biri sanki. Boşanırkenn tanırsın demişlerdi ama bu kadarını beklemiyordum

Maalesef insanlar bu durumlarda tanınmayacak kadar kötü olabiliyor.İnşallah aileniz size destek oluyordur bu durumda çok daha rahat atlatırsınız.Bence davayıda gitsin kendisi açsın.Allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm.

Bütün bu lafları annesinin telkinleriyle yapıyorsa zaten olmamış bir adam demektir.Ailenizle arasında bir durum yaşandıda ona kinlendiyse bilemem.Ama her iki durumdada size böyle davranmamalı zaten.Ailelerin her iki tarafı bir oraya bir buraya çekiştirmesi sonucuda birçok evlilik bitebiliyor.Siz, aileler arada olmasa mesala iyi anlaşabiliyormuydunuz.Ne kadar oldu evleneli.Ayrı bir aile olduğunuzu eşiniz idrak edemedi sanırım.

Maalesef insanlar bu durumlarda tanınmayacak kadar kötü olabiliyor.İnşallah aileniz size destek oluyordur bu durumda çok daha rahat atlatırsınız.Bence davayıda gitsin kendisi açsın.Allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm.
Ailem çok şükür yanımda destek Allah’a şükür işim de var ekonomik olarak ondan daha iyi konumdayım. Ama sadece emek verdiğim güvendiğim sevdiğim adamın böyle oluşu çok üzüyor beni kendime kızıyorum nasıl tanımadım nasıl anlamdım diye

Bütün bu lafları annesinin telkinleriyle yapıyorsa zaten olmamış bir adam demektir.Ailenizle arasında bir durum yaşandıda ona kinlendiyse bilemem.Ama her iki durumdada size böyle davranmamalı zaten.Ailelerin her iki tarafı bir oraya bir buraya çekiştirmesi sonucuda birçok evlilik bitebiliyor.Siz, aileler arada olmasa mesala iyi anlaşabiliyormuydunuz.Ne kadar oldu evleneli.Ayrı bir aile olduğunuzu eşiniz idrak edemedi sanırım.
Ailem ile arasında yaşanan tek sorun o gün hastanede annemin annesine bu torun benim torunumsa senin de torunun doktor bize be anlattı ikisi de ölür dedi benim kızımı düşünmüyosan karnındakini düşün bebekte sakat kalır dedi yapma bu çocukların da arasını bozma demiş olması. Ama annesi herşeyi çok farklı anlatmış bende ailem de küfür etmiş üzerine yürümüşüz ben zaten baygındım ailem benim derdime düşmüştü. Ama en kötüsü de olsa ben bir kez olsun ne oldu sen anlat diye sormasını beklerdim. Aileler olmadan iyiydik ben yemeğini çayını yaparken temizlik çamaşır yaparken maddi hiç bir yokluğa sesimi çıkarmazken annesi ne derse aman kabga olmasın diye susarken iyiydik annesiyle ilk kez böyle bir olayımız oldu onda da tartışmak için değil gerçekten yalnız kalmak istediğim için yalnız kalıp dinlenmek istiyorum dedim kayınpederim de odadaydı ve ben uzanmak istedim korkuyoduö zaten bebeği alacaklar diye ilk olayda eşimin tavrı bu oldu.

Bu durumda restini çekeceksin.Seni ve çocuğunu düşünmeden hareket eden adama ne yapabilirsin.Sen de arayıp sorma bir süre.Sonrasında bana ve çocuğununun sağlığını düşünmeyen,değerli görmeyen adamla işim yok dersin.Bu süreçte yaşayacağın stres seni ve bebeğini olumsuz etkiler.Bırak o düşünsün.Sen şu an sadece sağlığına odaklanmalısın

Ailem çok şükür yanımda destek Allah’a şükür işim de var ekonomik olarak ondan daha iyi konumdayım. Ama sadece emek verdiğim güvendiğim sevdiğim adamın böyle oluşu çok üzüyor beni kendime kızıyorum nasıl tanımadım nasıl anlamdım diye
Hayatta herkesin sınavın farklı buda benim sınavımmış de geç.Ailen yanında,ekonomik olarak bağımsızsın,Allah’ın sana verdiği emaneti düşünüp böle insanlardan kurtulduğun için şükret.Evet çok üzücü bir durum ama bundan Sonra bebeğini düşün.

Hayatta herkesin sınavın farklı buda benim sınavımmış de geç.Ailen yanında,ekonomik olarak bağımsızsın,Allah’ın sana verdiği emaneti düşünüp böle insanlardan kurtulduğun için şükret.Evet çok üzücü bir durum ama bundan Sonra bebeğini düşün.
Bundan sonra tek dayanağım bebeğim zaten o bana çok iyi gelecek biliyorum. Sadece eşim olacak adamın gözümde bu kadar küçülmesini istemezdim bir ömür çocuk için yüzyüze bakıcaz sonuçta

canım benim ailen de yanındaymış bak o adamla 1 dk bile devam etmeyi düşünme.huzurun olmaz devam etsen de.

canım benim ailen de yanındaymış bak o adamla 1 dk bile devam etmeyi düşünme.huzurun olmaz devam etsen de.
Biliyorum kime sorsam kime anlatsam sana o adamdan hayır gelmez diyor ama bir kere bana kendimi açıklama fırsatı vermedi bir kere beni dinlemedi ayrılacaksak bile böyle olmamalıydı.hakaret beddua kügür ederek değil ben bir anneyim o bir baba kızımız için de olsa saygımızı kaybetmemeliydik

Yeni annesin üzülme bebeğim değmez hiç.
Kendine odaklan. Kafanı dağıtacak şeyler bul. Bebeginle ilgilen. Bir süre esinle ilgili konuları rafa kaldır. Emzirme dönemindesin. Stres yapma. Herşey olacağına varır.
Geçer bu günler de bunu bil. Güzel şeyler düşün.

Özgüvenine hayran kaldım aferin kız sümüklü gibi oturup ağlamakta neymiş çatır çatır boşa !

Cnm bende aldatıldığımı öğrendiğim 1.5 ay oldu.2 kızım var kızıda biliyorum beni tanıyo 2 senedir büyük bi oyunun içindeymişim eşim deli gibi sevmiş ama eve belli etmiyo 2 çocuk var direk boşanırım diye.kız baskı yapınca artık ne zaman boşancan ne zaman evlencen diye gizli telefonlar geliyodu bana bunlar tartıştıkça ankesorluden bana telefon açıyodu eşimin açığını vermek için kavga edelimde ayrılalım diye.bi erkek telefonuna sürekli şifre koyuyosa köşe bucak telefonu saklıyosa giyim kuşamına dikkat ediyosa gece geç geliyorsa yada gelme saatleri uzuyorsa eve karşı ilgi ve sorumlulukları azalıyorsa sürekli git annende kal canın sıkılıyosa diyip çocuklarıda al git kal değişiklik olur diyip kendine zaman dilimi ayırmaya çalışıyorsa iş çalışma saatleri uzunsa ve sürekli şu iş çıktı bu arıza verdi gibi bahaneleri arttıysa sizi eskisinden daha az dışarı çıkarıyosa vakit ayırıyosa ve özellikle şuna dikkat!!!!!! Instagram watsap gibi sosyal ağlara birlikte resminizi koymuyorsa çok büyük konuşuyorum yüzde 90 aldatılıyorsunuz.ben yaşadım çok sıcak daha yeni hamileyken iki tarafta bunu biliyo olmasına rağmen aldatılmaya başladım.erkek evliyse arabasını evin önüne değilde arka sokaklara park ediyosa eğer(sevgilisi gelip kontrol eder düşüncesiyle)genelde erkekler evde sorun var gibi gösterir dışarıya işte eve gitmedim şurda kalıyorum arkadaşımın evinde dükkanında kalıyorum gibi yalanlar söyler karşıya.bu söylediklerim yaşadıklarım o yüzden dikkatli olun ben eşime aşırı güveniyodum 6 sene konuştuktan sonra evlendik severek.o kadar güveniyodumki hiçbirşeyden şüphelenmeyip üstüne gitmiyodum eşim bana yanlış yapmaz diye.çok pişmanım gözüm çok kapalıymış.siz siz olun papuç bırakmsyın.şuanda durumu öğrebdikten sonra benden kötüsü yok meer eve anlamıyım diye iyi görünüyoöuş maske düştü gerçek yüzü çıktı hayvan gibi muamele ediyo bana şuanda.boşanma davası açıcam bende bu hafta.soğudum diyo batıyosun bana diyo:)) artık o kadar yüze çıktı.kimseye güvrnmeyin lütfen nnn erkeklerin yüzde 90 ı aldatıyo arkadaşlar kimisi öğreniyo kimisi öğrenmiyo.çevremde insanlar var bildiğim ama eşlerinin haberi yok:KK43:(( bu çok acı verici.insan söyleyemiyoda sebep olmakta ağır.allah benim durumumda olan herkese sabır versin küçüğü 2 yaşında daha.işte düşünün bizi bi başımıza bırakıcak kadar kadına bağlanmış kopamıyo zehirlenmiş gibi

X