Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimle kurduğu iletişim şu şekilde “herşey senin şeytan ailenin suçu köpek onlar iğrenç pislik yaratıklar hepsi şeytan onları asla benim çocupuma yakıştırma uzak tut nefret ediyorum onlardan” kurduğu cümleler bunlar. Ona sorarsanız ben saygısız hadsiz bir insanım ailesine saygısızlık yaptım ki onca olaydan sonda bile ağzımı açıp bu kadar ileri gitmedim. Bana anenn evime geldi çay içti Kardeşin bizde kaldı ona yemek aldın zıkkım yesin o diyen insan. Bu durumda da bekle bekle insan daha çok yıpranıyor gerçekten. Eşimi asla tanıyamıyorum Benimle konuşan o lafları sayan adam bambaşka biri sanki. Boşanırkenn tanırsın demişlerdi ama bu kadarını beklemiyordumHamile yada yeni doğum yapmış hanımların,eş veya aile içi sorunları nedeniyle hastanede yatarken kavga,dövüş olaylarına çok rast geldiğim oldu.Gebe yada lohusa olan kadın zaten hassas bir durumda oluyor.Desteğe ve ilgiye ihtiyacı olduğu bu durumda bile anlayışsızlık yapan,kaba davranan insanlara çok kızıyorum doğrusu.Ben boşanma konusunda birşey diyemem.Ama karar vermekte veya harekete geçmekte acele etmeyin.Sağlığınız daha önemli şimdi.Önceki konunuzda anlattığınızdan aklımda kaldığı kadarıyla, eşiniz annesinin kışkırtmasıyla sizi hastanede bırakıp gitmişti.Boşanmak isteyen o ise,bekle bakalım ne yapacak.Sizinle bir şekilde iletişime geçecektir mutlaka.
Ailem çok şükür yanımda destek Allah’a şükür işim de var ekonomik olarak ondan daha iyi konumdayım. Ama sadece emek verdiğim güvendiğim sevdiğim adamın böyle oluşu çok üzüyor beni kendime kızıyorum nasıl tanımadım nasıl anlamdım diyeMaalesef insanlar bu durumlarda tanınmayacak kadar kötü olabiliyor.İnşallah aileniz size destek oluyordur bu durumda çok daha rahat atlatırsınız.Bence davayıda gitsin kendisi açsın.Allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm.
Ailem ile arasında yaşanan tek sorun o gün hastanede annemin annesine bu torun benim torunumsa senin de torunun doktor bize be anlattı ikisi de ölür dedi benim kızımı düşünmüyosan karnındakini düşün bebekte sakat kalır dedi yapma bu çocukların da arasını bozma demiş olması. Ama annesi herşeyi çok farklı anlatmış bende ailem de küfür etmiş üzerine yürümüşüz ben zaten baygındım ailem benim derdime düşmüştü. Ama en kötüsü de olsa ben bir kez olsun ne oldu sen anlat diye sormasını beklerdim. Aileler olmadan iyiydik ben yemeğini çayını yaparken temizlik çamaşır yaparken maddi hiç bir yokluğa sesimi çıkarmazken annesi ne derse aman kabga olmasın diye susarken iyiydik annesiyle ilk kez böyle bir olayımız oldu onda da tartışmak için değil gerçekten yalnız kalmak istediğim için yalnız kalıp dinlenmek istiyorum dedim kayınpederim de odadaydı ve ben uzanmak istedim korkuyoduö zaten bebeği alacaklar diye ilk olayda eşimin tavrı bu oldu.Bütün bu lafları annesinin telkinleriyle yapıyorsa zaten olmamış bir adam demektir.Ailenizle arasında bir durum yaşandıda ona kinlendiyse bilemem.Ama her iki durumdada size böyle davranmamalı zaten.Ailelerin her iki tarafı bir oraya bir buraya çekiştirmesi sonucuda birçok evlilik bitebiliyor.Siz, aileler arada olmasa mesala iyi anlaşabiliyormuydunuz.Ne kadar oldu evleneli.Ayrı bir aile olduğunuzu eşiniz idrak edemedi sanırım.
Hayatta herkesin sınavın farklı buda benim sınavımmış de geç.Ailen yanında,ekonomik olarak bağımsızsın,Allah’ın sana verdiği emaneti düşünüp böle insanlardan kurtulduğun için şükret.Evet çok üzücü bir durum ama bundan Sonra bebeğini düşün.Ailem çok şükür yanımda destek Allah’a şükür işim de var ekonomik olarak ondan daha iyi konumdayım. Ama sadece emek verdiğim güvendiğim sevdiğim adamın böyle oluşu çok üzüyor beni kendime kızıyorum nasıl tanımadım nasıl anlamdım diye
Bundan sonra tek dayanağım bebeğim zaten o bana çok iyi gelecek biliyorum. Sadece eşim olacak adamın gözümde bu kadar küçülmesini istemezdim bir ömür çocuk için yüzyüze bakıcaz sonuçtaHayatta herkesin sınavın farklı buda benim sınavımmış de geç.Ailen yanında,ekonomik olarak bağımsızsın,Allah’ın sana verdiği emaneti düşünüp böle insanlardan kurtulduğun için şükret.Evet çok üzücü bir durum ama bundan Sonra bebeğini düşün.
Biliyorum kime sorsam kime anlatsam sana o adamdan hayır gelmez diyor ama bir kere bana kendimi açıklama fırsatı vermedi bir kere beni dinlemedi ayrılacaksak bile böyle olmamalıydı.hakaret beddua kügür ederek değil ben bir anneyim o bir baba kızımız için de olsa saygımızı kaybetmemeliydikcanım benim ailen de yanındaymış bak o adamla 1 dk bile devam etmeyi düşünme.huzurun olmaz devam etsen de.
cok uzuluyorum ben boyle konulara
Ailem çok şükür yanımda destek Allah’a şükür işim de var ekonomik olarak ondan daha iyi konumdayım. Ama sadece emek verdiğim güvendiğim sevdiğim adamın böyle oluşu çok üzüyor beni kendime kızıyorum nasıl tanımadım nasıl anlamdım diye