- 12 Ekim 2009
- 519
- 10
- 41
- Konu Sahibi ebrudenizz
bende iki gün önceydi sanırım rüyamda mavi ipten bebek hırkası örüyodum:)bakalım ne olacak.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[yesilyol Nevar ne yok sitede bakalim kim kimin nesi olacak benimde 2 günüm kaldi allahim bi yarinda bitse birde gidiyormusum...yine göstermiyormus ben cildiriyormusum :))) of bende kücük altin gördüm birde mavi battaniye sarili bir cocuk ama erkekmi kizmi göremiyorum yüzünü gördüm...
acaba biri bana bu rüyayi tabir edebilirmi?:emir_bebek:
ben 8 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri kendimi bebeğimle rüyamda görüyorum..bazen erkek bazende kız ..bnm gibi hamile olup rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören ve doğru çıkan varmı yada benimki bilinç altımı merak ediyorum..
[yesilyol Nevar ne yok sitede bakalim kim kimin nesi olacak benimde 2 günüm kaldi allahim bi yarinda bitse birde gidiyormusum...yine göstermiyormus ben cildiriyormusum :))) of bende kücük altin gördüm birde mavi battaniye sarili bir cocuk ama erkekmi kizmi göremiyorum yüzünü gördüm...
acaba biri bana bu rüyayi tabir edebilirmi?:emir_bebek:
hamıle kadın ruyasında gorudugu cınsıyettekı cocugun tersını dogururmus. yanı kız goren varsa erkek,erkek goren varsa kız oluyormus, ruya tabırınde ole yazıyorrr
ama cogununda tersi cikmiyor canim ben hep kizim oldunu görüyom ve dün kedi yavrusu gördüm kedi yavrusunu göreninde kizi oluyormus bugün usg terminim var umarim doktorum söyler
saglıklı olsunda aslında cınsıyetı onemlı degıl ılk cocuklarda. genelde 2. cocuk ıcın cısıyet bıraz far eder herhalde yanı kızım varsa erkek ısterdım. ben sımdı baktım ruya tabırlerıne hamıle kadın cocugunun cınsıyetını ne gruruse tersı cıkar dıyor. bılmıyorumkı belkı hamıslere ruyasında malum oluyordur