- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi ebrudenizz
-
Biz suan hamile oldugmuzu bildigmiz icin bilinc altindanda kaynakli olabiliyor.. illaki cok düsündügmz icin rüyalarimiza cok giriyor..benımde dr um bayan ve ruyamdakıde o dr du bakalım hayırlıso işalhhh
Senin rüyalar baya baya erkege isaret ama belli olmaz.. mavi yazma erkek demek, altin erkek bebek demek..Bi arada mavi yazma taktıgımı gordum ve altın kucuk yuvarlak bı kupe gordum en onemliside ruyamda utrasyondan bebege bakıyordu dr bak burda pipi var dedı yorumlarınızı beklıyorum
Hahahaogluma hsamıleyken gurbuz bı oglan cocugu gördum
kızıma hamıleyken 4 ylıkken ultrasonda dr kız dıyor gösterıyor bende ay cok tatlı dıyorum cıkartayım sevın gerı koyalım dıyor
üstunde nette gördugum bı elbıse vardı acaba o elbısedeb örsemmıkı
dr cıkardı sevdık ama gerı sokamamıstık
esım senın bıyerın acık kalmıs öle ruys olmaz demıstı
Erkek bebek demekKızlar kivi agacı gormek nedemek olgunlaşmiş bı kıvı kopardım ruyamda
ben 8 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri kendimi bebeğimle rüyamda görüyorum..bazen erkek bazende kız ..bnm gibi hamile olup rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören ve doğru çıkan varmı yada benimki bilinç altımı merak ediyorum..[/QUOTE
Daha çok rüyalar göreceksiniz hamilelikle.baglantili .. erkek hissettim rüyamda erkekti ve erkek oldu
Rüyamda bayan doktor %80 kızın olcak dedi daha 11. Haftamdayım cinsiyeti belli değil hayırlısı:)ben 8 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri kendimi bebeğimle rüyamda görüyorum..bazen erkek bazende kız ..bnm gibi hamile olup rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören ve doğru çıkan varmı yada benimki bilinç altımı merak ediyorum..
slm kızlar. rüyada erik ve elma gömek ne demek.aradm bulamadım.sonra gidip pembe düğmeli yeşil bir bebek pijaması aldım. yorumlarsanız çok sevinirim :) 7 haftalık hamileyim daha. merak ediyorum çok içimde ki bıdık nedir acaba
ben 8 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri kendimi bebeğimle rüyamda görüyorum..bazen erkek bazende kız ..bnm gibi hamile olup rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören ve doğru çıkan varmı yada benimki bilinç altımı merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?