- Konu Sahibi ebrudenizz
-
Rüyamda bir çift koç gördüm dün, koç görüp cinsiyeti belli olan varmı acaba
Rüyamda bir çift koç gördüm dün, koç görüp cinsiyeti belli olan varmı acaba
Forumda “rüyamda koç gördüm” şeklinde arat bence.. ama ben erkek bebek olarak yorumladım hayırlısı olsun
Bi arada mavi yazma taktıgımı gordum ve altın kucuk yuvarlak bı kupe gordum en onemliside ruyamda utrasyondan bebege bakıyordu dr bak burda pipi var dedı yorumlarınızı beklıyorum
Benim 110 yaşında babaannemin annesi Rüyasında oğlum olacağını görmüş. Aşırı kız istememe rağmen kesin gözüyle bakıyorum
Ay cok tatliymis, gulumsettiniz valla beni. Ne guzel bir cinar 110 yasinda Allah saglikli omur versin.
Merak ettim bebisin cinsiyetini, saglikla gelsin tabi gerisi bos:)
Bildi vallabugune kadar bilmedigi kimse olmamis. Rahime dustugu anda bilirim sagda mi solda mi kiz mi erkek mi demişti
Yıllar geçmiş ama yazmak istedim bende hamileliğin başında rüyamda çocuğumu düşürüyodum ve dra gidiyodum bebeği karnıma geri sokuyolardı çok etkilenmiştimogluma hsamıleyken gurbuz bı oglan cocugu gördum
kızıma hamıleyken 4 ylıkken ultrasonda dr kız dıyor gösterıyor bende ay cok tatlı dıyorum cıkartayım sevın gerı koyalım dıyor
üstunde nette gördugum bı elbıse vardı acaba o elbısedeb örsemmıkı
dr cıkardı sevdık ama gerı sokamamıstık
esım senın bıyerın acık kalmıs öle ruys olmaz demıstı
Rabbim gonlune gore versin canimKüpe takarsak erkek, bilezik takarsak kız oluyormuş doğru muu?
annem bana hamileyken bilezik takmış sonra cinsiyetimi öğrenmiş. Abime hamileykende altın küpe taktığını görmüş. Şimdide teyzem rüyasında bilezik taktığını görmüş ve bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik. Bende dün gece rüyamda altın küpe takıyordum. Ve sanırım hamileyim belirtilerim var. Oğlum mu olacak pekiiii? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?