- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
- Konu Sahibi ebrudenizz
Hem kızların belırtısı olan rüyaları hemde erkek anlamadım vallaAhah koyun keçi Koç erkek demek derler bizde. Altın bilezik ayva da erkek demek. Elma kız demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem kızların belırtısı olan rüyaları hemde erkek anlamadım vallaAhah koyun keçi Koç erkek demek derler bizde. Altın bilezik ayva da erkek demek. Elma kız demek
Hem kızların belırtısı olan rüyaları hemde erkek anlamadım valla
Koyun erkek demekAhah koyun keçi Koç erkek demek derler bizde. Altın bilezik ayva da erkek demek. Elma kız demek
Cnm elmayı yeşil görmüşsün erkek seninkiHem kızların belırtısı olan rüyaları hemde erkek anlamadım valla
cnm bi haber alacaksın tez zamanda balık hhbr demek balık erkeğe yorulabilirBalık ne demek küçük kırmızı havuz balığı gördüm ben :)
Erkek galiba Can'ımHem kızların belırtısı olan rüyaları hemde erkek anlamadım valla
Hayırlısı olsun artık Can'ımCnm elmayı yeşil görmüşsün erkek seninki
ay hade işallahhh bi kızım var bu erkek olsun ıstıyorum artık çocuk yapmicaz bı kız bı erkek hep hayalımdıErkek galiba Can'ım
Ay ozmn inşlh diyelim hayırlıca sağlıklıca oğlun olsun bende aynı durumdayım kızçem var bunda erkek olsun diye umut ediyoruz Bi kız Bi erkekHayırlısı olsun artık Can'ım
ay hade işallahhh bi kızım var bu erkek olsun ıstıyorum artık çocuk yapmicaz bı kız bı erkek hep hayalımdı
Rüyalar tersi cikarmis genelde.. cinde de oyleymis erkek görenin kiz bebek kiz görenin erkek bebegi oluyormuş %85 ihtimal ..
Demi ya harıka olur valla peki bişiler yaptın mi erkek için yum testı falanAy ozmn inşlh diyelim hayırlıca sağlıklıca oğlun olsun bende aynı durumdayım kızçem var bunda erkek olsun diye umut ediyoruz Bi kız Bi erkek
İşalhhhh nasip olur bize de Can'ım öyleAy ozmn inşlh diyelim hayırlıca sağlıklıca oğlun olsun bende aynı durumdayım kızçem var bunda erkek olsun diye umut ediyoruz Bi kız Bi erkek
Ben daha cok erkek görüOrum ama bazende kiz yani her ikiside o zaman ne olur acaba :))Rüyalar tersi cikarmis genelde.. cinde de oyleymis erkek görenin kiz bebek kiz görenin erkek bebegi oluyormuş %85 ihtimal ..
Cevremde olmuştu bırı canmKızlar rüyasında kıza işaret görüp oğlu olan var mı?
Cnm aynı rüyanın benzerini gebe kLmadan görmüştüm doktor bayandı pipi gösterdi hakkatende hamile kaldıktan sonra gittiğim doktor da boyandı ve pipi gösterdi büyük olasılık erkek yaniBi arada mavi yazma taktıgımı gordum ve altın kucuk yuvarlak bı kupe gordum en onemliside ruyamda utrasyondan bebege bakıyordu dr bak burda pipi var dedı yorumlarınızı beklıyorum
benımde dr um bayan ve ruyamdakıde o dr du bakalım hayırlıso işalhhhCnm aynı rüyanın benzerini gebe kLmadan görmüştüm doktor bayandı pipi gösterdi hakkatende hamile kaldıktan sonra gittiğim doktor da boyandı ve pipi gösterdi büyük olasılık erkek yani
Tek fark sen hamıle kalmadan gormuşşun ben hamılelıgımde gordumCnm aynı rüyanın benzerini gebe kLmadan görmüştüm doktor bayandı pipi gösterdi hakkatende hamile kaldıktan sonra gittiğim doktor da boyandı ve pipi gösterdi büyük olasılık erkek yani