- Konu Sahibi ebrudenizz
Ben de kızımda kız bebek, oğlumda erkek bebek gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gideceksin doktora canım?Ben rüyamda traş oluyordum,erkek dediler, üzüm siyah üzüm yiyordum ovda erkek dediler. Dr da erkek dedi ama bakalim ne olacak.
Haftaya belkiNe zaman gideceksin doktora canım?
Ben hamilelikten bir ay önce eşimle beni kovalayan bir erkek çocuk gördüm rüyamda. Hatta çok korkmuştum.. Hamile olduğumu öğrendikten sonra da bir kez belli belirsiz bir çocuk gördüm. 10gün önce de çok tatlı bir erkek bebek gördüm, giydiriyorum emziriyorum seviyorum çok tatlı bir bebekti ve oğlum olacakmışben 8 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri kendimi bebeğimle rüyamda görüyorum..bazen erkek bazende kız ..bnm gibi hamile olup rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören ve doğru çıkan varmı yada benimki bilinç altımı merak ediyorum..
Ben babasinin.kopyasini.gordum oyle mi.olcak hahahahBen rüyamda erkek bebeğimin olduğunu gördüm o gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim gerçekten de oğlum oldu. Doğuma yakın mavi gözlü bi oğlan gördüm eşimde ben de kahverengi gözlüyüz ama oğlumuz mavi gözlü doğdu hala da değişmedi
ama cogununda tersi cikmiyor canim ben hep kizim oldunu görüyom ve dün kedi yavrusu gördüm kedi yavrusunu göreninde kizi oluyormus bugün usg terminim var umarim doktorum söyler