- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
- Konu Sahibi ebrudenizz
Allah anali babali buyutsun rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin ilk cocukmu
Çok teşekkür ederim evet ilk bebeğim 28 haftaligiz şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah anali babali buyutsun rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin ilk cocukmu
Ayyy buyumus prensesiniz benim ikinci bi kizim Var buda oglan olsa hic fena olmazdiÇok teşekkür ederim evet ilk bebeğim 28 haftaligiz şuan
Peki kiz anneleri altin takilar Ve gelinlik gorurlermis bide erkek bebekleri gorurmus ruyalarinda sende ole oldumu hic gordun muÇok teşekkür ederim evet ilk bebeğim 28 haftaligiz şuan
Peki kiz anneleri altin takilar Ve gelinlik gorurlermis bide erkek bebekleri gorurmus ruyalarinda sende ole oldumu hic gordun mu
4 haFtaLik henuz bilmiyorum icime kizda doguyo erkek de kiz anneleri ilk zamanlar idararlari koyuymus erkeklerde acik sari Ve benim koyu diye icimden kiz geciyo bide yumurtlama testlerine Gore hamile kaldim t cizgisi ç den koyu oluyo sonra aciliyo erkek bebek icin acilinca iliski olmaliymi sacma benim koyuyken oldu acildi sandim ama bi gun sonra acildi o yuzden kiz diyom ama icimde bi umutda erkek diyo bakalim nasip
Evet gecenlerde bi arkadaş hep kız gördü rüyasında kızım olacak sandı.. Ama oğlu olacakmış :) bende hep erkek görüyorum.. Sadece 1 kez kız çocuğu gördüm bakalım sonuç ne olacak :)Rüyalar tersi cikarmis genelde.. cinde de oyleymis erkek görenin kiz bebek kiz görenin erkek bebegi oluyormuş %85 ihtimal ..
Yeşil kuş erkeğe işaret tatlimKızlar ben de geçen gece rüyamda sarı yeşil bir muhabbet kuşum varmış onu gördüm acaba bi işaret mi :)))
Balık ne demek küçük kırmızı havuz balığı gördüm ben :)Yeşil kuş erkeğe işaret tatlim
Elma kız demek Can'ımKızlar bende ruyamda kuzenımın kucuk oğlunu oldu gordum daha 5 aylık şuan Bıde yeşil elma ağaçta gordum ama kucuk tatlı olan elmalardan gordum
Hmm hayırlısı olsun artık ama kucuk tatlı elmalardı gorduklerımElma kız demek Can'ım
Oda Bi ara boyle koyun gordum kahverengı buyuk ve desenlıydı tuylerıElma kız demek Can'ım
Ahah koyun keçi Koç erkek demek derler bizde. Altın bilezik ayva da erkek demek. Elma kız demekOda Bi ara boyle koyun gordum kahverengı buyuk ve desenlıydı tuylerı