- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Hamileyken başkasının çocuguna bişi deme sakın aynısı çocuğunda da olur diyorlar hep kınamak için değil ama illa ki insan içinden yorum yapıyo inşallah olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kınamak için yapmıyorum valla çocuktan da değil tamamen yetiştirme şeklinden. Kötü yetiştirmişler ister istemez içimden bi geçiyoVar abim kuzenime hep laf ederdi teyzeme çok haylaz diye şimdi haylaz oğlu oldu çok fena kimseyi kınamayın kimseye bişey demeyin gerçekten ne yaparsanız ne söylerseniz pinpon topu gibi size geri gelir karma dediğimiz şey aslında .. komikte gelse budur gerçekten
Hareketli olmak başka terbiye başka bence. Yaramaz hareketli olur tamam ama kötü yetiştirmişler bişey öğretmemişler hiç hep görüştüğüm kişiler ister istemez bir demesen iki demesen 3. De içinden geçiriyosun bişey. Korkuyorum onlara benzerse diyeBir tanıdıklarımız vardı çocukları çok yaramazdı geldiler mi koltuk arkalarından zeytin çekirdekleri toplardık hiç de anneleri uyarmaz yapma çocuğum demiyorlar derdim kızım hiç de öyle değil 6 yaşında çöpleri hep çöpe atar hatta dışarıda gördüğü çöpleri anne baksana ne pisler der yani maşallah deyim zeytin çekirdeği ya da o bu çer çöpünü toplamıyorum bırakırsa da uyarıyorum gidip atıyor
Ben de öyle derdim yetiştirememişler çöpleri nereye atması gerektiğini bilmiyorlar dedim ama kızım öyle değil ayy o çocuklar da büyüyünce bir uslu oldular görseniz gerçekten o çocuklar demezsinizHareketli olmak başka terbiye başka bence. Yaramaz hareketli olur tamam ama kötü yetiştirmişler bişey öğretmemişler hiç hep görüştüğüm kişiler ister istemez bir demesen iki demesen 3. De içinden geçiriyosun bişey. Korkuyorum onlara benzerse diye
İnşallah onlar da öyle olur. Yaramazlık çöp atmak dağınıklık gibi şeyler değil terbiye vs yok hiç baba da bazen dövüyor ve kötü sözler söylüyor sanırım onlar da öyle olmuş davranışlar vs de annesi öyle yapma etme demiyor hiç ister istemez bir demesen ikincide içinden geçiyo insanın ama kınamak için değil. İnşallah onlar gibi olmazBen de öyle derdim yetiştirememişler çöpleri nereye atması gerektiğini bilmiyorlar dedim ama kızım öyle değil ayy o çocuklar da büyüyünce bir uslu oldular görseniz gerçekten o çocuklar demezsiniz
Hamile değildim, durakta otobüs beklerken 5 yaşlarında bir erkek çocuğu durağın camlarını yalıyordu, nasıl anneler var ya çocuk camları yalıyor kadın bir şey demiyor diye geçirdim içimden, dikkatinizi çekerim söylemedim bile. Benimde oğlum oldu ve evde ki bütün aynaları, camları yaladı ve ben sadece gülebildim ☺Hamileyken başkasının çocuguna bişi deme sakın aynısı çocuğunda da olur diyorlar hep kınamak için değil ama illa ki insan içinden yorum yapıyo inşallah olmaz
Doğru diyosun tabi ki yetişdirmeyle alakalı ama dememek lazım wallahi hamilelikle alakası yok hamile olmasanda bu içimizden geçirip söylediklerimiz bize geri dönerYa kınamak için yapmıyorum valla çocuktan da değil tamamen yetiştirme şeklinden. Kötü yetiştirmişler ister istemez içimden bi geçiyo
Valla kınamıyorum kınamak için de demiyorum ama insan ister istemez bi içinden geçiyo sürekli yan yana oluncaDoğru diyosun tabi ki yetişdirmeyle alakalı ama dememek lazım wallahi hamilelikle alakası yok hamile olmasanda bu içimizden geçirip söylediklerimiz bize geri döner