- 5 Mayıs 2020
- 370
- 336
- 30
-
- Konu Sahibi denizteacher
Sen hiç endişe duyma Allah in adaleti o kadar büyüktür ki en doğru gün ve saatte tecelli eder bu sadece senin hakkın değil evladının da hakkına girilmiş , hamile bir kadin olmasaydın bile bunu yaşamayı asla haketmiyorsun ama bir gün senin bunu yaşayıp gördüğün gibi o da Allah in adaletini misliyle görecek. Ve o zaman senin gibi haklı ve mağrur da olmayacak çünkü o suçlu. Sen sadece Allah a devret ve çok dua et.2 aylık hamileyken eşimin iş yerinden biriyle görüştüğünü yakaladım, sen kıskanıyorsun vs diye farklı kaydettim dedi. Ailesi de olayı kapattı bende hamileyim diye çok olayı kurcalamak istemedim. Ama eve gelmemeleri, bana kötü davranmaya başlamaları artınca aradığım şeyi buldum. Çiçek sepeti gönderilerinden, hersey düşündüğüm gibiymiş… Doğuma 3 hafta kadar vardı, beni çok kötü darp etti. Bebeği yalnız başıma doğurdum. Çocuğun daha 40 ı çıkmamıştı kadını benim evime götürmüş. Ben annemin evinde lohusayken. O kadar canım acıyor ki, kız da milletvekilinin kızı. Bütün özgüvenim düştü. Çok zor günler geçirdim hala da geçiriyorum. Allah’ın adaleti büyüktür dimi kızlar? Artık nefes alamıyorum, sıkıntıdan artık uykularım maf oldu. Hala da kızla görüştüklerini düşünüyorum ama ispatlayamıyorum.
Hayatımı maf ettiler ya. Kadın daha ahlaksız. Evli karısı hamile bildiği halde durmadı. Kocam zaten Allah’a emanet ona iyi tek bir cümlem dahi yok. 27 yaşında hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Ölmek geliyor bazen içimden. Onlar mutlu biliyorum ya. Benle çocuğum bu halde bırakıldık ya… Bazı adamlar baba olmamalı işteBu herifleri nasıl yetiştiriyorlar ya nasıl. Bu kadar kanı bozuk bu kadar şerefsiz olmayı nasıl başarır insan anlayamıyorum. İnsan sıfatı taşıyor olsa bile insanı özellik yokmuş dürzüde. Milletvekillerimizin çoğunluğu boşa maaş alıyor zaten bir işe yaradikları yok. Ezik hissetmeyin kendinizi milletvekilleri ne ki çocukları ne olsun.
Ben doğum yaptığımda kaynanam beni whatsptn engellemişti çocuğumun fotoğrafını attım yine de dedim torunlarıdır iletilmedi bile… onlar daha beter sırtımdan vurdularBu herifleri nasıl yetiştiriyorlar ya nasıl. Bu kadar kanı bozuk bu kadar şerefsiz olmayı nasıl başarır insan anlayamıyorum. İnsan sıfatı taşıyor olsa bile insanı özellik yokmuş dürzüde. Milletvekillerimizin çoğunluğu boşa maaş alıyor zaten bir işe yaradikları yok. Ezik hissetmeyin kendinizi milletvekilleri ne ki çocukları ne olsun.
Ya valla o kadar mutlular ki bence inanın olan bana oldu sanki. Ben mutsuz olduğunu düşünmüyorum eşim benden kurtulmuş da kına yakıyor o kadınla sankiAllah’ın adaleti şaşmaz. Dilerim size yaşattıklarından kat kat kötü şeyler yaşarlar. Tam bir aşağılıkmış. Size de evladınızla mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hayat diliyorum..
Yok yok ölmek falan yok. Çocuğunla beraber hayata tutunacaksın sen. Onunla doğmadın sen. O yok diye niye ölecekmişsin ! Ahlak nedir bilmeyen bir şerefsizden kurtuldun. Hayatın daha yeni başladı. Nerden bileceksin mutlu olduklarını yok öyle bir şey. Bugün mutlu diyelim yarına ?Hayatımı maf ettiler ya. Kadın daha ahlaksız. Evli karısı hamile bildiği halde durmadı. Kocam zaten Allah’a emanet ona iyi tek bir cümlem dahi yok. 27 yaşında hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Ölmek geliyor bazen içimden. Onlar mutlu biliyorum ya. Benle çocuğum bu halde bırakıldık ya… Bazı adamlar baba olmamalı işte
Ya etiket yapmak yasak değilse birini davet edeceğim.Ya valla o kadar mutlular ki bence inanın olan bana oldu sanki. Ben mutsuz olduğunu düşünmüyorum eşim benden kurtulmuş da kına yakıyor o kadınla sanki
Allah yardımcın olsun. Allah senin ve bebeğinin karşısına beklenmedik güzellikler çıkarsın. Zorlukların kolaylık olsun aşılsın inşAllah.Bana dua edin kızlar çocuk 4 buçuk aylık hayat zor böyle resmen büyük bi imtihana girdim. Elde avuçta yok. Eşimin durumu iyiydi. Şimdi tek başıma İstanbul gibi yerde geçineceğim. Çalışmak zorundayım annemde çocuğa bakma konusunda çok gönüllü değil. Resmen cehennem ateşini yaşıyorum
Sana her gün dua edecegim Allah in izniyle unutmazsam sen güçlü olBana dua edin kızlar çocuk 4 buçuk aylık hayat zor böyle resmen büyük bi imtihana girdim. Elde avuçta yok. Eşimin durumu iyiydi. Şimdi tek başıma İstanbul gibi yerde geçineceğim. Çalışmak zorundayım annemde çocuğa bakma konusunda çok gönüllü değil. Resmen cehennem ateşini yaşıyorum
Evet evet aldımAllahın adaleti şaşmaz da siz de elinizden geleni ardınıza koymayın darp rağoru aldınız mı? Davanızı açtınız mı çiçek sepeti kayıtları bile bir delil.
En azından erken öğrenmiisin şimdi ssni bebeğinle tertemiz bir hayat bekliyor