- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.032
- 33
- 36
Hi hi evet o çakal ailenin elinde daha beter olsun diye mi motive edeceksiniz ablanizi?Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.
3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.
Kesinlikle öyle.Evet en güzeli seçimini bu yönde yapan insandan uzak durmak bazı insanlar parazit gibiler başkalarına dertlerini anlatarak mutluluklarını sömürüyorlar ama durumu da değiştirmiyorlar
Adam zaten pisliğin teki.ya sen bu konuda doğmamış bebeğin üzerine nasıl yemin edersinYalnız adamın verdiği söz de yani...Sanki uslu durursan sana çikolata alacağım der gibi, tövbe tövbe.
Kadının bunu kabul etmesi de ayrı bir olay. Ablacığım adam açık açık boynuz takmama sözü veriyor sana. Sen de karşılık olarak yapıştırsana bir boşanma celbi adamın alnına.Bir de kuzu kuzu kabul edip oturmuş.
Valla kişinin kendine ettiğini yedi düvel birleşse yapamıyor, emin oldum artık. Şahsen şimdiye kadar başıma ne geldiyse hep şahsımın mallığı yüzünden olmuştur, el alemi suçlamaya gerek yok. Çoğu zaman cehenneme giden yolun taşlarını elimizle döşüyoruz.
Aynen öyle valla. Konu sahibinin ablası da kendi sonunu hazırlamış. Nişanlıyken aldattığında atacaktı yüzüğü. Arada resmi bir durum da yok. Mahkemesiz bürokrasisiz mis gibi çözülecekti iş. Ama yüzüğü atmak zor geldi herhalde. Al şimdi de boşanmak zor geliyor, o ne olacak? Yarın bir gün de çocuk babasız büyümesin der oturur. Sonra ikinci çocuk falan olur. Ömrü bu sadakatsiz adamla geçer. Değer mi? Bence değmez. Geriye kalan ömrümü böyle harcamak istemem şahsen.Adam zaten pisliğin teki.ya sen bu konuda doğmamış bebeğin üzerine nasıl yemin edersin
Gerçekten kadın kılıni kipirtdatmadi.sanki üzerine kuma gelmiş gibi adamın dost hayatı yasasını kabul etti
Eski kafalık diyeceğim ama eskiden bu kadar normal karşılanması da azdır diye düşünüyorum.
Ben bunlara baktık a ders alıyorum ama haklısınız en büyük kötülüğü kendimiz yapıyoruz.
Bu kadar aldatan biri ise Ablanız cinsel yolla bulaşan hastalık var mı diye baktırsın, emziriyordur herhalde dikkat etmek gerekiyor.Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.
3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.
Neden annesi babası ayrı olan çocuklar büyüyemez diye bir algı var? Mis gibi de büyürler babasız böyle bir ailede yetişeceğine. Ha, ablan böyle bir adamla birlikte kalmak ister, o aldatır ben susarım derse o başka..Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
Yani ablamı bir daha aldatsın diye motive edip barıştırayım mı diye soruyorsunuz..
Aldatan bir daha aldatırmı olan son sorunuzun cevabını baştan vermişsiniz adam zaten aldattıktan sonra çocuk varken aldatmış
Muhtemelen kendisi aynı durumu yaşayıp devam eden birisi. Yaşamayan bilemez kafasıyla dislike attıSu mesajin nesi var ki begenmedim atmislar diye 3 kere okudum. Adam daha nisanliyken bile aldatmis evlenince aldatmasina sasirmamak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?