Hamileyken aldatılmak ve ayrılık kararı

Hi hi evet o çakal ailenin elinde daha beter olsun diye mi motive edeceksiniz ablanizi?

Evet en güzeli seçimini bu yönde yapan insandan uzak durmak bazı insanlar parazit gibiler başkalarına dertlerini anlatarak mutluluklarını sömürüyorlar ama durumu da değiştirmiyorlar
Kesinlikle öyle.
Bizde bize zarar verdiğini çok sonradan anladık.suan herkes uzak o aileden ama kadın da normal değilmiş demekki
Biz dedik ki bu kadın duyunca bu adamı bosar,elinde avcunda ne varsa alır.cunku bu kadın çalışan, bakımlı,güzel biri.kimse kabul edeceğini dusunumezdi.
Birde bu olay ben evlenmeden oldu düşünün en az 12 sene olmustur.

Adam zaten pisliğin teki.ya sen bu konuda doğmamış bebeğin üzerine nasıl yemin edersin
Gerçekten kadın kılıni kipirtdatmadi.sanki üzerine kuma gelmiş gibi adamın dost hayatı yasasını kabul etti
Eski kafalık diyeceğim ama eskiden bu kadar normal karşılanması da azdır diye düşünüyorum.
Ben bunlara baktık a ders alıyorum ama haklısınız en büyük kötülüğü kendimiz yapıyoruz.

Bu ilk aldatılışı değilmiş nişanlıyken de aldatmış adam ama evlendiklerine göre ikinci şansı vermiş ablanız ve yine aldatılmış üçüncü bir şans daha verse çocuk için yine aldatılacak…Ortada ihanetle biten bir evlilik var üzüntülü olması çok normal sonuçta ayrılık yani ama sırf üzülmesin diye “aman kocan affet aman çocuğun var affet aman erkektir aman bu devirde çocukla tek başına olur mu” diye onu sadakatsiz bir adama mahkum etmek ilerde yine üzülmesine neden olacak…Oysa şimdi ayrılırsa zamanla atlatır iyileşme sürecine girer belki karşısına onu gerçekten sevecek ona ihanet etmeyecek birisi çıkar…

Ablanızın eşi ve ailesi aşağılık insanlar .Nr söylediklerinin bir önemi yok .
Siz ablanıza destek olun elbette,ailenizde öyle

O kadar haklısınız ki ve çok teşekkür ederim, bu yazdıklarınız benim de ilk verdiğim tepkiler ama o sürüncemede bırakıp affetmeye meyilli olunca üstüne sürekli fenalasmaya baslayınca ben de manipüle oldum, anlamsız şeyler düşünmeye başladım. Aslında herşey çok net

Aynen öyle valla. Konu sahibinin ablası da kendi sonunu hazırlamış. Nişanlıyken aldattığında atacaktı yüzüğü. Arada resmi bir durum da yok. Mahkemesiz bürokrasisiz mis gibi çözülecekti iş. Ama yüzüğü atmak zor geldi herhalde. Al şimdi de boşanmak zor geliyor, o ne olacak? Yarın bir gün de çocuk babasız büyümesin der oturur. Sonra ikinci çocuk falan olur. Ömrü bu sadakatsiz adamla geçer. Değer mi? Bence değmez. Geriye kalan ömrümü böyle harcamak istemem şahsen.

Bu kadar aldatan biri ise Ablanız cinsel yolla bulaşan hastalık var mı diye baktırsın, emziriyordur herhalde dikkat etmek gerekiyor.

Ablanız için çok üzüldüm..
Karnında bir can ve o canın babası bir pislik..
Kafasında milyon düşünce vardır ve ayrıca nişanlıyken affetmiş belki hata ama hatalarda bizler için..
Geçip gitmiş zaman için yüklenmek ve affetmiş hata yapmış demek bana anlamsız ve saçma geliyor..
Ablanızın evlilik durumuna yorum yapmak haddime değil, ayrılsın ya da barışsın demek uzaktan kolay..
Ben olsam kararı ne olursa olsun sadece yanında destek olmaya çalışırdım.
Ama etrafındaki insanları özellikle de o pislik eşin pis zihniyetli ailesini uzak tutardım..
Kendi kızlarına yapılsa aynı şey yine aynı tepkiyi mi vereceklerdi acaba bunu sorardım..

Umarım kendisi için en doğru kararı yürek ferahlığı ile verir ablanız..

Ablanızın kararını etkilemeyin, yanında olun destek olun sadece.

Herkes yazılması gerekeni yazmış zaten. Ben de hamileyim. Valla eşim aldatsa çocuk mocuk dinlemem kapının önüne koyarım. Eşlerin önce çocuğunun annesine saygısı olacak. Genelde böyle adamlar da aynı sizin söylediğiniz gibi savunuluyor. Aldatma dışında aslında iyi biri deniyor. O nasıl oluyor ? Bu, durumu kabullenmek için kişilerin uydurduğu kılıftan başka bir şey değil. O adam aslında iyi değil yakalanmamak için olduğundan daha iyi davranıyor. Siz de saf gibi inanıyorsunuz. Böyle o kadar çok örnek var ki. Benim yıllar önceki sevgilim de dönem dönem bana aşırı iyi davranırdı. Meğer o dönemlerde beni aldatıyormuş .Ablanıza dönecek olursak nişanlıyken aldatıldığı halde gitmiş evlenip çocuk yapmış. Bile bile lades pes doğrusu. Bence sevgiliyken de aldatmıştır ama ablanız onu da sineye çekmiştir. Huylu huyundan vazgeçmez. Siz bence hiç karışmayın. Zaten ablanız bu adamdan boşanmaz. Yine affeder , yine aldatılır. Ablanızın kaldırabildiği yere kadar gider.

Aldatan zaten bidaha aldatmis siz hala neyi soruyorsunuz anlamadim ablan etrafindaki cahil insanlari dinlemesin lütfen

Neden annesi babası ayrı olan çocuklar büyüyemez diye bir algı var? Mis gibi de büyürler babasız böyle bir ailede yetişeceğine. Ha, ablan böyle bir adamla birlikte kalmak ister, o aldatır ben susarım derse o başka..

Ablanız üzgün olacak tabi. Bundan doğal ne var ki? Aldatılmış, boşanma aşamasında, hayatı değişecek.. Elbette üzülür insan. Ama bu üzüntüsü geçecek, zamanla ne kadar doğru bir karar verdiğini anlayacak. Boşanmaktan vazgeçerse bir ömür üzgün olur, hastalık sahibi olur. Şu aşamada yapacağınız en iyi şey yanında olmak, kafasını dağıtmasına yardımcı olmak ve verdiği kararın en doğrusu olduğunu sık sık hatırlatmak..

Su mesajin nesi var ki begenmedim atmislar diye 3 kere okudum. Adam daha nisanliyken bile aldatmis evlenince aldatmasina sasirmamak lazim.

Ablaniz tabiki üzülecek belki hayatı boyunca erkeklere güven problemi yaşayacak ama ihanetin affı olmamalı neden biliyor musunuz affetse bile asla bir daha eskisi gibi olmaz çünkü sadece ablana değil çocuğuna da ihanet etti bu adam yani bunu bir kere yaptı ise yine yapacaktır ki zaten nişanlı iken de yapmış diyorsunuz ablaniza destek olun tabiki ama onun bir kabahati olmadığını şerefsizlik eşinden olduğunu ve hayat onsuz da devam eder yarınlar kim bilir ne getirir ama eğer devam ederse heleki çocuk için onu çok behbahd kuşku dolu bir hayat bekleyecek ve çocuğu da bundan nasibini alacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…