- 10 Nisan 2021
- 652
- 1
- 806
- 18
Hayır karışmayın siz. Aldatma eski sevgili gibi bişey mi?acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum
Yok yeni tanıştığı biriyle aldatmış, aynı işyerinde çalışıyorlarmışHayır karışmayın siz. Aldatma eski sevgili gibi bişey mi?
Ablanız o adamla evli kalmaya devam ettikçe aldatılmaya da devam edilecek. Def etsinMerhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.
3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.
Kaçsın ablanız kaçsın, hiç değer vermiyor ablanıza daha ne diye evli kalacaklar. Barışmaları ömrü boyunca aynı şeylerin olacağı anlamına geliyor.Yok yeni tanıştığı biriyle aldatmış, aynı işyerinde çalışıyorlarmış
Adam nişanlıyken aldattığı halde kızın ailesi buna ses çıkarmamış ve evlenmelerine izin vermiş.. E adam da buradan güç alıp aldatmaya son sürat devam etmiş.nişanlıyken yapmış affetmiş evlenmiş. hamileyken aldatmış hemde hiç utanmadan... yine affederse yine yapar %1500 yapar adam alışmış çünkü
Bencede kadın affedecek nişanlıyken bile affeden evliyken kesin affederSizin motive edip etmemenizden bağımsız olarak ablanız geri döner zaten. Aldatılmayı kabullenen insanlar genellikle erkek kişisi başkasından çocuk yapmadığı ya da millete göstere göstere dost hayatı yaşamadığı durumlar hariç boşanmıyorlar.
1- Ablanızın güveninin sarsılması kadar normal bir şey yok. Ama madem nişanlıyken yakaladı, ne diye evlendi? Adam yaptıklarıyla yapacaklarının teminatını vermiş oysaki. Eğer o zaman bıraksaydı, şu an her şey bu kadar zor olur muydu? Aynı şekilde şimdi bırakmazsa, ileride çok daha zor olacak. Bu böyle devam edecek.Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.
3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.
Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi
En sonunda ayrıldılar mı anlamadım hamileliğin boyunca aldatmıyacağım diyen yüzsüz tiyniyetsiz adamla nasıl kalmış kadınSize tanıdığım başına geleni yazayım fikir olsun.
Bı tanıdığım sürekli aldatıldı.sonra hamile kaldı cinsiyeti erkek dediler o aldatan adam da erkek çocuk diye çıldıriyordu.
Yemin etmiş karısına ve kendisine.seni hamileliğin boyunca aldatmayacagim benim istediğim oluyo diye sukretmis.tam doğumdan 1 hafta önce tek gecelik bir kadınla yine aldatmış.tabii bunu kendisinden başka kimse bilmiyor.bir hafta sonra bebek doğuyor ama ne yazikki yaşamıyor.bu yemin ve aldatma birde bebeğin ölmesi o evliliğin sonu oluyor.adam hala karisini aldatiyor.kadin kayatindan vazgeçmiş şekilde yaşıyor
Ben ne olursa olsun şiddet ve aldatma durumunu kabul edemem.buyuk konuşmuyorum ama evlilikte tek cizgim diyebilirim.inanin zamanla herşey düzeliyor.tabii ablaniz şuan mutsuz,üzgün ama zamanla bu izlerin hepsini silecek emin olun.
Vala bence sonradan üzülcene simdi üzülsün bir kere aldatan erkek hep aldatır değiştiremezsinMerhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.
3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.v
Hâlâ ayrilmadilar diye biliyorum.En sonunda ayrıldılar mı anlamadım hamileliğin boyunca aldatmıyacağım diyen yüzsüz tiyniyetsiz adamla nasıl kalmış kadın
Evet en güzeli seçimini bu yönde yapan insandan uzak durmak bazı insanlar parazit gibiler başkalarına dertlerini anlatarak mutluluklarını sömürüyorlar ama durumu da değiştirmiyorlarHâlâ ayrilmadilar diye biliyorum.
1 çocukları vardı zaten kadın o yüzden ayrılmamış.birde kadın ben pire için yorgan takmam demisti herkese.
Adam o zamanki sevgilisiyle dost hayatı yaşıyor ev tutmuslardi,bazen karısının çocuğunun yanına gidiyordu.
Ne yazikki kadına çok ısrar ettik kendine yazık etme diye ama dinlemedi.daha sonra da bütün çevresi o kadından uzaklaştı
Yalnız adamın verdiği söz de yani...Size tanıdığım başına geleni yazayım fikir olsun.
Bı tanıdığım sürekli aldatıldı.sonra hamile kaldı cinsiyeti erkek dediler o aldatan adam da erkek çocuk diye çıldıriyordu.
Yemin etmiş karısına ve kendisine.seni hamileliğin boyunca aldatmayacagim benim istediğim oluyo diye sukretmis.tam doğumdan 1 hafta önce tek gecelik bir kadınla yine aldatmış.tabii bunu kendisinden başka kimse bilmiyor.bir hafta sonra bebek doğuyor ama ne yazikki yaşamıyor.bu yemin ve aldatma birde bebeğin ölmesi o evliliğin sonu oluyor.adam hala karisini aldatiyor.kadin kayatindan vazgeçmiş şekilde yaşıyor
Ben ne olursa olsun şiddet ve aldatma durumunu kabul edemem.buyuk konuşmuyorum ama evlilikte tek cizgim diyebilirim.inanin zamanla herşey düzeliyor.tabii ablaniz şuan mutsuz,üzgün ama zamanla bu izlerin hepsini silecek emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?